Τίτλοι τέλους στην εξεταστική για τα Τέμπη: Συμφώνησαν ότι διαφωνούν για τα αίτια του δυστυχήματος
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤα φώτα της εξεταστικής επιτροπής έκλεισαν, με το πόρισμα της κυβερνητικής πλειοψηφίας να εγκρίνεται χθες βράδυ (11/3) μετά το πέρας της τελευταίας συνεδρίασης.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΤα κόμματα – όπως και αναμενόταν – δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε κοινό πόρισμα για τα αίτια που οδήγησαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, γεγονός που οδήγησε σε ψηφοφορία και υιοθέτηση των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας. Το πόρισμα των 700 σελίδων – που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία – είναι έτοιμο να τεθεί προς συζήτηση στην Ολομέλεια, μέσα στον Μάρτιο.
Η καταληκτική συνεδρίαση πάντως σημαδεύτηκε από εντάσεις, με τις παρεμβάσεις της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου να οδηγούν σε τουλάχιστον 2 διακοπές, με το προεδρείο της επιτροπής να αποφασίζει ακόμα και την αλλαγή αίθουσας.
Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google