MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Netflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Φεβρουάριο

Οι δικές μας επιλογές από τις νέες ταινίες και σειρές που θα απολαύσουμε στην πλατφόρμα του Netflix αυτόν τον Φεβρουάριο.

author-image Ειρήνη Δερμιτζάκη

Παλιές κι αγαπημένες μας ιστορίες, βιβλία που ζωντανεύουν σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, ξεκαρδιστικές κωμωδίες και ανατριχιαστικά θρίλερ που κόβουν την ανάσα, ταινίες κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, ρομαντικές κομεντί για κάθε γούστο, τα  νέα εθιστικά Netflix originals που θα κορυφώσουν το binge watching, αλλά και όλες οι ολοκαίνουριες παραγωγές εμπλουτίζουν το πρόγραμμα του Netflix για αυτόν τον Φεβρουάριο!

#1 Μόνος στο Σπίτι & Μόνος στο Σπίτι 2

Είτε είσαι λάτρης των Χριστουγέννων (όλο το χρόνο), είτε απλά εθισμένος στις iconic και νοσταλγικές ταινίες, δεν χρειάζεσαι αποκλειστικά και μόνο την πιο καταπληκτική εποχή του χρόνου ως αφορμή για να απολαύσεις τα all time classic, Home Alone. Έτσι, ο Κέβιν, το οκτάχρονο αγοράκι με μυαλό ξυράφι και οι απίστευτες περιπέτειές του, έρχεται στις οθόνες μας. Καταφέρνοντας σχεδόν δια μαγείας να μένει μόνος είτε στον σπίτι, είτε στους δαιδαλώδεις δρόμους της Νέας Υόρκης, ο Kevin σκαρφίζεται τις πιο ευφάνταστες και ξεκαρδιστικές παγίδες για τους δύο ληστές που τον καταδιώκουν, αφήνοντάς τους πάντες άφωνους.
*Διαθέσιμα από 1η Φεβρουαρίου

#2 Εγώ, ο Απαισιότατος

Η ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων έρχεται ξανά. Ο απαισιότατος Gru, επιρρεπής στις παρανομίες και τα διαβολικά σχέδια, ετοιμάζεται να κερδίσει τον σεβασμό όλων των “συναδέλφων” του, με την μεγαλύτερη αποστολή που έχει σκεφτεί ποτέ: να κλέψει το φεγγάρι. Τα καλοστημένα του σχέδια ανατρέπονται από τρία μικρά ορφανά κορίτσια που θα βρεθούν στον δρόμο του και θα τον επιλέξουν ως πατέρα τους. Μια ταινία που μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουμε το ίδιο όσα χρόνια κι αν περάσουν.
*Διαθέσιμη από 1η Φεβρουαρίου

#3 Μια Ημέρα

Το “Μια Ημέρα” ξεκίνησε ως ένα πλέον κλασικό ρομαντικό μυθιστόρημα του David Nicholls. Λίγα χρόνια μετά την κυκλοφορία του μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη, στην ομώνυμη ταινία με την Anne Hathaway. Αυτόν τον Φεβρουάριο, η τρυφερή ιστορία αγάπης της Emma και του Dexter ζωντανεύει και πάλι, μέσα από τη νέα μίνι σειρά του Netflix. Οι δρόμοι των δύο ηρώων χωρίζουν μετά την αποφοίτησή τους από το πανεπιστήμιο, όμως αποφασίζουν να συναντιούνται την ίδια μέρα κάθε χρόνο. Κάθε επεισόδιο κι ένας διαφορετικός χρόνος. Η Emma και ο Dexter, μεγαλώνουν, αλλάζουν, ωριμάζουν και όσο περνούν τα χρόνια, φτάνουν όλο και πιο κοντά στο συμπέρασμα ότι τελικά οι δυό τους είναι πολύ πιο κοντά από όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ζωή και των δύο αντίστοιχα.
*Διαθέσιμη από 8 Φεβρουαρίου

