MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Τιμωρός: Το κομικ της Marvel γινεται σειρά στον Alpha

Η υπόθεση και οι ηθοποιοί που έχουν δεχτεί κρούση για την σειρά του Alpha.

Monopoli Team

Μπορεί ακόμα ο Δημήτρης Λάλος και ο Νίκος Ψαρράς να πρωταγωνιστούν αντιστοίχως ως Μαθιός Σταματάκης στον Σασμό και Κανέλλος Λάσκαρης στη Μάγισσα ωστόσο οι δυο ηθοποιοί ήδη σχεδιάζουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης και η ομάδα του έχουν προσεγγίσει τους ηθοποιούς για τους ρόλους των αστυνομικών στη νέα σειρά του Alpha, «Τιμωρός».

Σύμφωνα με το TV24, πρόκειται για μια σειρά μυστηρίου η οποία βασίζεται στην αμερικανική παραγωγή της Marvel, Punisher (Τιμωρός), και αφορά στην ιστορία ενός πεζοναύτη (Δημήτρης Λάλος) που βρίσκει νεκρή την οικογένειά του και αποφασίζει να ζητήσει εκδίκηση με κάθε τρόπο.

Ο ήρωας θα σοκαριστεί όταν συνειδητοποιήσει πώς πίσω από τις απώλειες του υπάρχει μια μεγάλη συνωμοσία που επεκτείνεται στον υπόκοσμο. ο οποίος εκπροσωπείται από τον Νίκο Ψαρρά, ενώ θα αναγκαστεί να μπλεχτεί σε αυτόν προκειμένου να πάρει το αίμα των δικών του πίσω και να λυτρωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ελληνικές σειρές που σάρωσαν τα πάντα σαν επαναλήψεις – Εκτός λίστας οι Απαράδεκτοι12.09.2018

Η ελληνική εκδοχή του Τιμωρού θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θα προβάλλεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα στην prime time του Alpha.

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b