MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Δέκα ταινίες που ανυπομονούμε να απολαύσουμε αυτή την εβδομάδα σε streaming πλατφόρμες και την τηλεόραση.

Monopoli Team

Αυτά Που Δεν Λέγονται στο COSMOTE CINEMA 2HD, 08/01 στις 22:00

Κωμωδία ισπανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Σέσκ Γκέι , Ηθοποιοί: Άννα Καστίγιο,Τσίνο Νταρίν,Χαβιέρ Ρέι

Πέντε κωμικές ιστορίες με πρωταγωνιστές ανθρώπους που ζουν την καθημερινότητά τους αποκρύπτοντας μικρά ή μεγάλα μυστικά από τους γύρω τους αλλά και τον εαυτό τους. Ποιος είπε πως η ειλικρίνεια στις σχέσεις είναι εύκολη υπόθεση;

Αρμαγεδδών στον ALPHA, 08/01 στις 22:40

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής, 1998

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι, Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Μπεν Άφλεκ, Λιβ Τάιλερ, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Στιβ Μπουσέμι, Όουεν Γουίλσον

Μία ομάδα ειδικών στις γεωτρήσεις εκπαιδεύεται, σε ελάχιστο χρόνο, από τη NASA. Αποστολή τους είναι να τρυπήσουν έναν αστεροειδή που απειλεί να καταστρέψει τη Γη και να τοποθετήσουν σ’ αυτόν μια πυρηνική βόμβα! Ένας γιγάντιος αστεροειδής, που φαίνεται να έχει το μέγεθος του Τέξας, κατευθύνεται προς τη Γη με ταχύτητα 35.000 χλμ την ώρα. Το ανώτατο επιτελείο της NASA βρίσκεται σε πανικό, αφού υπολογίζουν ότι σε περίπου δύο εβδομάδες ο αστεροειδής θα προσκρούσει στη Γη με ολέθρια αποτελέσματα για τον πλανήτη και το ανθρώπινο είδος. Καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα, ο διευθυντής της NASA δεν έχει άλλη επιλογή από το να καταφύγει στη τελευταία και πιο απίθανη λύση: να στείλει τον Χάρι Στάμπερ, έμπειρο εκσκαφέα, και την απροσάρμοστη ομάδα του να συναντήσουν πρώτοι τον αστεροειδή. Αποστολή τους είναι να τρυπήσουν την επιφάνειά του και να τοποθετήσουν στο βάθος του πυρηνικές βόμβες για να τον καταστρέψουν. Πιθανότητες επιτυχίας σχεδόν μηδενικές…

Μικρό Λουλούδι στο COSMOTE CINEMA 1HD,  09/01 στις 21:00

Κωμωδία αργεντίνικης παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Σαντιάγκο Μίτρε , Ηθοποιοί: Ντάνιελ Χέντλερ,Βιμάλα Πονς,Μελβίλ Πουπό

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης, ένας άνεργος πατέρας σκοτώνει ανεξήγητα τον γείτονά του. Σύντομα, όμως, ανακαλύπτει ότι ο άνθρωπος που θεωρούσε πεθαμένο… είναι ζωντανός και πρόθυμος να τον υποδεχτεί ξανά στο σπίτι του.

Η Περιφρόνηση στην ΕΡΤ3, 09/01 στις 23:00

Δραματική ταινία, γαλλο-ιταλικής παραγωγής, 1963

Σκηνοθεσία Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, Πρωταγωνιστούν: Μπριζίτ Μπαρντό, Μισέλ Πικολί, Τζακ Πάλανς, Φριτς Λανγκ.

Υπόθεση: Ένας Αμερικανός παραγωγός (Τζακ Πάλανς) προσλαμβάνει τον γνωστό σκηνοθέτη Φριτς Λανγκ (ο οποίος υποδύεται τον εαυτό του στην ταινία) για να μεταφέρει στον κινηματογράφο την «Οδύσσεια» του Ομήρου. Δυσαρεστημένος με την «καλλιτεχνική» προσέγγιση που ακολουθεί ο σκηνοθέτης, προσλαμβάνει έναν συγγραφέα αστυνομικών ιστοριών, τον Πωλ Ζαβάλ (Μισέλ Πικολί)για να επεξεργαστεί το σενάριο. Μετά τη συνάντηση του Αμερικάνου παραγωγού με την εκθαμβωτική σύζυγο του συγγραφέα (Μπριζίτ Μπαρντό), η ταινία παρακολουθεί την εξέλιξη της σχέσης του ζευγαριού και την τελική αποξένωση.

Σκηνοθεσία Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, Πρωταγωνιστούν: Μπριζίτ Μπαρντό, Μισέλ Πικολί, Τζακ Πάλανς, Φριτς Λανγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ποδαρικό με θρίλερ12.09.2018

Pretty Woman στον ALPHA, 10/01 στις 22:40

Ρομαντική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής, 1990

Σκηνοθεσία: Γκάρι Μάρσαλ, Ηθοποιοί: Τζούλια Ρόμπερτς, Ρίτσαρντ Γκιρ, Ραλφ Μπέλαμι, Τζέισον Αλεξάντερ

Ο φιλόδοξος επιχειρηματίας, Έντουαρντ Λιούις έχει μόλις φτάσει στο Λος Άντζελες για μια επιχειρηματική εκδήλωση. Προσπαθώντας να βρει πληροφορίες για τη σωστή διαδρομή, θα πέσει τυχαία πάνω σε μια πόρνη, τη Βίβιαν Γουάρντ, η οποία είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει. Όχι φυσικά χωρίς κάποιο αντίτιμο, αφού δε συνηθίζει να κάνει ποτέ κάτι δωρεάν. Κεραυνοβολημένος από την εντυπωσιακή ομορφιά της, ο Έντουαρντ, προχωρά ένα βήμα παραπάνω και της προτείνει να γίνει η συνοδός του καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας που θα βρίσκεται εκεί. Είναι διατεθειμένος να πληρώσει όσα χρειαστεί. Η’ τουλάχιστον, έτσι νομίζει… Κάπως έτσι αρχίζει μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών και η πιο πετυχημένη εισπρακτικά στο είδος της ρομαντική κομεντί.

