MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
26
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Δημήτρης Πιατάς: «Το χιούμορ είναι απαγορευμένο σε μια χώρα σοβαροφανή που έχει προβλήματα και θέλει να τα αγνοεί» (vid)

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε στο «Πρωινό» για την επιστροφή του στην τηλεόραση, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει σχετικά με τα όρια στο χιούμορ, με αφορμή τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα με τον Μάρκο Σεφερλή.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

«Η επιστροφή μου στην τηλεόραση είναι συγκυριακή. Ήρθε μια πολύ ωραία πρόταση», ανέφερε στην κάμερα του «Πρωινού» ο Δημήτρης Πιατάς, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Αρχελάου 5» της ΕΡΤ. «Πολλές προτάσεις για την τηλεόραση δεν έχω λάβει, ας μην λέμε ψέματα, απλώς δεν είχαν ενδιαφέρον όσες είχα. Εγώ την αναγνωρισημότητά μου δεν την χρειαζόμουν από την τηλεόραση, την είχα ούτως ή άλλως. Όταν χρειαζόμουν την τηλεόραση ήταν για να αγοράσω άλλο αυτοκίνητο. Μόνο αυτό». 

Ο ηθοποιός είναι παράλληλα και καλλιτεχνικός διευθυντής στο ΔΗΠΕΘΕ Βόλου και μίλησε για τη συνεργασία του με τον δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο: «Δεν είμαι Βολιώτης. Απλά η Δημοτική Αρχή μου έκανε μια πολύ μεγάλη τιμή να αποκτήσω τη δυνατότητα να διευθύνω ένα θέατρο το οποίο στην πραγματικότητα ξανά ξεκινάει να κάνει ενδιαφέροντα πράγματα. Ο κύριος Μπέος είναι ο λόγος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και του το χρωστάω. Ο ίδιος είναι αυθόρμητος και πληρώνει το τίμημα του να είσαι αυθόρμητος. Δεν είναι ο πολιτικός με τη λογική της κωλοτούμπας. Ζούμε σε μια εποχή που είναι αρκετά δήθεν».

Για τον Μάρκο Σεφερλή και όλα όσα έχουν πυροδοτήσει την κουβέντα περί σάτιρας και ορίων, ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Μάρκος Σεφερλής μου αρέσει πάρα πολύ σε αυτό που κάνει, με την έννοια ότι κάνει φάρσα-θέατρο και ο ίδιος είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης. Είναι απαγορευμένο το χιούμορ σε μια χώρα που είναι σοβαροφανής και η οποία έχει προβλήματα πάρα πολλά και δεν θέλει να ξέρει ότι έχει προβλήματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔημήτρης Πιατάς: «Έχω παίξει όλα τα είδη θεάτρου. Δεν υπάρχει κανένα απωθημένο» (vid)12.09.2018

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι ο τελευταίος που θα μπορούσα να διεκδικήσω να μπουν όρια σε αυτού του είδους τα πράγματα. Ο καθένας στο μετερίζι του και σε αυτό που κάνει. Αυτό που διεκδικώ. όμως, είναι παρακαλώ απόλυτη ελευθερία. Όχι μακαρθισμούς, όχι κανόνες ηθικής και όλα αυτά. Ο καθένας εκφράζεται και ανταμείβεται ή τιμωρείται». 

«Ακόμη και η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα δεν πρέπει να αισθάνεται αδικημένη γιατί αυτομάτως περιθωριοποιείται και το πρόβλημά της είναι να υπάρχει. Από την άλλη, διεκδικώ ελευθερία, αν η ελευθερία εμπεριέχει και ελευθεριότητα, ε… υπάρχει και αυτό», είπε στο τέλος.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Ο Theo James είναι ο νέος Global Brand Ambassador της Gant
Cine News
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
ShowBiz
O Γιάννης Πάριος απαντά στα αρνητικά σχόλια
ShowBiz
Dolly Parton: Βανδαλίστηκε το αστέρι της στη Hollywood Walk of Fame
ShowBiz
Lisa Kudrow: Το ένα πράγμα που δεν θα έκανε ποτέ για χάρη των fans των ‘Friends’
Cine News
Μέγκαν Μαρκλ: Σε συζητήσεις για να επιστρέψει σε σειρά του Netflix
ShowBiz
«Απανταχού γυναίκες, σε οποια ηλικία, μη μασάτε»: Η Ελένη Ράντου, το bikini body στα 62 και μια κοινωνία που ακόμα κρίνει το γυναικείο σώμα
ShowBiz
Δύο μαύρα πουκάμισα: Δεύτερο trailer για την νέα σειρά του MEGA
ShowBiz
Απεβίωσε ο διανοούμενος Στέλιος Ράμφος σε ηλικία 87 ετών
Cine News
Ντέρτι: Νέο τρέιλερ μάς βάζει μέσα στο σύμπαν της νέας σειράς του ANT1
ShowBiz
«Η μουσική μου έχει σκοπό να ενώνει τους ανθρώπους»: Η Katy Perry κατά του Λευκού Οίκου
ShowBiz
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια»: Η Εύα Σιμάτου αποχαιρετά τον σύζυγό της μ’ ένα ποίημά του