MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
02
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Κάμντεν μέσα από τα μάτια των μεγαλύτερων stars της μουσικής – Νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Disney+

Ο Noel Gallagher συμμετέχει σε ένα εντυπωσιακό lineup, με Dua Lipa, Chris Martin, Little Simz, Yungblud, Questlove κ.α.

Monopoli Team

Με πρόσβαση σε μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, η νέα πρωτότυπη σειρά-ντοκιμαντέρ, «Κάμντεν», θα αποκαλύψει τις αληθινές ιστορίες από αυτό το μικροσκοπικό μέρος του Λονδίνου, που διαμόρφωσαν τη ζωή και την καριέρα πολλών εμβληματικών μουσικών. Το «Κάμντεν» θα είναι διαθέσιμο στις 29 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+.

Ο Noel Gallagher έρχεται να προστεθεί στο lineup των καλλιτεχνών που εμφανίζονται στη σειρά, που περιλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα μουσικά ονόματα παγκοσμίως, όπως η Dua Lipa (που εκτελεί χρέη εκτελεστικού παραγωγού της σειράς), ο Chris Martin των Coldplay, η Little Simz, ο Yungblud, ο Questlove, ο Pete Doherty και ο Carl Barat των Libertines, ο Mark Ronson, ο Nile Rodgers, ο Boy George, ο Suggs από τους Madness, οι Black Eyed Peas, o Jazzie B των Soul II Soul, ο Chuck D, η Eliza Rose, η Lauren Laverne και η Sister Bliss των Faithless.

Με σκηνικό την καρδιά της μουσικής στο Λονδίνο, η σειρά «Κάμντεν» αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές της ιστορίας των θρυλικών καλλιτεχνών και το πώς αυτή η γωνιά του Λονδίνου επηρέασε τη ζωή και την καριέρα τους. Μέσα από πλάνα αρχείου, κινηματογραφικά γυρίσματα και συνεντεύξεις, θα εξερευνήσουμε την πλούσια ιστορία του «Κάμντεν», ακούγοντας παγκοσμίου φήμης μουσικούς, καθώς ξαναζούν τις εμπειρίες τους, από τις πρώτες τους εμφανίσεις μέχρι τις sold out συναυλίες, τα σκαμπανεβάσματα των νυχτερινών εξόδων και τα νεανικά τους χρόνια, τα οποία αφιέρωσαν στη δημιουργία μουσικής.

Η σειρά είναι μια παραγωγή της Lightbox, με ιδρυτή τον βραβευμένο με Όσκαρ παραγωγό Simon Chinn και τον βραβευμένο με Emmy παραγωγό Jonathan Chinn, σε συνεργασία με την Day One Pictures, την εταιρεία παραγωγής με συνιδρυτή τον πρώτο μάνατζερ της Amy Winehouse, Nick Shymansky και την Radical22. Ο Asif Kapadia είναι ο σκηνοθέτης της σειράς. Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων είναι οι Toby Trackman, Yemi Bamiro και Sarah Lambert. Παραγωγός της σειράς είναι η Gaby Aung. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Simon Chinn, Jonathan Chinn και Suzanne Lavery για την Lightbox, οι Nick Shymansky, Jasper Waller-Bridge και Ben Friedman για την Day One Pictures και οι Dua Lipa και Dukagjin Lipa για την Radical22.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέος και ανανεωμένος Doctor Who με Ncuti Gatwa – Όσα πρέπει να ξέρεις πριν την πρεμιέρα12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
66o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: “Αυλαία και πάμε!” με Jim Jarmusch και Indya Moore
Cine News
Το "Little, Big, and Far" έρχεται να μας θυμίσει την ομορφιά του σύμπαντος
Cine News
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Cine News
Από το It μέχρι το Final Destination: 10 ταινίες για την απόλυτη Halloween βραδιά
Cine News
Μη γελάτε, θα σας δει ο κόσμος: Ένα τρυφερό ταξίδι γυναικείας αυτοδιάθεσης στο 66ο ΦΚΘ
Cine News
H COSMOTE TELEKOM Μεγάλος Χορηγός του 66ου ΦΚΘ
Cine News
Ατμόσφαιρες στα πόδια μου: Προβολή και ανοιχτή συζήτηση στην Ταινιοθήκη για τη βιωσιμότητα του εδάφους της Γης
Cine News
Gorgonà: Η μεγάλου μήκους ταινία της Εύης Καλογηροπούλου στο 66ο ΦΚΘ
Cine News
ΛΕΞ και Kepler is Free ένωσαν δυνάμεις για τη «Σπασμένη Φλέβα» του Οικονομίδη – Δες το video clip
Cine News
Ο Δικαστής: Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στον ANT1
Cine News
Το “Rose of Nevada” στο 66ο ΦΚΘ: Ένα διαφορετικό sci-fi μυστήριο – ταξίδι στον χρόνο
Cine News
Ταινίες και ντοκιμαντέρ για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που αξίζει να δεις