MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Primer Music Festival 2024: Ο Argy στην Πλατεία Νερού

Ο Ελληνικής καταγωγής DJ, ARGY προστίθεται στο line-up της πρώτης μέρας του Primer Music Festival.

Monopoli Team

To Primer Music Festival, το απόλυτο φεστιβάλ χορευτικής μουσικής στην Ελλάδα που έχει μέχρι στιγμής φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς dance σκηνής, επιστρέφει για 5η χρονιά στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου 2024, μεγαλύτερο από ποτέ!

Το παιδί-θαύμα της παγκόσμιας pop και ηλεκτρονικής σκηνής, Martin Garrix, είναι ο headliner του Main Stage την Κυριακή 8/9 (2η μέρα του φεστιβάλ), ενώ ο ελληνικής καταγωγής DJ και παραγωγός της Afterlife, ARGY προστίθεται στο line-up της πρώτης μέρας του Primer Music Festival, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 στο Main Stage, στην Πλατεία Νερού.

Η Afterlife αποτέλεσε το πιο σημαντικό βήμα της καριέρας του ARGY, ώστε να μπορέσει να εξελίξει τον ήχο του με tracks όπως τα ‘Tataki’, ‘Pantheon’, ‘Aria’ και το κορυφαίο ‘Higher Power’ σε συνεργασία με τον Anyma.

Έχει κάνει ιδιαίτερα performances στα decks διάσημων venues, ενώ το βιογραφικό του περιλαμβάνει εμφανίσεις σε Afterlife, Hi και Ushuaia Ibiza, Printworks και πολλά άλλα.

Από το χώρο του underground σε global φαινόμενο, οι παραγωγές του έχουν κυριαρχήσει στα charts του Beatport, καθηλώνοντας τους ακροατές παγκοσμίως.

Εκτός του κλασικού open-air, main stage στην Πλατεία Νερού, φέτος προστίθεται ένα ακόμη venue, το Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου Tae Kwon Do (Faliro Sports Pavilion), για να στεγάσει το Afterhours Stage (Σάββατο 7/9), ξεπερνώντας τις 20 ώρες μουσικής συνολικά.

Περίπου 20 είναι και οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στα decks του Primer τον επόμενο Σεπτέμβριο στην Αθήνα, για την απόλυτη εμπειρία ηλεκτρονικής, χορευτικής μουσικής της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPrimer Music Festival: Ο Martin Garrix ξανά στην Αθήνα12.09.2018

Η προπώληση συνεχίζεται με έναν περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων σε προνομιακή τιμή(Phase 2).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Main Stage:
Πλατεία Νερού
Σάββατο 7/9 & Κυριακή 8/9
16:00 – 00:00

 

Afterhours Stage:
Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (Faliro Sports Pavilion / Tae Kwon Do)
Αποκλειστικά το Σάββατο 7/9
23:00 – 06:00

 

Προπώληση εισιτηρίων:

more.com

Καταστήματα Public & Viva Spot Τεχνόπολη.

→Phase 2 Saturday Main Stage GA: 40€

→Phase 2 Saturday Main Stage VIP: 130€

→Phase 2 Sunday Main Stage GA: 40€

→Phase 2 Sunday Main Stage VIP: 130€

→Phase 2 2-Day Main Stage GA: 70€

→Phase 2 2-Day Main Stage VIP: 210€

→Phase 2 All Stages GA: 100€

→Phase 2 All Stages VIP: 240€

 

Τα VIP εισιτήρια αφορούν υπερυψωμένη πλατφόρμα που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τους καλλιτέχνες και το stage του φεστιβάλ, με ξεχωριστή είσοδο, bar και τουαλέτες.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b