MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΙΔΙ

Τα παιδικά ρολόγια Flik Flak μάς καλούν να ανακαλύψουμε δύο νέες, συναρπαστικές συλλογές

Το Flik Flak, το ελβετικό ρολόι για παιδιά ηλικίας 3 εως 10 ετών, που τα βοηθάει να λένε την ώρα από το 1987, παρουσιάζει τις συλλογές “Shine Bright” και “Future Dreams”

Monopoli Team

Βούτηξε σε μαγευτικά βάθη με τη συλλογή Shine Bright

Η Shine Bright της Flik Flak είναι η νέα συλλογή ελβετικών ρολογιών για παιδιά που αγαπούν τον ωκεανό – και όλη τη ζωή που ευδοκιμεί σε αυτόν. Εμπνευσμενα από τον θαλάσσιο κόσμο, καθένα από τα τέσσερα Swiss-made ρολόγια της συλλογής Shine Bright διαθέτει αστραφτερά κρυστάλλινα πετράδια στο σχήμα ενός υδρόβιου πλάσματος: ενός κάβουρα, ενός δελφινιού, μιας χελώνας και ενός αστερία. Τα ρολόγια αυτά δεν περιέχουν BPA, πλένονται στο πλυντήριο και είναι κατάλληλα για να βοηθούν τα παιδιά να μάθουν να λένε την ώρα, ενώ έχει σχεδιαστεί ώστε να μην ενοχλεί στην επαφή με το δέρμα και να ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Όλα τα ρολόγια της συλλογής διατίθενται με λουράκι από ανακυκλωμένο PET και κάσα από υλικό βιολογικής προέλευσης.

Τι έχει δέκα πόδια και μπορεί να περπατά προς κάθε κατεύθυνση; Το καβούρι! Το Shining Crab είναι αφιερωμένο σε αυτά τα μοναδικά δεκάποδα και διαθέτει διαφανή κόκκινη κάσα βιολογικής προέλευσης με ταιριαστό κούμπωμα και θηλάκι, καθώς και αντιθετικό σικάτο λουράκι με ρίγες σε λευκό και μπλε του ουρανού. Το καλύτερο απ’ όλα: τα special κρυστάλλινα πετράδια στο σχήμα ενός χαριτωμένου κάβουρα στο λουράκι.

Ένα απ’ τα ευφυέστερα πλάσματα της θάλασσας, το δελφίνι, είναι το επίκεντρο της προσοχής στο ρολόι Shining Dolphin. Το ρολόι αυτό διαθέτει διαφανή μπλε κάσα, εντυπωσιακό καντράν και έναν κρυστάλλινο αστερισμό από αυτά τα υδρόβια θηλαστικά στο υφασμάτινο λουράκι με το τυπωμένο σχέδιο από μπλε και λευκές ρίγες και το ταιριαστό μπλε θηλάκι και κούμπωμα.

Όποιος πάει αργά και σταθερά, κερδίζει τον αγώνα: το σχέδιο ρολογιού Shining Turtle αναδεικνύει το μακρόβιο υδρόβιο ερπετό. Εκτός από το εντυπωσιακό μοβ ριγέ λουράκι με το ταιριαστό κούμπωμα και θηλάκι, αυτό το ρολόι διαθέτει κομψό ντεγκραντέ καντράν με μεταλλικό εφέ, διαφανή μοβ κάσα και συμπληρωματικά καταπληκτικά κρυστάλλινα πετράδια στο σχήμα ενός καβουκιού που συμβολίζουν τη χελώνα.

Το τελευταίο σχέδιο του κουαρτέτου Shine Bright είναι το Shining Shea Star, που συνδυάζει διαφανή ροζ κάσα, θηλάκι και κούμπωμα βιολογικής προέλευσης με καντράν με μεταλλικό εφέ και κρυστάλλινα πετράδια στο σχήμα αστεριού στο λουράκι με τις ροζ και λευκές ρίγες, προς τιμήν του θαλάσσιου πλάσματος με τα πολλά άκρα που ζει στον βυθό όλων των ωκεανών του κόσμου.

Απόλαυσε τη λάμψη της ομορφιάς του ωκεανού με τη συλλογή παιδικών ρολογιών Shine Bright της Flik Flak.

Η νέα συλλογή Future Dreams βοηθά τα παιδιά να παίξουν το ρόλο του επαγγέλματος που ονειρεύονται

Η ΝΈΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΉ FLIK FLAK FUTURE DREAMS ΒΟΗΘΆ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΝΑ ΠΑΊΞΟΥΝ ΤΟ ΡΌΛΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΈΛΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΎΟΝΤΑΙ
«Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω…»: στα παιδιά αρέσει να δηλώνουν με υπερηφάνεια πώς θα ξεχωρίσουν μια μέρα – και τώρα μπορούν να
τα όνειρά τους στον καρπό τους.

Η νέα συλλογή παιδικών ρολογιών Flik Flak Future Dreams θα εξάψει τη φαντασία των παιδιών καθώς θα «παίζουν» το επάγγελμα των ονείρων τους. Με 10 νέα σχέδια, καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει και μία από τις αγαπημένες μελλοντικές καριέρες των παιδιών, ήρθε η ώρα τα νέα παιδιά να υποδυθούν τους μελλοντικούς εαυτούς τους, καθώς μαθαίνουν να λένε την ώρα.

