MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Για αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουμε τις καλύτερες – χριστουγεννιάτικες και μη – ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση, την εβδομάδα 25-29/12.

Monopoli Team

Ο Γκριντς (Dr. Seuss’ The Grinch) στο STAR, 25/12 στις 21:00

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής, κινεζικής, ιαπωνικής, γαλλικής συμπαραγωγής 2018.

Η ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη, που αποφασίζει να κλέψει τα Χριστούγεννα, αλλά τελικά «μαλακώνει» χάρη στην παρέμβαση του γενναιόδωρου πνεύματος ενός νεαρού κοριτσιού. Αστείο, τρυφερό και οπτικά μοναδικό, η ταινία αφηγείται μια παγκόσμια ιστορία για το πνεύμα των Χριστουγέννων και την ακατανίκητη δύναμη της αισιοδοξίας.

Ο Νονός στο COSMOTE CINEMA 1HD, 25/12 στις 23:10

Αστυνομικό Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής του 1972

Σκηνοθεσία: Φράνσις Φόρντ Κόπολα , Ηθοποιοί: Μάρλον Μπράντο,Αλ Πατσίνο,Τζέιμς Κάαν

Η εγκληματική δράση της οικογένειας Κορλεόνε, μιας από τις ισχυρότερες οικογένειες της Μαφίας στη μεταπολεμική Νέα Υόρκη, σε μια αριστουργηματική ταινία που απέσπασε 3 Όσκαρ και προτάθηκε για 8 ακόμα χρυσά αγαλματίδια…

Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων στο COSMOTE CHRISTMAS HD,  26/12 στις 20:15

Ταινία Επιστ. φαντασίας αμερικανικής παραγωγής του 2023

Σκηνοθεσία: Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ , Ηθοποιοί: Άντονι Ράμος,Ντόμινικ Φίσμπακ,Λούνα Λόρεν Βελέζ

Ο Όπτιμους Πράιμ και οι Ότομποτς έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη πρόκληση ως τώρα, καθώς ένας πανίσχυρος εχθρός απειλεί με όλεθρο τη Γη. Για να αποτρέψουν τα σχέδιά του, θα πρέπει να συνεργαστούν με έναν απρόσμενο σύμμαχο.

Εκεί που Ζούμε στην ΕΡΤ1, 26/12 στις 22:45

Δραματική ταινία, παραγωγής 2022

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Γκορίτσας, Παίζουν: Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Στέλιος Μάινας, Μάκης Παπαδημητρίου, Χριστίνα Τσάφου, Μαρία Καλλιμάνη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ναταλία Τσαλίκη, Αργύρης Μπακιρτζής, Γιούλικα Σκαφιδά, Τάκης Σακελλαρίου, Μαίρη Μηνά, Λένα Παπαληγούρα, Ωρόρα Μαριόν, Λένα Κιτσοπούλου

Ξημερώνει στην Αθήνα. Μέσα στη συνηθισμένη αναστάτωση του κέντρου της πόλης, ο δικηγόρος Αντώνης Σπετσιώτης γιορτάζει τα γενέθλιά του. Μόνο που το εικοσιτετράωρο των γενεθλίων του εξελίσσεται απρόσμενα, προσγειώνοντάς τον από τα δικαστήρια της Ευελπίδων σε λαμπερές καντίνες και σκοτεινά πάρκινγκ της εθνικής οδού. Από το τακτοποιημένο εργένικο σπίτι του στον Λυκαβηττό μεταφέρεται σε αγροικίες στο Χαλκούτσι και πολυτελείς βίλες στην Αλίαρτο. Και τελειώνει απρόβλεπτα, τα ξημερώματα στην Αθήνα.