#4 A Killer Paradox

Φωτογραφία: Netflix

Όταν ο συνεσταλμένος και δειλός Lee Tang σκοτώνει κατά λάθος έναν επίδοξο ληστή, ο κόσμος του ανατρέπεται. Γεμάτος από ενοχές αποφασίζει να παραδοθεί, όμως η είδηση ότι το θύμα ήταν ένας κατά συρροήν δολοφόνος τον σταματά. Κάτι αλλάζει μέσα του τότε και αποφασίζει να λάβει το νόμο στα χέρια του και να “καθαρίσει” την κοινωνία από τους εγκληματίες που την βρωμίζουν. Στον δρόμο του, σταθερός αντίπαλος ο ντετέκτιβ Jang Nag Nam, ο οποίος είναι αποφασισμένος να τον ξεσκεπάσει. Η ταινία εξερευνά το δίπολο ηθικής και δικαιοσύνης μέσα από ένα καθηλωτικό ανθρωποκυνηγητό.
*Διαθέσιμη από 9 Φεβρουαρίου

#5 Kill Me if you Dare

Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. ή μήπως την φέρνουν; Τον γάμο των Demet και η Okat, επισκιάζουν εδώ και καιρό κατάμαυρα σύννεφα. Λίγο η ξεθωριασμένη τους φλόγα, λίγο τα οικονομικά προβλήματα και οι δυό τους αντιμετωπίζουν έναν γάμο που -όπως όλα δείχνουν- οδεύει προς κατάρρευση. Όταν, όμως, το θαύμα γίνεται και κερδίζουν το λαχείο, αποφασίζουν να παλέψουν για την σχέση τους. Βέβαια, λιγάκι πιο κυριολεκτικά από ότι θα έπρεπε… ώσπου να τους χωρίσει ο θάνατος. Η νέα ρομαντική κομεντί τουρκικής παραγωγής έρχεται στο Netflix.
*Διαθέσιμη από 13 Φεβρουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Kοινωνία του Χιονιού: Η αεροπορική τραγωδία του 1972 “ζωντανεύει” στη νέα συγκλονιστική ταινία του Netflix12.09.2018

#6 Καλημέρα Βερόνικα

Η τελευταία σεζόν του Καλημέρα Βερόνικα είναι γεγονός. Η αστυνομικός που στην πρώτη σεζόν απέδειξε την αξία της κόντρα στις απόψεις των συναδέλφων και ανωτέρων της, αναλαμβάνοντας μόνη της μια ανατριχιαστική υπόθεση, επιστρέφει για μια τελευταία φορά. Στην τρίτη σεζόν, η Βερόνικα θα ολοκληρώσει τον αγώνα που ξεκίνησε στο όνομα της δικαιοσύνης, ενώ θα δούμε αρκετές πτυχές του παρελθόντος της να αποκαλύπτονται.
*Διαθέσιμη από 14 Φεβρουαρίου

#7 Players

Με ρομαντική διάθεση και μια ατέρμονη μονομαχία ανάμεσα στο φλερτ και το stalking, το “Players” είναι η νέα πρόταση της streaming πλατφόρμας για την φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στην ξεκαρδιστική ρομαντική κομεντί, ο έρωτας αποτελεί ομαδικό παιχνίδι. Η Mack (Gina Rodriguez) έχει περάσει χρόνια επινοώντας επιτυχημένα “παιχνίδια” με τον καλύτερο φίλο της, Adam (Damon Wayans Jr)  και την ομάδα τους. Παρόλο που σχεδόν ποτέ αυτά δεν οδηγούν σε κάτι μακροβιότερο από μια νύχτα, το playbook της παρέας έχει έναν χρυσό κανόνα: “Δεν μπορείς να χτίσεις μια σχέση μέσα από ένα παιχνίδι”. Όταν όμως η Μακ ερωτεύεται απροσδόκητα τον τελευταίο της στόχο, τον γοητευτικό πολεμικό ανταποκριτή Νικ (Tom Ellis), αρχίζει να αναθεωρεί εντελώς το παιχνίδι. Καθώς τα όρια ανάμεσα στη δουλειά, τη διασκέδαση, τη φιλία και το ρομάντζο αρχίζουν να θολώνουν, η Μακ πρέπει να μάθει τι χρειάζεται για να περάσει από το να σκοράρει απλώς στο να παίζει για πάντα.
*Διαθέσιμη από 14 Φεβρουαρίου

