MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Η Κιμ Καρντάσιαν θα συμμετάσχει σε σειρά για τη ζωή της Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Η Κιμ Καρντάσιαν θα παίξει σε σειρά για τη ζωή της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η οποία θα προβληθεί από το BBC. Θα είναι, επίσης, executive producer.

Monopoli Team

Η σειρά με τίτλο Elizabeth Taylor: Rebel Superstar θα αποτελείται από τρία μέρη και θα ασχολείται με το έργο της, τις τεχνικές που χρησιμοποιούσε στην υποκριτική και τη σχέση της με το κοινό. Θα δείχνει πώς επαναπροσδιόρισε την έννοια της διασημότητας και πώς έσπασε τη γυάλινη οροφή του Χόλιγουντ, πριν γίνει επιχειρηματίας και ακτιβίστρια.

«Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ ήταν ο εαυτός της και δεν απολογούταν για αυτό, ήταν μαχήτρια», δήλωσε η Καρντάσιαν. «Είναι η απόδειξη ότι μπορείς να εξελίσσεσαι διαρκώς και να αλλάζεις και να έχεις διαφορετικά κεφάλαια στη ζωή σου –κι άνοιξε τον δρόμο για όλες εμάς που ήρθαμε μετά από εκείνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Paul Mescal θα υποδυθεί τον Shakespeare στη νέα ταινία “Hamnet” της Chloé Zhao12.09.2018

Θα δούμε συνεντεύξεις με τη φίλη της Τέιλορ, Τζόαν Κόλινς, με την οποία ανταγωνιζόταν για τον ρόλο της Κλεοπάτρας, τη Μάργκαρετ Ο’Μπράιεν με την οποία σπούδασαν μαζί, τη στενή της φίλη Κάρολ Μπέιερ Σαγκερ, τον δρα Άντονι Φάουτσι που συνεργάστηκε μαζί της στη μάχη κατά του AIDS, και άλλους.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b