Το Φάντασμα Της Όπερας (The Phantom Οf Τhe Opera) στο ΣΚΑΪ, 27/12 στις 23:30

Μιούζικαλ βρετανικής παραγωγής του 2004

Στις αρχές του εικοστού αιώνα, η Όπερα του Παρισιού γνωρίζει μεγάλες επιτυχίες με σπουδαίες παραστάσεις και αποτελεί το σημείο συνάντησης της υψηλής κοινωνίας. Κάτω από τη σκηνή, όμως, ένας ακόμα θρύλος κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Πρόκειται για το Φάντασμα που λέγεται ότι κατοικεί στις κατακόμβες κάτω από το κτίριο, έχει δικό του θεωρείο και διασκεδάζει τρομοκρατώντας τους καλλιτέχνες. Ο βαθύτερος στόχος του όμως είναι σκοτεινός, και έχει να κάνει με τη νεαρή σοπράνο Κριστίν, που έχει μεγαλώσει μέσα στην Όπερα και σιγά σιγά προσπαθεί να κάνει το ντεμπούτο της.

Ο Λαβύρινθος του Πάνα στο COSMOTE CHRISTMAS HD, 28/12 στις 20:20

Ταινία Φαντασίας αμερικανικής, ισπανικής, μεξικάνικης παραγωγής του 2006

Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο , Ηθοποιοί: Ιβάνα Μπακέρο,Σέρζι Λόπεζ,Μαριμπέλ Βερντού

Ισπανία, 1944. Μια πιτσιρίκα μετακομίζει με τη μητέρα της στο σπίτι του πατριού της, ενός λοχαγού στον στρατό του Φράνκο. Εκεί, ανακαλύπτει έναν λαβύρινθο που θα την οδηγήσει σε έναν φανταστικό κόσμο… Η ταινία απέσπασε 3 Όσκαρ.

Top Gun: Maverick στον ALPHA, 28/12 στις 21:00

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2022

Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Κοζίνσκι , Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ,Τζένιφερ Κόνελι,Βαλ Κίλμερ

Υπόθεση: Έπειτα από πολυετή θητεία ως πιλότος μαχητικών αεροσκαφών, ο ‘Μάβερικ’ έχει συνηθίσει να υπερβαίνει τα όριά του. Μα η εκπαίδευση μιας ομάδας αποφοίτων θα τον φέρει αντιμέτωπο με το παρελθόν του! Η ταινία τιμήθηκε με Όσκαρ.

Μαζί, Ποτέ!, από 29/12 στο Cinobo

Δραματική ταινία γερμανικής και τουρκικης παραγωγής του 2004

Σκηνοθεσία: Φατίχ Ακίν, Παίζουν:Μπιρόλ Ουνέλ, Σιμπέλ Κεκιλί

Μια από τις σπουδαιότερες ευρωπαϊκές ταινίες των 00s, η δίκαια και ουσιαστική Χρυσή Άρκτος στο Φεστιβάλ του Βερολίνου που εκτόξευσε την καριέρα του νεαρού τότε Φατίχ Ακίν.Υπόθεση: Ο Γερμανός, τουρκικής καταγωγής, Καχίτ, γνωρίζει την ομοεθνή του Σιμπέλ, αφότου έχουν κι οι δυο αποπειραθεί να αυτοκτονήσουν, εκείνος παγιδευμένος στο αλκοόλ, εκείνη στο ασφυκτικό καταπιεστικό μουσουλμανικό περιβάλλον της. Η Σιμπέλ του προτείνει να παντρευτούν εικονικά, μόνο και μόνο για να ξεφύγει από τους αυστηρούς περιορισμούς της οικογένειά της. Η ίδια συνεχίζει να έχει αυτόνομη ερωτική ζωή και ο καθένας ζει στο δικό του κόσμο. Όταν όμως αρχίσουν να αναπτύσσουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο έρχεται η καταστροφή…

Rebel Moon, από 22/12 στο Netflix

Με διαθέσεις για την ανάπτυξη ενός franchise, το Netflix παρουσιάζει το Rebel Moon και μια πολλά υποσχόμενη κεντρική ηρωίδα. Υπό την σεναριακή και σκηνοθετική σφραγίδα του Zack Snyder, η Sofia Boutella υποδύεται μια νεαρή γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε ένα διαπλανητικό κυνήγι συμμάχων, οι οποίοι θα την βοηθήσουν να πολεμήσει ενάντια στο τυραννικό καθεστώς που ταλανίζει την αποικία της.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b