MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV

Όπως κάθε εβδομάδα, ξεχωρίζουμε τις καλύτερες ταινίες που θα δούμε σε τηλεόραση και πλατφόρμες από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Monopoli Team

Η Μορφή του Νερού στο COSMOTE CINEMA 2HD, 11/03 στις 23:30

Ταινία φαντασίας αμερικανικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο , Ηθοποιοί: Σάλι Χόκινς,Μάικλ Σάνον,Ρίτσαρντ Τζένκινς

Σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο της δεκαετίας του ’60, μια μουγκή και μοναχική καθαρίστρια αναπτύσσει ιδιαίτερη σχέση με ένα αλλόκοτο αμφίβιο πλάσμα, που αποτελεί ‘αντικείμενο’ φριχτών πειραμάτων… Η ταινία κέρδισε 4 Όσκαρ.

Ο Καλύτερος Φίλος μου στο Alpha, 11/03 στις 21:15

Οικογενειακή κωμική περιπέτεια αμερικανικής και ινδικής συμπαραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Λάσε Χάλστρομ, Ηθοποιοί: Τζος Γκαντ, Ντένις Κουέιντ, Πέγκι Λίπτον, Μπράις Γκέιζαρ, Κ. Τζ. Άπα

Υπόθεση: Μια οικογενειακή κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστεί ένας πιστός και αφοσιωμένος σκύλος, που βρίσκει λόγο ύπαρξης μέσα από τις ζωές των ανθρώπων που αγαπά και βρίσκονται γύρω του. Ζώντας μαζί του οι άνθρωποι μαθαίνουν να γελάνε και να αγαπάνε, ενώ εκείνοι του δείχνουν πόσο σημαντικό είναι να έχεις μια οικογένεια.

Χίτσκοκ στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, 12/03 στις 22:30

Βιογραφία αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής του 2012

Σκηνοθεσία: Σάσα Τζερβάσι , Ηθοποιοί: Άντονι Χόπκινς,Έλεν Μίρεν,Σκάρλετ Γιοχάνσον

Αποφασισμένος να γυρίσει το τολμηρό από κάθε άποψη ‘Ψυχώ’, ο αναγνωρισμένος πλέον 60χρονος Άλφρεντ Χίτσκοκ ρισκάρει τη φήμη, την περιουσία και τη σχέση του με τη σύζυγό του, σε μια ταινία που κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Δύο Εγκλήματα Κάτω Από Τον Ήλιο στην ΕΡΤ3, 12/03 στις 23:10

Δραματική ταινία μυστηρίου, βρετανικής παραγωγής, 1982

Σκηνοθεσία: Guy Hamilton, Πρωταγωνιστούν: Peter Ustinov,James Mason,Maggie Smith,Jane Birkin

Υπόθεση: Ποιος θα μπορούσε να στραγγαλίσει τη δύστροπη σούπερ σταρ του Μπρόντγουεϊ, καθώς βρισκόταν για μαύρισμα στην ερημική παραλία ενός αποκλειστικού νησιού της Μεσογείου; Όλοι οι ύποπτοι έχουν εξαιρετικούς λόγους για να τρέφουν κακία εναντίον του υπερόπτη θύματος. Για μια φορά, ο Ηρακλής Πουαρό της Αγκάθα Κρίστι σχεδόν ξεπερνά τον Ηρακλή Πουαρό…

Το Τρίγωνο της Θλίψης στο COSMOTE CINEMA 1HD, 13/03 στις 22:50

Δραματική ταινία του 2022

Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Όστλουντ , Ηθοποιοί: Χάρις Ντίκινσον,Σάρλμπι Ντιν,Γούντι Χάρελσον

Ο Καρλ και η Γιάγια, ένα ζευγάρι μοντέλων, δέχονται πρόσκληση για μια κρουαζιέρα που απευθύνεται στην οικονομική ελίτ. Μα αυτό που ξεκινά σαν ανέμελη απόδραση σύντομα θα πάρει απρόσμενη τροπή… Η ταινία προτάθηκε για τρία Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάρτιος στην COSMOTE TV: «A Gentleman in Moscow» με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και πέντε ακόμα πρεμιέρες12.09.2018

Ο Νονός στο COSMOTE CINEMA 2HD, 14/03 στις 23:55

Αστυνομικό Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής του 1972

Σκηνοθεσία: Φράνσις Φόρντ Κόπολα , Ηθοποιοί: Μάρλον Μπράντο,Αλ Πατσίνο,Τζέιμς Κάαν

Η εγκληματική δράση της οικογένειας Κορλεόνε, μιας από τις ισχυρότερες οικογένειες της Μαφίας στη μεταπολεμική Νέα Υόρκη, σε μια αριστουργηματική ταινία που απέσπασε 3 Όσκαρ και προτάθηκε για 8 ακόμα χρυσά αγαλματίδια…

Αναμνήσεις μιας Γκέισας στο Netflix, από 15/03

H νεαρή Γιαπωνέζα, Chiyo Sakamoto, πωλείται από την εξαθλιωμένη οικογένειά της σε έναν οίκο γκεϊσών (okiya) για να τους στηρίξει. Στη συνέχεια εξελίσσεται στην πιο ξακουστή γκέισα με το ψευδώνυμο “Sayuri Nitta”. Η κινηματογραφική μεταφορά της best-seller ιστορίας του Arthur Golden, εμπλουτίζει τη συλλογή της πλατφόρμας και μας βάζει σε έναν αλλιώτικο και σκληρό κόσμο.

Broadway στην ΕΡΤ3, 15/03 στις 01:00

Ελληνική ταινία μυθοπλασίας του 2022

Σκηνοθεσία: Χρήστος Μασσαλάς, Ηθοποιοί: Έλσα Λεκάκου, Φοίβος Παπαδόπουλος, Στάθης Αποστόλου, Rafael Parad, Salim Talbi, Χρήστος Πολίτης

Ο δυνατός αθηναϊκός ήλιος και τα χρόνια της κρίσης έχουν ξεθωριάσει τα φανταχτερά χρώματα και την γυαλάδα των κουστουμιών που μια ομάδα πορτοφολάδων, με έδρα τον κινηματογράφο Broadway, χρησιμοποιεί για να προσελκύσει θύματα. Στο καινούργιο υπερθέαμα – παγίδα όμως, η χημεία μεταξύ παλαιότερων και άρτι αφιχθέντων συντελεστών προκαλεί παρενέργειες. Θα χρειαστεί η παρέμβαση μιας ομάδας drag queens, η μυστηριώδης εμφάνιση του Χρήστου Πολίτη (ο Γιάγκος Δράκος), η λάμψη της Ελένης Φουρέιρα, το μπρίο του Λάκη Γαβαλά και η μουσική του Gabriel Yared, για να επέλθει η ισορροπία σε αυτό το φτιαγμένο από στρας και πολυέστερ σύμπαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Τρυφερότητα και ερωτισμός εν όψει Όσκαρ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b