MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νένα Μεντή: «Μπορεί να μου έκανε καλό που η επιτυχία ήρθε σε μεγαλύτερη ηλικία» (vid)

Η Νένα Μεντή βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία της στη θρυλική σειρά «Οι τρεις Χάριτες» και την επιτυχία που βίωσε σε μεγαλύτερη ηλικία.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Η επιτυχία των «Χάριτων» που ήρθε στα 45

Πώς θα ήταν η ζωή της Νένας Μεντή αν η επιτυχία της θρυλικής σειράς «Οι τρεις Χάριτες» ερχόταν νωρίτερα; «Δεν το έχω σκεφτεί. Θα είχαμε φάει νωρίτερα καλά. Τίποτα άλλο. Μπορεί να μου έκανε και καλό ότι η επιτυχία ήρθε σε μεγαλύτερη ηλικία. Μέχρι εκείνη την ηλικία η γυναίκα πριν μπει και στην κλιμακτήριο είναι ακόμη με αυτή την ανασφάλεια της ζωής της. Εγώ άλλες ανασφάλειες, συναισθηματικές, δεν είχα ποτέ», είπε η ηθοποιός καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Μέχρι να έρθει όμως η επιτυχία η ηθοποιός είχε στην πλάτη της ήδη μία χηρεία, ένα παιδί και μια καριέρα που δεν ήξερε ούτε και η ίδια προς τα πού πηγαίνει. «Είχα μια καριέρα μιας απλά καλής ηθοποιού. Δεν έμενα σεζόν χωρίς δουλειά, έβρισκα πάντα. Μίζερη δουλειά με πολύ λίγα χρήματα αλλά είχα πάντα δουλειά. Δεν με ήξερε ούτε η μάνα μου τότε», μοιράστηκε.

Η εμπειρία της τηλεόρασης και οι θαυμαστές

«Όταν συνέβη όλο αυτό με τις ‘Χάριτες’ είχα μεγάλη ευτυχία», είπε ενώ ανέφερε το πώς δέχτηκε την πρόταση να πρωταγωνιστήσει στη σειρά που έχει γράψει ιστορία ως η πρώτη παραγωγή της ιδιωτικής τηλεόρασης. «Πήρα το κείμενο στα χέρια μου και μου άρεσε πάρα πολύ. Εκείνη την εποχή έπαιζα στο θέατρο Μουσούρη, αλλά αν δεν έκανες τηλεόραση δεν σε γνώριζαν. Διάβαζα λοιπόν το κείμενο των ‘Χάριτων’ και γελούσα μόνη μου στο καμαρίνι. Με μεγάλη χαρά ξεκίνησα να δουλεύω. Περνούσαμε πολύ ωραία και ως παρέα που αυτό είναι πολύ μεγάλη ευτυχία στον χώρο μας». 

«Η σειρά έσκιζε, κάτω από το σπίτι μου υπήρχαν θαυμαστές», αστειεύτηκε.

«Ακόμη και πιτσιρίκια σήμερα έρχονται σήμερα στο θέατρο για να δουν το ‘Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας’ και μου λένε ότι με ξέρουν από τις ‘Χάριτες’. Ήταν πολύ ωραία  εποχή τότε. Πέρναγα πολύ ωραία, έβγαζα και λεφτά. Ήμασταν πολύ φτωχοί πριν γίνει όλο αυτό με την τηλεόραση. Την πρώτη χρονιά δεν ήταν καλά τα χρήματα αλλά τη δεύτερη διεκδίκησα χρήματα και τα πήρα». «Εγώ ήμουν η πιο άγνωστη από τις τρεις», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b