MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έρχεται η live-action ταινία του “Lilo & Stitch”: Μια πρώτη ματιά από το σετ των γυρισμάτων

Η νεαρή Maia Kealoha πρόκειται να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Lilo στο νέο live-action reboot του “Lilo & Stitch” από την Disney.

Monopoli Team

Για πρώτη φορά πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε στα social media βίντεο από τα γυρίσματα της live-action διασκευής της Disney για την αγαπημένη κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων “Lilo & Stitch” κι έτσι μπορέσαμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τη νεαρή πρωταγωνίστρια Maia Kealoha. 

Η νεαρή Maia Kealoha έχει αναλάβει να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Lilo, του μικρού κοριτσιού από τη Χαβάη που γνωρίζει τον Stitch και η ιστορία από εκεί και πέρα είναι γνωστή. Ο Stitch είναι ένα γενετικά τροποποιημένο εξωγήινο πλάσμα γνωστό ως Πείραμα 626, το οποίο έχει δραπετεύσει από έναν εξωγήινο πλανήτη κι έχει προσγειωθεί στη Γη τρέχοντας να γλιτώσει από διαγαλαξιακές δυνάμεις. Ο ίδιος, θέλοντας να κρυφτεί, γίνεται τελικά μέλος της οικογένειας της Lilo παριστάνοντας τον σκύλο της, ενώ στο μεταξύ οι δύο τους γίνονται πολύ καλοί φίλοι. Ο Stitch είναι σχεδιασμένος για να προκαλεί χάος και καταστροφή, αλλά μέσω της σχέσης που αναπτύσσει σιγά σιγά με τη Lilo μαθαίνει την αξία του “ohana”, ενός χαβανέζικου όρου για την οικογένεια, που σημαίνει ότι κανείς δεν μένει πίσω ή ξεχνιέται.

Η ιστορία διατηρείται ίδια όπως την γνωρίζουμε από την αρχική ταινία του 2002, ενώ η Maia Kealoha φαίνεται απόλυτα ταιριαστή για τον ρόλο της μικρής Lilo. Μέσα από μια πρώτη ματιά που μάς χάρισε ένα βίντεο στο TikTok, είδαμε τα γυρίσματα που πραγματοποιούνται στο Maui, με το συνεργείο να ασχολείται με την κατασκευή του σκηνικού που θα «ζωντανέψει» το Hawaiian Roller Coaster Ride της Disney.

@paulinapullara La mas emocionada con las grabaciones de #liloandstitch 2 😱 #liloystich #oahuhawaii #luckywelivehawaii ♬ Ukulele’s tropical and light Hawaiian(1390223) – ishinuki

Η Sydney Elizebeth Agudong επιλέχθηκε για τον ρόλο της μεγαλύτερης αδελφής της Lilo, Nani, ενώ το καστ συμπληρώνεται με τον Kaipo Duidot που ενσαρκώνει τον David Kawena, την Courtney B. Vance που αναλαμβάνει τον ρόλο της Cobra Bubbles και τον Billy Magnussen ως Pleakley. Ο Zach Galifianakis θα «δώσει φωνή» στον Jumba, ενώ η Amy Hill θα υποδυθεί έναν νεοεισαχθέντα χαρακτήρα που ακούει στο όνομα Tūtū.

Ο Chris Sanders, γνωστός για το σενάριο και τη συν-σκηνοθεσία της αρχικής ταινίας αλλά και για τη φωνή του Stitch, πρόκειται να επαναλάβει τον ρόλο του ως η φωνή του Πειράματος 626 και στη live action αυτή εκδοχή, σε σκηνοθεσία του Dean Fleischer Camp. Τέλος, η Tia Carrere, η αρχική φωνή της Nani, επιστρέφει σε νέο ρόλο ως Mrs. Kekoa, σηματοδοτώντας την επιστροφή ενός ακόμη αρχικού μέλους του καστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPercy Jackson and The Olympians: Η μυθολογία συναντά την πραγματικότητα στη νέα σειρά που δεν πρέπει να χάσεις12.09.2018

Να σημειωθεί πως όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το “Lilo & Stitch” είχε σημειώσει 273 εκ. δολάρια έσοδα στο παγκόσμιο box office, ενώ o προϋπολογισμός του ήταν μόλις 80 εκ. δολάρια. Αυτή η επιτυχία του οδήγησε σε αρκετά sequels, spinoffs και μια σειρά κινουμένων σχεδίων στο Disney Channel, ενώ ο Stitch αποτελεί έναν από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της Disney!

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας – η οποία έχει ανακοινωθεί από το 2020 – ενώ άγνωστο παραμένει και το αν θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους ή μέσω του Disney+.

Με πληροφορίες από Collider. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b