MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Γκοτζίλα X Κονγκ – Η Νέα Αυτοκρατορία: Η επική μάχη συνεχίζεται στους κινηματογράφους

«Γκοτζίλα X Κονγκ – Η Νέα Αυτοκρατορία», το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures επιστρέφει, στις ελληνικές αίθουσες, από την Taneer, με μια ακόμη επική αναμέτρηση.

Γκοτζίλα vs.Κονγκ - Η Νέα Αυτοκρατορία: Η επική μάχη συνεχίζεται στους κινηματογράφους
Monopoli Team

Η επική μάχη συνεχίζεται. Το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures βαδίζει στα χνάρια της εκρηκτικής αναμέτρησης του «Γκοτζίλα X Κονγκ» με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κοινή κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη τους και τη δική μας. Από 28 Μαρτίου 2024, στους κινηματογράφους από την Tanweer.

Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.

Σκηνοθέτης είναι και πάλι ο Άνταμ Γουίνγκαρντ και πρωταγωνιστές οι Ρεμπέκα Χολ (Γκοτζίλα vs. Κονγκ, The Night House), Μπράιαν Ταϊρί Χένρι (Γκοτζίλα vs. Κονγκ, Bullet Train), Νταν Στίβενς (Gaslit, Legion, Η πεντάμορφη και το τέρας), Κέιλι Χοτλ (Γκοτζίλα vs. Κονγκ), Άλεξ Φερνς (The Batman, Ένας οργισμένος άντρας εκδικείται, Τσέρνομπιλ) και Φάλα Τσεν (Irma Vep, Shang Chi και ο θρύλος των δέκα δαχτυλιδιών).

Το σενάριο έγραψαν οι Τέρι Ρόσιο (Γκοτζίλα vs. Κονγκ, Οι πειρατές της Καραϊβικής), Σάιμον Μπάρετ (Είσαι ο επόμενος) και Τζέρεμι Σλέιτερ (Moon Knight), βασισμένοι στον χαρακτήρα του Γκοτζίλα της TOHO Co., Ltd.  Την παραγωγή ανέλαβαν οι Μέρι Πάρεντ, Άλεξ Γκαρσία, Έρικ Μακλάουντ, Τόμας Ταλ, Τζον Τζάσνι και Μπράιαν Ρότζερς. Executive producers είναι οι Γουίνγκαρντ, Τζεν Κόνροϊ, Τζέι Ασενφέλτερ, Γιοσιμίτσου Μπάνο, Κέντζι Οκουχίρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜατωμένος Δεσμός: Η Kristen Stewart ερωτεύεται μια μπόντι-μπίλντερ σ’ ένα αιματηρό queer ρομάντζο12.09.2018

Για μια ακόμα φορά, ο Γουίνγκαρτ συνεργάζεται με τον διευθυντή φωτογραφίας Μπεν Σερέζιν (Γκοτζίλα vs. Κονγκ, Παγκόσμιος πόλεμος Ζ), τον σκηνογράφο Τομ Χάμοκ (Γκοτζίλα vs. Κονγκ, X, Αόρατος επισκέπτης), τον μοντέρ Τζος Σέιφερ (Γκοτζίλα vs. Κονγκ, Το παιχνίδι της Μόλλυ) και την ενδυματολόγο Έμιλι Σερέζιν (Ο αόρατος άνθρωπος, Το μυστικό της λίμνης).  Συνθέτες είναι οι Τομ Χόλκενμποργκ, (Γκοτζίλα vs. Κονγκ, Mad Max: Ο δρόμος της οργής) και Αντόνιο Ντι Ιόριο (Γκοτζίλα vs. Κονγκ, ταινίες Sonic).

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b