Μπλέιζ στο COSMOTE CINEMA 1HD,  10/01 στις 22:50

Βιογραφία αμερικανικής παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Ίθαν Χοκ , Ηθοποιοί: Μπεν Ντίκεϊ,Άλια Σόκατ,Τζος Χάμιλτον

Ήταν ευφυής, αλκοολικός, αποτυχημένος αλλά και ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της γενιάς του. Γνωρίστε την ιστορία του τραγουδοποιού της κάντρι Μπλέιζ Φόλεϊ μέσα από σημαντικές στιγμές της ζωής και της καριέρας του.

Η Τελευταία Πινελιά στην ΕΡΤ3, 11/01 στις 23:00

Βιογραφική δραμεντί, παραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου 2017

Σκηνοθεσία: Στάνλεϊ Τούτσι, Ηθοποιοί: Τζέφρι Ρας, Άρμι Χάμερ, Κλεμάνς Ποεζί

Η αναζήτηση του τέλειου δεν σταματάει ποτέ. Μία ιδιοφυής σκηνοθετική προσέγγιση στην ιδιαίτερη προσωπικότητα ενός από τους μεγαλύτερους εικαστικούς του 20ου αιώνα. Παρίσι, 1964. Εν μέσω ενός βραχύβιου ταξιδιού του, ο Τζέιμς Λορντ ποζάρει για ένα πορτρέτο στον Αλμπέρτο Τζακομέτι. Ο Τζακομέτι τον είχε διαβεβαιώσει ότι θα του πάρει λίγες μόνο μέρες, αλλά ο Λορντ θα συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος είναι πολύ περισσότερος και θα αναρωτηθεί: «Για πόσο ακόμα θα συνεχιστεί αυτό;». «Η τελευταία πινελιά» είναι η ιστορία της συγκινητικής και ιδιότυπης φιλίας μεταξύ του Αμερικανού συγγραφέα και θιασώτη της τέχνης Τζέιμς Λορντ και του παγκοσμίου φήμης ζωγράφου και γλύπτη Αλμπέρτο Τζακομέτι. Μέσα από την οπτική του Λορντ, θα έχουμε την ευκαιρία να λάβουμε πολύτιμες πληροφορίες για την ομορφιά, την απογοήτευση, την εσωτερικότητα και το χάος της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑYellowstone: Όλες οι σεζόν και τα δύο origin stories για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά στην COSMOTE TV12.09.2018

The Amazing Spider – Man 2 στο MEGA, 11/01 στις 00:10

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής, 2014

Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουέμπ, Ηθοποιοί: Άντριου Γκάρφιλντ, Έμμα Στόουν, Τζέιμι Φοξ, Πολ Τζιαμάτι. Μάρτιν Σιν, Ντέιν ΝτιΧάαν

Ο Spider-Man συνεχίζει την καριέρα του ως υπερήρωας της Νέας Υόρκης. Ταυτόχρονα προσπαθεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα του ως Πίτερ Πάρκερ. Όμως τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο όταν θα εμφανιστεί ένας νέος εχθρός, ο Electro.Στην πορεία ένας παλιός του φίλος, ο Χάρι Όσμπορν θα εμφανιστεί ο οποίος θέλει το αίμα του Spider-Man. Κάποια στιγμή ο Electro και ο Χάρι Όσμπορν θα συνεργαστούν. Και εξαρτάται από τον Spider-Man να τους σταματήσει πριν καταστρέψει την πόλη που αγαπά τόσο πολύ.

The Fabelmans στο COSMOTE CINEMA 2HD, 12/01 στις 23:50

Δραματική ταινία αμερικανικής και ινδικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ , Ηθοποιοί: Μισέλ Γουίλιαμς,Γκάμπριελ ΛαΜπέλ,Σεθ Ρόγκεν

Μεγαλώνοντας στις Η.Π.Α. της δεκαετίας του ’50, ο μικρός Σάμι Φέιμπελμαν ανακαλύπτει τη μαγεία του σινεμά… ενώ ταυτόχρονα έρχεται αντιμέτωπος με τις σκληρές αλήθειες που κρύβει η οικογένειά του. Η ταινία προτάθηκε για 7 Όσκαρ.

Γλυκιά Παρηγοριά, από 05/01 στο Netflix

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Dan Levy (Schitt’s Creek, Happiest Season) μας υπόσχεται μια ζεστή, συγκινητική και ταυτόχρονα ξεκαρδιστική ρομαντική κομεντί. O Marc, ζει όλη του τη ζωή με καταπιεσμένα και καλά κρυμμένα συναισθήματα, έχοντας δημιουργήσει την δική του ζώνη ασφαλείας. Όταν ο σύζυγός του, Oliver, πεθαίνει ξαφνικά, ο Marc βιώνει πια όλο το εσωτερικευμένο πένθος που μανιωδώς απέφευγε, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με μυστικά του παρελθόντος. Μέσα από ένα ταξίδι με τους καλύτερούς του φίλους, προσπαθεί να βρει ξανά τον ευατό του, αλλά και τον σκοπό της ζωής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ COSMOTE TV υποδέχεται το 2024 με τη νέα της σειρά «17 Κλωστές» και 14 ακόμα πρεμιέρες12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b