MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Ένα λονδρέζικο «Αλάνι» μας κλέβει την καρδιά

Κι ενώ το «Poorthings» σαρώνει στις ελληνικές αίθουσες, αρκετά νέα φιλμ με εμπορικό κυρίως προφίλ, έρχονται να καλύψουν κάποια κενά στον προγραμματισμό των γραφείων διανομής.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Το αλάνι

Από τις νέες ταινίες ξεχωρίζει με άνεση το τρυφερό σκηνοθετικό ντεμπούτο μιας νεαρής βρετανίδας ονόματι Σαρλότ Ρίγκαν, η οποία με τη δραμεντί «Το αλάνι» κέρδισε το πρώτο βραβείο στο φεστιβάλ του Σάντανς.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μητέρα πατρίδα

Ακόμη ένα ντεμπούτο, αυτό του ισπανού Αλβαρο Γκάγκο αξίζει την προσοχή μας, κυρίως χάρη στην εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια που προσδίδει ρεαλιστική ένταση στο δράμα «Μητέρα πατρίδα».
Κριτική και αίθουσες προβολής

Sound of freedom- Η μελωδία της ελευθερίας

Το «Sound of freedom- Η μελωδία της ελευθερίας» του μεξικανού Αλεχάντρο Μοντεβέρδε με τους Τζιμ Καβίζελ και Μάιρα Σορβίνο έχει ως θέμα την προσπάθεια ενός πράκτορα να σώσει μια ομάδα παιδιών από κύκλωμα σωματεμπορίας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μια Ζωή

Το «Μια Ζωή» του Τζέιμς Χόους με τον Αντονι Χόπκινς και την Ελενα Μπόναμ Κάρτερ βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός άγγλου που έσωσε 669 παιδιά από τους ναζί στις αρχές του Β Παγκοσμίου πολέμου.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ένα Γκολ για τη Νίκη

Στο «Ένα Γκολ για τη Νίκη» ο φοβερός και τρομερός Τάικα Γουαϊτίτι δίνει ασίστ στον Μάικλ Φασμπέντερ για να σκοράρει στην κωμωδία αλλά εκείνος βρίσκει δοκάρι.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Γρήγορος Τσάρλι

Η παρουσία ενός cool και βγαλμένο από τα παλιά Πιρς Μπρόσναν στον «Γρήγορο Τσάρλι» είναι ο κύριος λόγος για να δει κάποιος την περιπέτεια του Φίλιπ Νόις.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τρεις Κλέφτες και Ένα Λιοντάρι

Το «Τρεις Κλέφτες και Ενα Λιοντάρι» είναι ένα νορβηγικό animation που απευθύνεται εξίσου σε μικρούς και μεγάλους.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Οργανοποιοί των Εξαρχείων

Τέλος, στο ντοκιμαντέρ «Οργανοποιοί των Εξαρχείων» του Νίκου Παπακώστα, μια ομάδα από κατασκευαστές παραδοσιακών οργάνων δίνουν άλλο χρώμα στη γειτονιά των Εξαρχείων.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b