MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: Τι θα δούμε στην τηλεόραση αυτό το Σαββατοκύριακο;

Η 96η τελετή απονομή των Όσκαρ, βραβευμένες ταινίες, κινούμενα σχέδια για όλη την οικογένεια αλλά και πολλή δράση στο Home Cinema του ΣΚ.

Monopoli Team

The Fabelmans στο COSMOTE CINEMA OSCARS, 09/03 στις 19:55

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ , Ηθοποιοί: Μισέλ Γουίλιαμς,Γκάμπριελ ΛαΜπέλ,Σεθ Ρόγκεν

Μεγαλώνοντας στις Η.Π.Α. της δεκαετίας του ’50, ο μικρός Σάμι Φέιμπελμαν ανακαλύπτει τη μαγεία του σινεμά… ενώ ταυτόχρονα έρχεται αντιμέτωπος με τις σκληρές αλήθειες που κρύβει η οικογένειά του. Η ταινία προτάθηκε για 7 Όσκαρ.

Ο Kος Πίμποντι & Ο Σέρμαν στο STAR, 09/03 στις 21:00

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2014

Ο κος Πίμποντι είναι επιχειρηματίας, εφευρέτης, επιστήμονας, κάτοχος Νόμπελ, γευσιγνώστης, δύο φορές Ολυμπιονίκης και ιδιοφυία…. Τυγχάνει όμως να είναι και σκύλος! Χρησιμοποιώντας την εξυπνότερη εφεύρεση του, την μηχανή του ΧΡΟΝΟΑΥΓΟΥ, ο κος Πίμποντι και ο υιοθετημένος γιος του Σέρμαν μεταφέρονται πίσω στο χρόνο για να ζήσουν, από πρώτο χέρι, κάποια κοσμοϊστορικά γεγονότα, παρέα με μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες όλων των εποχών. Όταν όμως ο Σέρμαν παραβαίνει τους κανόνες μετακίνησης στο χρόνο, οι δυο ήρωες ξεκινούν μια κούρσα αποκατάστασης της ιστορίας και σωτηρίας του μέλλοντος, ενώ ο κος Πίμποντι θα αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη απ’ όλες τις προκλήσεις, που συνάντησε ποτέ – αυτή του να είναι γονιός…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Τρυφερότητα και ερωτισμός εν όψει Όσκαρ12.09.2018

Οι Άνδρες με τα Μαύρα II στην ΕΡΤ1, 09/03 στις 23:30

Κωμωδία επιστημονικής φαντασίας παραγωγής ΗΠΑ του 2002

Σκηνοθεσία: Μπάρι Σόνεφελντ, Πρωταγωνιστούν: Τόμι Λι Τζόουνς, Γουίλ Σμιθ, Ροζάριο Ντόσον, Λάρα Φλιν Μπόιλ, Ριπ Τορν, Τόνι Σαλούμπ

Καλά καταλάβατε… οι γνωστοί πράκτορες Kέι και Τζέι επιστρέφουν για να προστατεύσουν τη Γη από τα αποβράσματα του σύμπαντος. Αυτή τη φορά, όμως, η εξωγήινη απειλή εμφανίζεται… undercover, μεταμφιεσμένη σε σέξι μοντέλο γυναικείων εσώρουχων. Κι επιπλέον, ο πράκτορας Κέι, ο μόνος άνθρωπος με εμπειρία στη διάσωση του γαλαξία, υποφέρει από απόλυτο κενό μνήμης και προτιμάει τα κουλουράκια της γυναίκας του από τα τερατόμορφα εξωγήινα αποβράσματα.

Η Φάλαινα στο COSMOTE CINEMA OSCARS, 10/03 στις 19:20

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι , Ηθοποιοί: Μπρένταν Φρέιζερ,Χονγκ Τσάου,Σέιντι Σινκ

Αντιμέτωπος με σοβαρότατα προβλήματα υγείας λόγω της ακραίας παχυσαρκίας του, ένας ερημίτης καθηγητής λογοτεχνίας κάνει μια τελευταία προσπάθεια να αποκαταστήσει τη σχέση του με την έφηβη κόρη του. Η ταινία βραβεύτηκε με 2 Όσκαρ.

Η 96η τελετή των Όσκαρ ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Εννοείται ότι αμέσως μετά την οσκαρική “Φάλαινα”, παραμένουμε στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD. Η 96 η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR, που έχει ελληνικό ενδιαφέρον λόγω των 11 υποψηφιοτήτων του «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, θα προβληθεί για 8 η συνεχή χρονιά, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Κυριακή 10/3 στη 01:00. Η μετάδοση της λαμπερής τελετής θα γίνει από το COSMOTE CINEMA OSCARS HD με ελληνικό σχολιασμό από τους Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και Ιωσηφίνα Γριβέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Oscar: Η 96η τελετή απονομής ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b