MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Έρχεται η «χειμερινή φωτοβολίδα» – Πιθανές μπόρες χιονιού και στην Αττική

O ηλιόλουστος καιρός φαίνεται πως θα είναι μικρός σε διάρκεια, καθώς από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το «βόρειο ρεύμα» φέρνει αλλαγές στα φαινόμενα.

Credits: Eleni Afiontzi/Unsplash
Monopoli Team

O ηλιόλουστος καιρός φαίνεται, σύμφωνα με τις τελευταίες προγνώσεις του Κλέαρχου Μαρουσάκη και του Σάκη Αρναούτογλου, πως θα είναι μικρός σε διάρκεια, καθώς από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το «βόρειο ρεύμα» φέρνει αλλαγές στα φαινόμενα.

Ο καιρός θα αλλάξει, όπως ειπώθηκε, από την ερχόμενη Κυριακή όποτε θα σημειωθεί, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, η λεγόμενη «χειμερινή φωτοβολίδα» η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη. Ειδικότερα, θα σημειωθεί ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας η οποία θα συνδυαστεί με φαινόμενα, όπως εξήγησε σχετικά ο παρουσιαστής του δελτίου καιρού στην ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου, από «αξιόλογες μπόρες χιονιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ καιρός μπέρδεψε τις αχλαδιές στα Φάρσαλα – Έβγαλαν καρπό μέσα στο καταχείμωνο12.09.2018

Καιρός: Η εξέλιξη από την Παρασκευή (26/1) μέχρι την Τετάρτη (31/1)

Όπως υπογραμμίζει στην πρόγνωσή του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, «η ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σήμερα στα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα, με λίγες αραιές συννεφιές. Όμως προς το βράδυ, τα σύννεφα στο ανατολικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές».

«Οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με ισχυρές εντάσεις, τόσο στο Ιόνιο όσο και στο Αιγαίο, ενώ ο υδράργυρος αναμένεται να σημειωθεί στους 15-17 βαθμούς, αργά το μεσημέρι, σε αρκετές περιοχές της χώρας», πρόσθεσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b