Κέρκυρα: Μεγάλο προβλημα λειψυδρίας – Οι βρύσες δεν βγάζουν σταγόνα
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΚάτοικοι της Κέρκυρς αλλά και τουρίστες καταγγέλουν ότι δεν υπάρχει τρεχούμενο νερό σε πολλές περιοχές του νησιού .
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΕκτός από το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νησί με τους τεράστιους όγκους σκουπιδιών σε κάθε σημείο της πόλης της Κέρκυρας και όχι μόνο, οι κάτοικοι σε πολλές περιοχές του νησιού των Φαιάκων μένουν καθημερινά και για πολλές ώρες χωρίς τρεχούμενο νερό. Ο ΣΚΑΪ φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται το σοβαρό πρόβλημα το οποίο έως και σήμερα παραμένει χωρίς λύση.
Μάλιστα, τουρίστες καταγγέλλουν στον ΣΚΑΪ πως σε μία σειρά διάσημων παραλιών του νησιού τα ντουζ έχουν κλείσει, καθώς δεν υπάρχει σταγόνα νερού. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τουριστικοί παράγοντες του νησιού αναφέρουν: ”Οι συνεχείς διακοπές νερού και οι πολύωρες διακοπές στην ηλεκτροδότηση είναι ανεπίτρεπτες για έναν σύγχρονο τουριστικό προορισμό. Αυτές οι διακοπές, δεν προκαλούν μόνο αναστάτωση στους κατοίκους και τις επιχειρήσεις, αλλά και πλήττουν ανεπανόρθωτα την τουριστική εικόνα του νησιού”.
Διαβάστε περισσότερα στο SKAI.GR
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Το Θέατρο Ergon εγκαινιάζει το «Open Stage»: Παραστάσεις με 15 ευρώ κάθε Πέμπτη
- Λύκοι, του Ντίνου Σπυρόπουλου σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη στο Μικρό Παλλάς
- Μα Τι Πατριώτισσες!: Μια άκρως Drag 28η Οκτωβρίου στο Big Bar Athens
- Ο «Προθάλαμος Δ» επιστρέφει στο Εθνικό: Μια ιδιότυπη σκηνική σύνθεση-διάλεξη αρχιτεκτονικής και θεάτρου
- Το Λάθος: Παγκόσμια πρεμιέρα στο Ταλίν για την ταινία του Θεόφιλου Παπαστυλιανού