#8 Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου

Η σειρά κινουμένων σχεδίων που έχει σημαδέψει τα παιδικά μας χρόνια ζωντανεύει στο νέο live action project του Netflix. Η σειρά επικεντρώνεται στο ταξίδι του δωδεκάχρονου Aang, του τωρινού Avatar και τελευταίου επιζώντος του έθνους του, των Νομάδων του Αέρα, μαζί με τους φίλους του Katara, Sokka και Toph. Η εποχή που τα τέσσερα στοιχεία της φύσης ζούσαν αρμονικά τελείωσε τη στιγμή που το Έθνος της Φωτιάς αφάνισε εκείνο του Αέρα. Στον δρόμο τους, οι τρεις φίλοι θα βρεθούν πολλά εμπόδια, περιπέτειες που δεν χωρά ο νους, στην προσπάθειά τους να δώσουν ένα τέλος στον πόλεμο του Έθνους της Φωτιάς εναντίον των άλλων εθνών και να νικήσουν τον αδίστακτο κακό, τον Άρχοντα της Φωτιάς, Ozai προτού εκείνος καταφέρει και κατακτήσει τον κόσμο.
*Διαθέσιμη από 22 Φεβρουαρίου

#9 Μέσα απ’το Παράθυρο: Το Βλέμμα σου

Η πλατφόρμα εμπλουτίζει την συλλογή με τις επιτυχημένες ισπανικές παραγωγές της, με το τρίτο μέρος της κινηματογραφικής μεταφοράς του μυθιστορήματος της Marçal Forés, Through My Window. Υπόθεση: Μετά τα γεγονότα του καλοκαιριού, ο Άρης και η Ρακέλ δεν μπορούν να βρουν τρόπο να συνεχίσουν τη σχέση τους και αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Όταν όμως συναντιούνται ξανά το χειμώνα της Βαρκελώνης, διαπιστώνουν πως η φλόγα διόλου εχει σβήσει, ενώ η αγάπη και η επιθυμία που νιώθουν ο ένας για τον άλλον είναι αναμφισβήτητα και σαν μαγνήτες τους τραβούν όλο και πιο κοντά.
*Διαθέσιμη από 23 Φεβρουαρίου

#10 Κωδικός 8: Μέρος 2

Τα ξαδέλφια Robbie & Stephen Amell κάνουν επανασύνδεση στο δεύτερο μέρος της καθηλωτικής ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Στην πρώτη ταινία γνωρίσαμε την δυστοπική πόλη, όπου το 4% του πληθυσμού γεννιέται με κάποια ειδική δύναμη και οι περισσότεροι τις χρησιμοποιούν για να διαπράττουν κάθε λογής έγκλημα. Μετά τα γεγονότα του πρώτου μέρους που τον οδήγησαν στην φυλακή, ο Connor προσπαθεί να απέχει από την παρανομία, ζώντας όσο μπορεί πιο φυσιολογικά. Κάθε πρόθεσή του, βέβαια καταστρέφεται όταν ένα 14χρονο κορίτσι βρίσκεται στο στόχαστρο διεφθαρμένων αστυνομικών και ζητάει την βοήθειά του. Ο Connor θα χρειαστεί την βοήθεια του παλιού του συνεργάτη, ωστόσο δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί: μπορεί να βασιστεί ξανά στον άνθρωπο που τον έστειλε πίσω από τα σίδερα;
*Διαθέσιμη από 28 Φεβρουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Κόλλησες” με την steampunk αισθητική του Poor Things; Τότε θα λατρέψεις αυτές τις 5 ταινίες12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b