MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Mickey 17: Η νέα ταινία του Bong Joon Ho με τον Robert Pattinson έχει πλέον ημερομηνία πρεμιέρας

Η Warner Bros. αποκάλυψε τη νέα ημερομηνία πρεμιέρας του “Mickey 17”, μεταφέροντας την πολυαναμενόμενη αυτή συνεργασία των Bong Joon Ho και Robert Pattinson για το 2025.

Monopoli Team

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας αναμένεται να κάνει τελικά το ντεμπούτο της στις 31 Ιανουαρίου 2025, αφού η Warner Bros. ακύρωσε την αρχικά για τις 29 Μαρτίου 2024 προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας και έβαλε στη θέση του το “Godzilla vs. Kong: The New Empire”.

Όταν ανακοινώθηκε αυτή η μετακίνηση της πρεμιέρας τον περασμένο μήνα, πηγές δήλωσαν στο Variety ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε ώστε να δοθεί περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση της ταινίας, που επηρεάστηκε όπως είναι φυσικό από την απεργία ηθοποιών και σεναριογράφων του Χόλυγουντ.

Έτσι πλέον γίνεται γνωστό  πως το “Mickey 17” πρόκειται να γίνει διαθέσιμο στις 31 Ιανουαρίου του 2025 σε κανονική και IMAX μορφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMickey 17: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Bong Joon-ho με τον Robert Pattinson, είναι εδώ12.09.2018

Το “Mickey 17” είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Bong Joon Ho μετά το “Parasite”, το οποίο έγινε η πιο κερδοφόρα κορεατική ταινία στην ιστορία, καθώς και η πρώτη μη αγγλόφωνη ταινία που κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας στα Όσκαρ. Εκτός από το σενάριο και τη σκηνοθεσία, ο Bong Joon Ho είναι επίσης παραγωγός της επερχόμενης ταινίας μέσω της εταιρείας του Offscreen. Επιπλέον παραγωγοί είναι οι Dede Gardner και Jeremy Kleiner της Plan B και ο Dooho Choi της Kate Street Pictures.

Το “Mickey 17” είναι εμπνευσμένο από την sci-fi νουβέλα “Mickey 7” που έγραψε ο Edward Ashton. Ο Robert Pattinson υποδύεται έναν αναλώσιμο υπάλληλο που συμμετέχει σε μια αποστολή στο διάστημα, με σκοπό την αποίκιση του παγωμένου πλανήτη Niflheim. Όποτε μια αποστολή του πληρώματος είναι εξαιρετικά δύσκολη και σε σημείο αυτοκτονίας στέλνουν τον Mickey. Κάθε φορά που πεθαίνει εκείνος, ένα νέο σώμα παίρνει τη θέση του, αλλά ο ίδιος διατηρεί τις περισσότερες μνήμες του προηγούμενου. Ύστερα από έξι θανάτους o ήρωας αρχίζει να καταλαβαίνει τους όρους του παιχνιδιού και γιατί αυτή η θέση είχε μείνει κενή για καιρό…

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκής δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, ωστόσο το καστ των πρωταγωνιστών περιλαμβάνει επίσης τους Naomi Ackie, Steven Yeun, Toni Collette και Mark Ruffalo.

Με πληροφορίες από Variety. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b