MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
17
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Δημήτρης Ήμελλος: «Η τηλεόραση είναι ένα μέσο πολύ ισχυρό. Με αιφνιδίασε η δύναμή της» (vid)

Ο πρωταγωνιστής του «Σασμού», Δημήτρης Ήμελλος, βρέθηκε καλεσμένος στους “Πρωταγωνιστές” και μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη για την επιτυχία της σειράς αλλά και τη δύναμη της τηλεόρασης.

Φωτογραφία: Θανάσης Καρατζάς
Monopoli Team

Για το γεγονός πως μιλάει κρητικά πολλές φορές και στην «κανονική» του ζωή, λόγω συνήθειας από τη σειρά, μίλησε ο ηθοποιός Δημήτρης Ήμελλος. «Ακόμη και στο θέατρο καμιά φορά μου φεύγουν κρητικά. Μου φωνάζει ο σκηνοθέτης να σταματήσω να παίζω τον Φραγκιαδάκη. Μου ξεφεύγει πολλές φορές σε σημείο που σκέφτομαι πώς θα επιστρέψω σε μια κανονικότητα μετά το τέλος της σειράς…». 

«Είναι μαγικό να ξέρεις τι έχει δημιουργήσει στον άλλο η σειρά. Τις προάλλες με σταμάτησε στον δρόμο ένα ζευγάρι το οποίο με βλέπει από τη Γερμανία. Ζει εκεί, δεύτερη γενιά μεταναστών. Κάθε βράδυ περιμένουν να δουν ‘Σασμό’, δεν έχουν χάσει ούτε ένα επεισόδιο. Μου μιλούσαν για τον καθένα μας, για εμένα, με έναν τρόπο λες και ζούσα στη Γερμανία μαζί τους», ανέφερε ο ηθοποιός στη συνέχεια. «Λέω κοίταξε να δεις… ποτέ δεν ξέρεις πού μπορείς να προσφέρεις. Μπορεί κάποιος να είναι απομονωμένος, να ζει σε ένα γηροκομείο μόνος…», ενώ περίγραψε τη στιγμή που βρέθηκε σε ένα νοσοκομείο και οι άνθρωποι εκεί ήθελαν να του μιλήσουν, να κάτσουν δίπλα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜελέτης Ηλίας: Στο ελληνικό θέατρο επικρατεί ακόμα ένας ελιτισμός που μας στενεύει12.09.2018

«Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση δύναμη που έχει αυτό το μέσο. Δεν είχα συναντηθεί ποτέ με την τηλεόραση. Είναι ένα μέσο πάρα πολύ ισχυρό και η δύναμή της με αιφνιδίασε ομολογώ». 

Περισσότερα από ShowBiz