MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Game of Roles: Οι ηθοποιοί που κέρδισαν με εξωφρενικό τρόπο τους ρόλους τους

Αυτοί οι ηθοποιοί κέρδισαν με απρόσμενους τρόπους τους ρόλους που τους έκαναν διάσημους.

Monopoli Team

Η διασημότητα είναι μία απρόβλεπτη και άκαρδη «ερωμένη». Κάποιες φορές δεν σου χαρίζεται χωρίς προσπάθεια, και άλλες φορές σε βρίσκει ανέλπιστα, αλλά πάντως πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να αρπάζεις την κάθε ευκαιρία για να την κατακτήσεις.

Αυτό ισχύει φυσικά και στη «ζούγκλα» του Χόλιγουντ, όπου εκτός και αν είσαι 100% αφοσιωμένος στις επιδιώξεις σου, δεν πρόκειται να τα καταφέρεις. Παρακάτω, θα δούμε τις ιστορίες ηθοποιών που κυνήγησαν χωρίς έλεος τους πιο διάσημους ρόλους τους, και άλλους που αξιοποίησαν τις ευκαιρίες ζωής που τους δόθηκαν, όπως τις μοιράστηκε και ο Guardian.

«Βουρ» για τον θρόνο

Ο τηλεοπτικός χαρακτήρας που έκανε ανάρπαστο τον Pedro Pascal, αυτός του εκδικητικού και ερωτύλου πρίγκηπα Όμπερυν Μαρτέλ στη θρυλική σειρά «Game of Thrones», ήταν τόσο φιλόδοξος όσο και ο ίδιος ο ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαν σήμερα γεννιέται ο J. R. R. Tolkien: Η κινηματογραφική ζωή του συγγραφέα που άφησε εποχή12.09.2018

Όπως γράφει το μέσο, η καριέρα του Pascal είχε «βαλτώσει» την περίοδο που είχαν ανοίξει οι οντισιόν για τη σειρά φαντασίας που βασίστηκε στα βιβλία του George R.R. Martin. Ο Pascal έμαθε για τη σειρά μάλιστα από έναν νεαρό ηθοποιό που εκπαίδευε, τότε που αναλάμβανε μαθήματα υποκριτικής για να συμπληρώνει το εισόδημά του.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα νέα πρόσωπα που ξεχωρίσαμε το 2023 από την ελληνική μουσική σκηνή12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b