MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Extraordinary: Πρώτες εικόνες από τον 2ο κύκλο της σειράς του Disney+

Το Disney+ αποκάλυψε σήμερα τις πρώτες εικόνες από τον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο, της βραβευμένης, πρωτότυπης, κωμικής σειράς, «Extraordinary»

©2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες
Monopoli Team

Το Disney+ αποκάλυψε σήμερα τις πρώτες εικόνες από τον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο, της βραβευμένης, πρωτότυπης, κωμικής σειράς, «Extraordinary». Ο δεύτερος κύκλος έρχεται αποκλειστικά στο Disney+ στην Ελλάδα στις 6 Μαρτίου,με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα την ημέρα της πρεμιέρας.

©2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες

Ο δεύτερος κύκλος συνεχίζει ακριβώς μετά το θεαματικό φινάλε του πρώτου, ακολουθώντας την Τζεν (Máiréad Tyers) στο περιπετειώδες ταξίδι της για να βρει την υπερδύναμη της. Στην απελπισία της, η Τζεν αποφασίζει να γραφτεί σε μια κλινική δυνάμεων και στην πορεία, ανακαλύπτει ότι η διαδικασία ανακάλυψης της δύναμής της δεν είναι τόσο εύκολη όσο ήλπιζε, ειδικά όταν παράλληλα όλοι οι υπόλοιποι τομείς της ζωής της καταρρέουν. Ο πρώην αδέσποτος γάτος και νυν φίλος, τον οποίο ονομάζουν Σπερματάρχη (Luke Rollason), μετά από ένα ατυχές συμβάν μαθαίνει κάτι απρόσμενο για το παρελθόν του, ενώ ο Κας (Bilal Hasna) και η Κάρι (Sofia Oxenham) προσπαθούν να διαχειριστούν με ωριμότητα τον χωρισμό τους, κάτι που δεν είναι εύκολο όταν εξακολουθούν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Φαίνεται ότι η Τζεν και η παρέα της καλούνται να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και το χάος της ενήλικης ζωής, για την οποία κανείς τους δεν είναι έτοιμος.

©2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες

Η Siobhán McSweeney και ο Robbie Gee θα επιστρέψουν στο δεύτερο κύκλο ως Μαίρη και Ιαν, η μαμά και ο θετός μπαμπάς της Τζεν. Το νέο καστ του δεύτερου κύκλου περιλαμβάνει τον Julian Barrett ως Τζορτζ, προπονητή δύναμης της Τζεν στην κλινική δυνάμεων, τη Rosa Robson ως Νόρα, ένα απροσδόκητο πρόσωπο από το παρελθόν του Σπερματάρχη, τον Kwaku Mills ως Κλαρκ, τον νέο συνάδελφο της Καρι στη δουλειά, και τον Derek Jacobi, σε μια ειδική cameo εμφάνιση.

Σε σενάριο της δημιουργού της σειράς Emma Moran και σκηνοθεσία των Toby MacDonald και Jennifer Sheridan, η σειρά «Extraordinary» είναι μια φρέσκια κωμωδία, η οποία δείχνει πώς είναι να είσαι νέος και να βρίσκεις τα πατήματά σου σε έναν μπερδεμένο κόσμο, όταν το μόνο που θα μπορέσεις ποτέ να είσαι, είναι «συνηθισμένος».

©2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες

Εκτελεστικοί παραγωγοί του «Extraordinary» είναι οι Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Charles Dawson, Johanna Devereaux και Emma Moran. Ο Charlie Palmer είναι ο παραγωγός της σειράς με συμπαραγωγό την Abíólá Rufai-Awójídé. Η σειρά είναι μια παραγωγή της Sid Gentle Films (Killing Eve).

Ο πρώτος κύκλος της πρωτότυπης σειράς «Extraordinary», είναι τώρα διαθέσιμος στο Disney+. Ο δεύτερος κύκλος, έρχεται αποκλειστικά στο Disney+ στην Ελλάδα στις 6 Μαρτίου, με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα την ημέρα της πρεμιέρας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b