Τα 10 ρολόγια της συλλογής Flik Flak Future Dreams είναι σίγουρο ότι θα γοητεύσουν τη φαντασία των παιδιών. Το Astrodreams, που έχει θέμα το διάστημα και περιλαμβάνει αστροναύτες που περιβάλλονται από πυραύλους και πλανήτες στα βασικά χρώματα, είναι μια καλή επιλογή για τους επίδοξους ταξιδιώτες του διαστήματος που είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα αστέρια. Στο Take Me To Space απεικονίζεται μια σκηνή σε σκούρο μπλε, πράσινο και γκρι γεμάτη κουκουβάγιες, δορυφόρους, πλανήτες, πεφταστέρια και αστερισμούς που θα λατρέψουν οι μικροί παρατηρητές των άστρων.

Για όλους τους μικρούς λάτρεις της αεροπλοΐας: Το Take Off φτιάχτηκε γι’ αυτούς, με λουράκι σε στυλλευκού και μπλε διαδρόμου απογείωσης, όπου δύο αεροπλάνα είναι έτοιμα να φύγουν για τους ουρανούς. Στο Chasing Clouds, κουνέλια πιλοτάρουν τα χαριτωμένα μοβ και κίτρινα αεροπλάνα που κινούνται σαν βολίδα προς όλες τις κατευθύνσεις στο λουράκι, καθώς ελίσσονται ανάμεσα απ’ τα αστέρια και ακολουθούν τις εντολές δύο πολύ σοβαρών ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Εκσκαφείς και φορτηγά δουλεύουν ακατάπαυστα στο Build It Up, το πορτοκαλί, γκρι, κίτρινο και κόκκινο ρολόι με θέμα ένα εργοτάξιο που θα συναρπάσει τους εκκολαπτόμενους χτίστες καθώς θα χτίζουν το μέλλον που ονειρεύονται, τούβλο το τούβλο. Άναψε τη σπίθα των ονείρων των μελλοντικών πυροσβεστών με τη βοήθεια του Fire Stopper, ενός μπλε, κόκκινου και λευκού ρολογιού που απεικονίζει ελέφαντες να σβήνουν ακούραστοι τη μία πυρκαγιά μετά την άλλη.

Ψηλά τα χέρια, ή μάλλον Paws Up (ψηλά τα πέλματα) για τους αστυνομικούς με τη μορφή σκύλου που ξετρυπώνουν τετράποδους εγκληματίες σε αυτό το μπλε και κίτρινο ρολόι για τους επίδοξους αστυνομικούς. Οι καρδιές των συμπονετικών παιδιών που αγαπούν τα ζώα θα λιώσουν για τα ζωάκια στο κτηνιατρείο στο My Spirit Animal, το πράσινο, ροζ και λευκό ρολόι μας για τους μικρούς κτηνιάτρους.

Οι επίδοξοι γλυκατζήδες αρτοποιοί θα ξετρελαθούν για το Bake It Up, το ρολόι με θέμα την αρτοζαχαροπλαστική που είναι γεμάτο αξιολάτρευτα κεκάκια απλωμένα σε ένα τραπεζομάντηλο σε ροζ, μπλε και λευκό χρώμα. Βοήθησε τους μικρούς καλλιτέχνες να ανακαλύψουν την καλλιτεχνική τους φλέβα με το Art Lover, με λουράκι που είναι διακοσμημένο με μια ροζ, πράσινη και μπλε σκηνή
με είδη ζωγραφικής και πινελιές. Όποιο κι αν είναι το ιδανικό ρολόι Flik Flak, όλα τα ρολόγια θα εμπνεύσουν  τα παιδιά να κάνουν μεγάλα όνειρα και να φιλοδοξούν για ένα λαμπρό μέλλον καθώς σαλπάρουν σε περιπέτειες εκμάθησης της ώρας, αναζητώντας τον σκοπό που θα τα παθιάσει.

Καθώς όλα τα ρολόγια είναι χωρίς BPA και μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο, είναι το ιδανικό δώρο για παιδιά. Επίσης, είναι φιλικά προς το περιβάλλον, με λουράκι από ανακυκλωμένο PET και κάσα από υλικό βιολογικής προέλευσης.

Σχετικά με τη Flik Flak

Το Flik Flak είναι το αγαπημένο ρολόι των παιδιών παγκοσμίως και βοηθά τα παιδιά σε όλον τον κόσμο να είναι συνεπή από το 1987. Ήταν το πρώτο παιδικό ρολόι που μετέτρεψε την έννοια της ανάγνωσης της ώρας σε προσιτή χαρά και διασκέδαση. Τα ρολόγια Flik Flak είναι όλα Swiss-made από υλικά χωρίς BPA. Οι κεφαλές, τα θηλάκια, οι γλώσσες και τα κουμπώματα κατασκευάζονται από υλικό βιολογικής προέλευσης, το οποίο προέρχεται από τη ρετσινολαδιά, ενώ τα υφασμάτινα λουράκια ξεκίνησαν τη ζωή τους ως μπουκάλια από ανακυκλωμένο PET. Τα ρολόγια λειτουργούν με ελβετικούς μηχανισμούς quartz, είναι αντικραδασμικά και πλένονται στο πλυντήριο σε θερμοκρασία έως 40º C. Η Flik Flak είναι εμπορική επωνυμία του Swatch Group, του μεγαλύτερου παραγωγού και διανομέα ρολογιών στον κόσμο, με 160 μονάδες παραγωγής στην Ελβετία.

Περισσότερα από Αγορές