MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χαμός με τα εισιτήρια του τελικού του Conference League: Πόσο κοστίζουν και πώς θα αγοράσει κάποιος

Ο αριθμός των εισιτηρίων που θα έχουν στην διάθεσή τους οι φίλοι του Ολυμπιακού και οι τιμές τους.

Monopoli Team

Ο Ολυμπιακός ζευγάρωσε τις νίκες του απέναντι στην Άστον Βίλα και μετά από ένα δεύτερο μαγικό βράδυ σφράγισε την παρουσία στον μεγάλο τελικό του Conference League την 29η του Μαΐου στην «OPAP Arena».

Όπως ήταν επόμενο, με το που κόπασαν λίγο οι πανηγυρισμοί για το ιστορικό αυτό επίτευγμα, πρώτη σκέψη των φιλάθλων των ερυθρολεύκων ήταν το πως θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών» στον μεγάλο αυτό τελικό, που γίνεται στην χώρα μας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που είχε κάνει η UEFA, τα εισιτήρια που θα διατεθούν συνολικά για τις δύο ομάδες θα είναι 18 χιλ., με την κάθεμια να παίρνει από 9 χιλ. Φυσικά προτεραιότητα στην διάθεση αυτών των εισιτηρίων για τους Πειραιώτες θα έχουν οι κάτοχοι των διαρκείας ενώ σύντομα θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας12.09.2018

Συνολικά τα εισιτήρια που θα δοθούν για το παιχνίδι θα είναι 27.100, όμως τα 6.100 απ’ αυτά θα πάνε στην UEFA για τις ανάγκες που έχει για τους χορηγούς της, τις ομοσπονδίες κλπ. ενώ τα υπόλοιπα 3 χιλ. θα διατεθούν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία μέσω κλήρωσης, με την προθεσμία των αιτήσεων γι’ αυτά όμως να έχει ήδη παρέλθει.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα