MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΡΑΣΗ

Pasta Party στο «Σχεδία Home» για σημαντικό σκοπό

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Σε ρυθμούς Μαραθωνίου και φέτος τον Νοέμβριο η Αθήνα, και η «σχεδία» δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη αθλητική γιορτή.

Credits: Divani/Unsplash
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Σε ρυθμούς Μαραθωνίου και φέτος τον Νοέμβριο η Αθήνα, και η «σχεδία» δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη αθλητική γιορτή, όπως κάνει ανελλιπώς από το 2007. Τότε, η ομάδα αριθμούσε μόλις 5 άτομα ενώ φέτος, στην παρέα , συμμετέχουν περισσότερα από 823 άτομα. Πάνω από 1 στους 100 συμμετέχοντες δηλαδή θα τρέξει με το μπλουζάκι της «σχεδίας». Πέρα από την τακτική ενημέρωση της ομάδας «ειδικών αποστολών» της «σχεδίας», υπάρχει πάντα η σωστή αθλητική διατροφή, με την αγαπημένη παράδοση του Pasta Party στο «Σχεδία Home» (Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, Αθήνα), την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου (19:30).

Οι δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων γνωρίζουν καλά πόσο σημαντικοί είναι οι υδατάνθρακες για την απόδοσή τους. Η προετοιμασία τους πριν από τους αγώνες περιλαμβάνει και την κατάλληλη διατροφή με κατανάλωση ζυμαρικών και λαχανικών. Έτσι, το βράδυ πριν τους αγώνες η «σχεδία» έχει -στο καθιερωμένο pasta party- φροντίσει τόσο για τους αθλητές όσο και για τους φίλους τους. Η βραδιά περιλαμβάνει καλή παρέα, όμορφη ατμόσφαιρα, αλλά και κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Εκεί θα βρίσκεται και  ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και υπερμαραθωνοδρόμος Άγης Εμμανουήλ, ο οποίος το 2021 έτρεξε σε 87 ημέρες 2.421 χιλιόμετρα από την Αθήνα έως τη Γλασκώβη, ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την κλιματική αλλαγή. Δρομέας με εμπειρία σε Μαραθώνιους από το 1996 (29 συνολικά), εννέα υπερμαραθώνιους και μια μεγάλη αθλητική δράση στο ενεργητικό του, ο Άγης Εμμανουήλ στέλνει το μήνυμα «Τίποτα δεν είναι αδύνατο από τον οποιονδήποτε, αρκεί να το πάρει απόφαση».

Το κόστος συμμετοχής στη βραδιά είναι 16€ και περιλαμβάνει μακαρονάδα (επιλογή από: – Στριφτάρια ολικής άλεσης με σάλτσα ντομάτας, κρέμα γάλακτος, κολοκύθι (vegetarian) – Στριφτάρια ολικής άλεσης με σάλτσα ντομάτας, κρέμα γάλακτος, κολοκύθι και κοτόπουλο – Πένες με σάλτσα αβοκάντο και σπανάκι (vegan), σαλάτα και ως επιδόρπιο τον εκπληκτικό χαλβά που έχει ετοιμάσει για τη «σχεδία» ο σπουδαίος pastry chef Στέλιος Παρλιάρος, ένα ποτήρι βιολογικό κρασί από έναν μικρό αμπελώνα από της Νεμέας τα μέρη ή ένα ποτήρι draft μπίρα).

Όποια έσοδα προκύψουν από τη βραδιά θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών της Εθνικής Αστέγων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣχεδία home: Μικρά μαθήματα ζωής σε μια αλλιώτικη επίσκεψη στην “στέγη” του περιοδικού δρόμου12.09.2018

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Νοεμβρίου, στο «Σχεδία Home» με την επίδειξη του μεταλλίου σας, έχετε εσείς και η παρέα σας έκπτωση 20% στο γεύμα σας, καθώς και στα ποτά. Η έκπτωση αφορά και τους 74.000 δρομείς που θα τρέξουν σε όλες τις αποστάσεις και όχι μόνο τα μέλη της ομάδας «ειδικών αποστολών» της «σχεδίας».

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σχεδία Home Pasta Party
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2024, 19:30
Κόστος συμμετοχής: 16€/άτομο
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαραίτητη η κράτηση Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2103316849 | [email protected]

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Cine News
Όταν οι ιστορίες βρίσκουν φωνή: Προβολή ταινίας & συζήτηση με τους συμμετέχοντες του προγράμματος Voices in Motion
Εκδηλώσεις
Από το τρυφερό «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» έως το δυναμικό hip-hop του Εισβολέα – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Από τον Jean-Michel Jarre μέχρι τη Lykke Li - και άλλοι 3 λόγοι να βγεις απόψε στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Free City: 10+ δωρεάν εκδηλώσεις για διασκέδαση αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Αναβάλλεται το Φεστιβάλ Ολυμπίων στο Ζάππειο
Εκδηλώσεις
Aπό τη «Μήδεια» του Κερουμπίνι έως τους Kneecap: 10 λόγοι να βγεις από το σπίτι αυτό το Σ/Κ
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 10 δωρεάν εκδηλώσεις για τις 20-21 Ιουνίου
Εκδηλώσεις
Το SNF Nostos επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ: Τι φέρνει η φετινή, επετειακή διοργάνωση
Εκδηλώσεις
Από τη μουσική σύμπραξη Πλάτωνος και Φαραντούρη έως τη νοσταλγική Ελλάδα του Αλέκου Σακελλάριου – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Από το Ηρώδειο μέχρι το Παγκράτι: Η Αθήνα γιορτάζει (δωρεάν) την Ημέρα της Μουσικής
Εκδηλώσεις
Το Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου «ανοίγει» τα μεσάνυχτα με δύο ξεχωριστές παραστάσεις
Εκδηλώσεις
Η Γιορτή Μουσικής επιστρέφει στην πλατεία Βαρνάβα