MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα

Ξεχωρίζουμε δέκα ταινίες που θα σε κάνουν να ανοίξεις την τηλεόρασή σου αυτή την εβδομάδα (19-23/02)

Monopoli Team

Κάποτε στην Καλιφόρνια στο COSMOTE CINEMA 1HD, 19/02 στις 21:00

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Μαρκ Κάλεν,Ρομπ Κάλεν , Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις,Τζέισον Μομόα,Τζον Γκούντμαν

Action Zone. Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ βλέπει τον κόσμο του να καταρρέει, όταν μια συμμορία κακοποιών απάγει το αγαπημένο του σκυλάκι. Για να το πάρει πίσω θα πρέπει να συνεργαστεί με τα μέλη της και να έρθει αντιμέτωπος με ύποπτους χαρακτήρες.

Star Trek Into Darkness στον ALPHA, 19/02 στις 22:40

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2013

Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Έιμπραμς, Ηθοποιοί: Κρις Πάιν, Ζάκαρι Κουίντο, Ζόε Σαλντάνα, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Όταν το πλήρωμα του USS Enterprise γυρίζει πίσω στη βάση, καλείται να κυνηγήσει μια ασταμάτητη δύναμη τρομοκρατίας που απειλεί τον κόσμο μας. Με ένα προσωπικό ζήτημα που πρέπει να διευθετηθεί, ο κυβερνήτης Κερκ ξεκινά ένα ανθρωποκυνηγητό σε έναν κόσμο εμπόλεμης ζώνης, για να συλλάβει έναν επικίνδυνο τρομοκράτη-«όπλο μαζικής καταστροφής». Καθώς οι διαστημικοί μας ήρωες οδηγούνται σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, η αγάπη θα αμφισβητηθεί, οι φιλίες θα διαλυθούν και θα πρέπει να γίνουν θυσίες για τη μοναδική οικογένεια που γνώρισε ποτέ ο Κερκ: το πλήρωμά του.

I Love Greece στο COSMOTE CINEMA 1HD, 20/02 στις 21:00

Κωμωδία γαλλικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Ναυσικά Γκερί-Καραμαούνα , Ηθοποιοί: Στέισι Μάρτιν,Βενσάν Ντεντιέν,Στέλιος Μάινας

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Ο Ζαν και η Μαρίνα φτάνουν στην Αθήνα για τις καλοκαιρινές διακοπές. Μα καθώς ετοιμάζονται για μια ρομαντική απόδραση σε ένα κυκλαδίτικο νησί, οι Έλληνες συγγενείς τους αποφασίζουν να τους συνοδέψουν… και τα ευτράπελα ξεκινούν!

Η ζωή όπως την ξέρουμε στον ALPHA, 20/02 στις 21:15

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2010

Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Μπερλάντι, Ηθοποιοί Κάθριν Χέιγκλ, Τζος Ντουχάμελ, Τζος Λούκας, Μελίσα ΜακΆρθι

Υπόθεση: Μια ταλαντούχα σεφ κι ένας ανερχόμενος σκηνοθέτης αθλητικών προγραμμάτων, οι οποίοι όσο αγαπούν τη βαφτιστήρα τους, τόσο αντιπαθούν ο ένας τον άλλον, αναγκάζονται μετά από ένα δυστύχημα που στοιχίζει τη ζωή στους φίλους τους, να αναλάβουν την κηδεμονία της. Προσπαθώντας να ισορροπήσουν ανάμεσα σε επαγγελματικές φιλοδοξίες και τους ανταγωνιστικούς χαρακτήρες τους, θα αναγκαστούν σύντομα να γίνουν ομάδα, αλλά και να έρθουν πιο κοντά – ίσως περισσότερο από όσο θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν…

Blue Jean στο COSMOTE CINEMA 2HD, 21/02 στις 22:00

Δραματική ταινία βρετανικής παραγωγής του 2023

Σκηνοθεσία: Τζόρτζια Όκλεϊ , Ηθοποιοί: Ρόζι ΜακΓιούεν,Κέρι Χέις,Λούσι Χάλιντεϊ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Ladies First. Αγγλία, 1988. Καθώς η συντηρητική κυβέρνηση της Θάτσερ σκοπεύει να περάσει έναν νόμο που θα στιγματίζει τους ομοφυλόφιλους, μια καθηγήτρια γυμναστικής αναγκάζεται να ζει διπλή ζωή. Το μυστικό της, όμως, κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Χωρίς Μέτρο στην ΕΡΤ1, 21/02 στις 21:00

Μουσικό δράμα παραγωγής ΗΠΑ του 2014

Σκηνοθεσία: Ντάμιεν Σαζέλ, Πρωταγωνιστούν: Μάιλς Τέλερ, Τζέι Κέι Σίμονς, Πολ Ράιζερ,Μελίσα Μπενόιστ, Όστιν Στόουελ, Τζέισον Μπλερ, Έιπριλ Γκρέις

O 19χρονος Αντριου είναι ένας ταλαντούχος ντράμερ, ένας από τους καλύτερους σπουδαστές στο «Shaffer Conservatory» της Νέας Υόρκης. Πεισματάρης και φιλόδοξος, στα όρια του αλαζονικού, κάνει μεγάλα, τεράστια όνειρα: δε θα συμβιβαστεί με την μετριότητα, όπως ο καθηγητής Γυμνασίου φιλόλογος πατέρας του. Ή με μια μικροαστική δήθεν καριέρα, όπως τα κομπασμένα ξαδέλφια του. Εκείνος είναι καλλιτέχνης. Θα γίνει ο καλύτερος. Θα γράψει ιστορία. Θα δουλέψει σκληρά και θα κερδίσει μία θέση στην ορχήστρα του Τέρενς Φλέτσερ, του διαβόητου μαέστρου της τζαζ, του καθηγητή που όλοι στη σχολή σέβονται και τρέμουν ταυτόχρονα. Αν σε επιλέξει ο Φλέτσερ, αν αντέξεις τα καψόνια και τη σκληρή του αγάπη, τότε ένας μεγάλος δρόμος ανοίγεται μπροστά σου. Ο ‘Αντριου αισθάνεται ανίκητος, δυνατός. Κι ο Φλέτσερ όντως τον επιλέγει. Πρόσεξε τι εύχεσαι λένε οι σοφοί αυτού του κόσμου. Γιατί ο δρόμος προς την επιτυχία είναι στρωμένος με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα. Κυριολεκτικά.

Η Ρίζα του Κακού στο COSMOTE CINEMA 1HD, 22/02 στις 21:00

Θρίλερ γαλλικής και καναδέζικης παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Σεμπαστιέν Μαρνιέ , Ηθοποιοί: Λορ Καλαμί,Ντοριά Τιγιέ,Ντομινίκ Μπλαν

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Μια γυναίκα σε δεινή οικονομική κατάσταση προσκαλείται στην παραθαλάσσια έπαυλη του αποξενωμένου πατέρα της. Μόνο που τα μέλη της οικογένειάς του, το καθένα με το δικό του ένοχο μυστικό, δεν βλέπουν με καλό μάτι την άφιξή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεβρουάριος στην COSMOTE TV με την επιστροφή του «Ρικ Γκράιμς» στο The Walking Dead Universe και τη 2η σεζόν του Halo12.09.2018

Αφήνοντας το Λας Βέγκας στην ΕΡΤ3, 22/02 στις 23:00

Δραματική ταινία παραγωγής Η.Π.Α., 1995

Σκηνοθεσία: Mike Figgis, Πρωταγωνιστούν: Nicolas Cage, Elisabeth Shue, Julian Sands, Richard Lewis

Υπόθεση: Ο Μπεν είναι αλκοολικός χωρίς μέλλον και χωρίς φίλους. Η γυναίκα του τον έχει εγκαταλείψει και κάθε μέρα εξαρτάται όλο και περισσότερο από το ποτό. Απολυμένος από το στούντιο του Χόλυγουντ όπου εργάζεται, ο Μπεν κατευθύνεται προς το Λας Βέγκας, τη μόνη πόλη όπου τα μπαρ δεν κλείνουν ποτέ. Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής του περιπλάνησης, γνωρίζει τη Σέρα, μια νεαρή πόρνη. Και οι δύο περιπλανώμενοι, ερωτεύονται, αποφασίζουν να ζήσουν μαζί, αποδεχόμενοι ο ένας τον άλλον όπως είναι, μέχρι τέλους. Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Νίκολας Κέιτζ.

Όλη η Ομορφιά και η Αιματοχυσία στο COSMOTE CINEMA 2HD, 23/02 στις 22:00

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής του 2023

Σκηνοθεσία: Λόρα Πόιτρας , Ηθοποιοί: Ναν Γκόλντιν,Ντέιβιντ Βελάσκο,Μέγκαν Κάπλερ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Doc o’Clock. Η ζωή της Αμερικανίδας καλλιτέχνιδας Ναν Γκόλντιν μέσα από το έργο της αλλά και τον αγώνα της ενάντια σε μια οικογένεια φαρμακοβιομηχάνων, που ήταν υπεύθυνη για τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων. Το ντοκιμαντέρ προτάθηκε για Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝαν Γκόλντιν: H θρυλική φωτογράφος και ακτιβίστρια που έφερε την επανάσταση στη σύγχρονη φωτογραφία12.09.2018

Αγώνες Πείνας: Επανάσταση – Μέρος I στην ΕΡΤ3, 23/02 στις 23:00

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2014

Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς, Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Γούντι Χάρελσον, Τζούλιαν Μουρ, Στάνλεϊ Τούτσι, Φίλιπ Σέιμουρ Χοφμαν, Ντόναλντ Σάδερλαντ

Το παγκόσμιο φαινόμενο των Αγώνων Πείνας, συνεχίζει να πυροδοτεί τον κόσμο με το The Hunger Games: Επανάσταση Μέρος Ι, που βρίσκει την Κάτνις στην Περιοχή 13, αμέσως μετά την κατάρρευση των Αγώνων. Με την καθοδήγηση της Προέδρου Κόιν, και τις συμβουλές των στενών της φίλων, η Κάτνις ανοίγει τα φτερά της για να σώσει τον Πίτα, αλλά και ολόκληρο το έθνος με το θάρρος της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Το «Άγνωστοι μεταξύ μας» είναι μια ξεχωριστή ερωτική ιστορία12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b