MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
25
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Απεργιακός κλοιός» σήμερα: Ποιοι συμμετέχουν, πώς κινούνται ταξί, μετρό, ηλεκτρικός και τραμ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Στην απεργία συμμετέχουν και εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα, όπως η ΕΙΝΑΠ που εκπροσωπεί τους γιατρούς στα δημόσια νοσοκομεία – Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί σήμερα η χώρα λόγω της πανελλαδικής απεργίας που διοργανώνει την Τετάρτη (17/4) η ΓΣΕΕ με τη συμμετοχή κλαδικών και επιχειρησιακών σωματείων. Σημειώνεται ότι στην απεργία δε συμμετέχει η ΑΔΕΔΥ, η οποία αποφάσισε να προχωρήσει σε χωριστή δική της κινητοποίηση στις 21 Μαΐου.

Η ΓΣΕΕ προκήρυξε την απεργία ζητώντας πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων και προστασία του εισοδήματος από την ακρίβεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς θα κινηθούν την Τετάρτη τα ΜΜΜ στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ12.09.2018

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας. Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία. H απεργία της ΠΝΟ θα ξεκινήσει στις 00.01 της Τετάρτης 17 Απριλίου και θα λήξει τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας, με αίτημα την αντιμετώπιση της ακρίβειας και τη διασφάλιση των κατάλληλων εκείνων συνθηκών για ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

Επίσης, στην απεργία συμμετέχουν και εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα, σύμφωνα με αποφάσεις που έλαβαν τα πρωτοβάθμια σωματεία και οι Ομοσπονδίες. Μεταξύ των ενώσεων που αποφάσισαν συμμετοχή στην απεργία είναι και η ΕΙΝΑΠ που εκπροσωπεί τους γιατρούς στα δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά. Στην απεργία συμμετέχει και η ΟΤΟΕ.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Πλάκα: Κατέρρευσε παλιό κτίριο μετά από έκρηξη
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όσα μάς άρεσαν (ή μάς χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Επίκαιρα
Άλλη μια “πρωτιά” για την Ελλάδα: Πρώτη στο εργασιακό στρες – Σχεδόν 1 στους 2 εργαζομένους σε πίεση
Επίκαιρα
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία
Επίκαιρα
Γ. Μαζωνάκης: Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή
Επίκαιρα
Γ. Μαζωνάκης: Αναβάλλεται η νεκροψία – Τεχνικό σύμβουλο ορίζει η οικογένεια
Επίκαιρα
Γκλόρια Στάινεμ: Έφυγε από τη ζωή η πρωτοπόρος του φεμινιστικού κινήματος
Επίκαιρα
Πώς θέλει να μετονομάσει ο Τραμπ τα Στενά του Ορμούζ;
Επίκαιρα
Mία ιδιοφυία της μόδας “θυσιάζεται” στον βωμό της ψεύτικης woke κουλτούρας
Αγορές
Μειωμένες τιμές σε 1.740 προϊόντα: Ποια είδη ξεχωρίζουν
Επίκαιρα
Συγκλονιστικοί Τεντόγλου και Καραλής στη Ζυρίχη: Κατέκτησαν πρώτη και δεύτερη θέση
Επίκαιρα
Ιός του Δυτικού Νείλου: Συναγερμός στην Αττική – Ποιες περιοχές χαρακτηρίζονται “υψηλού κινδύνου”