MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΗ

Θέλεις τις πιο τέλειες τηγανητές πατάτες; Να η μυστική συνταγή

Καυτές, χρυσές, τραγανές και ελαφρώς αλατισμένες, οι τηγανητές πατάτες είναι το αγαπημένο φαγητό όλων.

www.soniaperonaci.it
Monopoli Team

Τρώγονται μόνες τους ή βουτηγμένες σε διάφορες σάλτσες (κυρίως μαγιονέζα και κέτσαπ): Οι τηγανητές πατάτες είναι το φαγητό που απολαμβάνουμε από την παιδική μας ηλικία. Αποτελούν μάλιστα το ιδανικό συνοδευτικό για τα burgers και τους αναπόφευκτους συμπρωταγωνιστές του εμβληματικού fish and chips , αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που τολμούν να τις προσθέσουν στην πίτσα τους, για μια επιπλέον πινελιά τραγανότητας.

www.soniaperonaci.it

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Η δική μας πάντως άνοιξε για τα καλά, γι αυτό και αποφασίσαμε να σας αποκαλύψουμε το μυστικό για τις τέλειες τηγανητές πατάτες. Συνεχίστε την ανάγνωση και θα το μάθετε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLight σπανακόπιτα με λίγες θερμίδες: Η συνταγή της διαιτολόγου12.09.2018

Υλικά

800 γρ. πατάτες

Άμυλο πατάτας

Αλάτι

1 λίτρο ηλιέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Γεύση
Σχετικά Θέματα
Γεύση
Rodopou & Beyond στο rooftop του Hilton Garden Inn Athens: Ο brunch – μπουφές που αλλάζει τις Κυριακές μας
Γεύση
Okupa, Kitchen and Listening Bar: Ανανεωμένα μενού και γαστρονομική ταυτότητα με νέο head chef
Γεύση
Πού θα βρεις τα καλύτερα cinnamon rolls στην πόλη;
Γεύση
5 cozy καφέ για να χαθείς στις σελίδες του βιβλίου σου
Βγαίνουμε έξω
Σε αυτά τα wine bars θα δώσουμε τα πρώτα φθινοπωρινά μάς ραντεβού
Γεύση
It’s Burger Time! Τα πιο ζουμερά burger που θα βρεις αυτή τη στιγμή στην Αθήνα
Γεύση
Αυτά τα μαγαζιά στην Αθήνα κάνουν την υγιεινή διατροφή, απόλαυση
Γεύση
Πάμε για catch-up; Πού τρώμε και “τα λέμε” μετά τις διακοπές
Βγαίνουμε έξω
Επιστροφή στην Αθήνα: 5 στέκια με γεύση… καλοκαιριού
Βγαίνουμε έξω
Αυγουστιάτικες βόλτες στην πόλη: Για καφέ, φαγητό και ποτό γύρω από την Ακρόπολη
Βγαίνουμε έξω
Καλοκαίρι με παιδιά: 5 +1 στέκια για μια τέλεια οικογενειακή έξοδο
Γεύση
Η Αθήνα (δεν) άδειασε: Πού τρώμε φέτος τον Δεκαπενταύγουστο;