MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Ημέρες καριέρας στον Τουρισμό: 100 επιχειρήσεις προσφέρουν 3.000 θέσεις εργασίες

Εκπρόσωποι από 100 επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας θα βρίσκονται στην «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Monopoli Team

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, εκπρόσωποι από 100 επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας θα βρίσκονται στην «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από τις 10:00 έως τις 18:00, αναζητώντας εργαζόμενους για πάνω από 3.000 θέσεις εργασίας.

Η είσοδος είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ#stepschallenge2024: Κάθε βήμα μετράει – για καλό σκοπό12.09.2018

Όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό και να ενημερωθούν από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για τις δράσεις και υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Επιπλέον, η «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και σε συναφείς επιχειρηματικές δραστηριότητες να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις και να συγκεντρώσουν χιλιάδες βιογραφικά, ώστε να καλύψουν τις διαθέσιμες θέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b