MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
XMAS BAZAAR

Σε 10 χριστουγεννιάτικα bazaar της Αθήνας για αγορές με καλό σκοπό

Όπως κάθε Χριστούγεννα, έτσι και φέτος, φιλανθρωπικά σωματεία, οργανισμοί και ιδρύματα, με αποστολή την προσφορά προς τους συνανθρώπους και τους τετράποδους φίλους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, μάς προσκαλούν να στηρίξουμε το έργο τους πραγματοποιώντας τις εορταστικές αγορές μας στα πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα bazaar τους.

Αριστούλα Ζαχαρίου | 14.12.2023

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις ομορφότερες “συνήθειες” της χριστουγεννιάτικης Αθήνας, άρρηκτα συνυφασμένη με το πνεύμα της αγάπης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης που διαπνέει τη συγκεκριμένη γιορτή. Φιλανθρωπικά και φιλοζωικά σωματεία, ιδρύματα και οργανισμοί, κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, μάς υποδέχονται στα φιλόξενα χριστουγεννιάτικα bazaar τους για να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας στηρίζοντας το σημαντικό έργο τους, και, παράλληλα, αγοράζοντας πρωτότυπα δώρα για εμάς και τους αγαπημένους μας, μέσα από μια ευρεία γκάμα επιλογών σε χαμηλές τιμές.

Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 8 Χριστουγεννιάτικα Bazaar της Αθήνας για αγορές με καλό σκοπό

Έως την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, το χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, στους χώρους του οργανισμού, για αγορές σε πολύ χαμηλές τιμές (έως 70%). Το Smile Bazaar, φέτος, περιλαμβάνει μία τεράστια συλλογή από δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών, μοναδικά επώνυμα ρούχα, γνωστά brands σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, πολλά παιχνίδια –άκρως κατάλληλα για παιδικά Χριστουγεννιάτικα δώρα, καλλυντικά και όμορφα χριστουγεννιάτικα είδη. Με κάθε αγορά σας ενισχύετε το ολιστικό έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού», που 28 χρόνια τώρα βρίσκεται στο πλευρό κάθε παιδιού και οικογένειας σε ανάγκη ή κίνδυνο.
Καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 11:00 έως τις 19:00
Το Χαμόγελο του Παιδιού, Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή, 5ος όροφος (πλησίον μετρό Αγ. Παρασκευής). 

Χριστουγεννιάτική Γιορτή – Bazaar στο Άσυλο Ανιάτων 8 Χριστουγεννιάτικα Bazaar της Αθήνας για αγορές με καλό σκοπό

Το Άσυλον Ανιάτων μάς προσκαλεί στην τετραήμερη «Χριστουγεννιάτικη Γιορτή – Bazaar» που θα πραγματοποιηθεί έως τις 16 Δεκεμβρίου 2023, και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 10:00 μέχρι τις 18:00. Θα διεξαχθούν εκδηλώσεις και δραστηριότητες, ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί το Τμήμα Δημιουργικής & Καλλιτεχνικής Απασχόλησης, και να απολαύσει τα χειροτεχνήματα των ωφελουμένων του Ιδρύματος. Το Άσυλο Ανιάτων συγκροτήθηκε με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας με κινητική αναπηρία, τη μέγιστη δυνατή αποκατάσταση των περιθαλπόμενων που φροντίζει και την επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.
13-16 Δεκεμβρίου 2023 | 10:00 – 18:00
Άσυλο Ανιάτων, Αγ. Ζώνης, Αθήνα.

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από το ΚΕΘΕΑ Διάβαση
8 Χριστουγεννιάτικα Bazaar της Αθήνας για αγορές με καλό σκοπό

Φωτογραφία: Mel Poole/unsplash

Ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ Διάβαση πραγματοποιεί, την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, στη Στοά Κοραή, χριστουγεννιάτικο παζάρι γεμάτο αποκλειστικά με χειροποίητες δημιουργίες των μελών του προγράμματος και του συλλόγου. Εκεί θα βρείτε δώρα, στολίδια, γλυκά, κατασκευές, πλεκτά, κοσμήματα και πολλά άλλα, θα ανταλλάξετε ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και το νέο έτος. Το ΚΕΘΕΑ Διάβαση από το 1990 ανοίγει την πόρτα του σε όσους ενήλικους χρήστες ουσιών ψάχνουν να βρουν το δικό τους πέρασμα στην «καθαρή», χωρίς ναρκωτικές ουσίες καθημερινότητα.
Παρασκευή 15/12, 10:00 – 21:00, Σάββατο 16/12, 10:00 – 20:00.
Στοά Κοραή, Μετρό Πανεπιστημίου. 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar της οργάνωσης «Δρόμοι Ζωής»

Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2023 οι Δρόμοι Ζωής θα γιορτάσουν το 23ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar τους στο Κέντρο Επικοινωνίας, στο Γκάζι. Μέσα σε μια ατμόσφαιρα θαλπωρής και ζεστασιάς, θα βρείτε βαζάκια και άλλα καλούδια που έφτιαξε η ομάδα μαγειρικής των «Δρόμων Ζωής», καλλυντικά και χειροποίητες δημιουργίες από την ομάδα χειροτεχνίας, βιβλία και επιλεγμένα αντικείμενα από δεύτερο χέρι για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας. Όραμα της οργάνωσης «Δρόμοι Ζωής» είναι η κατανόηση και η αποδοχή της διαφορετικότητας, η στήριξη και η προσφορά σε παιδιά που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού κάτω από ευαίσθητες κοινωνικά συνθήκες.
Σάββατο 16/12 και Κυριακή 17/12, 10:00 – 21:00
«Δρόμοι Ζωής», Γαργηττίων 12, Γκάζι. 

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος 2023

Φωτογραφία: Toni Cuenca/Pexels

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, στον Πειραιά, ανοίγει τις πόρτες του και μάς προσκαλεί να μοιραστούμε όλοι μαζί τη χαρά των εορτών, μέσα από το φετινό χριστουγεννιάτικο παζάρι του, το οποίο θα λάβει χώρα, στους χώρους του Ιδρύματος, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023. Στους πάγκους θα βρείτε παραδοσιακά γλυκίσματα, δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας, εορταστικά καλάθια και πολλές ακόμη εκπλήξεις, όλα με αγάπη από χορηγούς και δωρητές ή προετοιμασμένα με πολύ μεράκι από το προσωπικό και τους εθελοντές. Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα παρέχει εκπαίδευση, στέγαση, διατροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, φροντίδα και υποστήριξη σε πάνω από 100 κορίτσια και τις οικογένειες τους.
Σάββατο 16/12 και Κυριακή 17/12, 10:00 – 20:00
Χατζηκυριακείο Ίδρυμα, Κλεισόβης 18, Πειραιάς.

Xmas Bazaars από το Make a Wish – Κάνε μια Ευχή Ελλάδος

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στην προσπάθεια του, και αυτά τα Χριστούγεννα, να συγκεντρώσει τα έσοδα για να εκπληρώσει κάθε ευχή παιδιού που φτάνει στα γραφεία νεραϊδών και ξωτικών, πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικα Bazaar, σε διάφορα σημεία της Αθήνας, με τα προϊόντα από το e-shop του. Στον εκάστοτε πάγκο σας «περιμένουν» μία σειρά από Χριστουγεννιάτικα προϊόντα, φτιαγμένα και εμπνευσμένα από τη μαγεία και τη δύναμη της εκπλήρωσης της ευχής, όπως μια μεγάλη γκάμα από χριστουγεννιάτικα γούρια και στολίδια. Για κάθε δώρο που αγοράζετε από τα Bazaar ή το e–shop του οργανισμού, ο οργανισμός παίρνει ένα δώρο για το ταξίδι της ευχής ενός παιδιού με σοβαρή ασθένεια.
*Δείτε εδώ τους σταθμούς των χριστουγεννιάτικων bazaar του Make a Wish

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar της ICB – international celebrity brands

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με διάθεση προσφοράς προς τον άνθρωπο, η ICB καλεί όλους τους φίλους της στο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Βazaar της, από 15 έως 21 Δεκεμβρίου 2023, στις εγκαταστάσεις Christmas Charity Bazaar by ICB. Εκεί θα βρείτε διάσημα fashion brands σε χαμηλές τιμές έως -80%. Σκοπός του bazaar είναι η προσφορά στα παιδιά των Χωριών SOS, τη διεθνή οργάνωση που έχει ως αποστολή της να παρέχει ένα οικογενειακό περιβάλλον γεμάτο αγάπη για κάθε παιδί σε ανάγκη και να βοηθά τις οικογένειες να παραμένουν ενωμένες παρά τις όποιες δυσκολίες. Φέτος, ωστόσο, η διοίκηση της ICB αποφάσισε να επεκτείνει το φιλανθρωπικό της πρόγραμμα καλωσορίζοντας την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, η οποία θα βρίσκεται στο bazaar, αυτό το Σαββατοκύριακο, 16-17 Δεκεμβρίου 2023. Στόχοι της «Πόρτας Ανοιχτής» είναι η ανάπτυξη και συστηματική παροχή πολυποίκιλων υπηρεσιών, προγραμμάτων και δραστηριοτήτων για τους ανθρώπους με εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα.
15-21 Δεκεμβρίου 2023 | 10.00 π.μ.-20.00 μ.μ.
1η είσοδος: Ηρακλείου 40-42 Άνοιξη
2η είσοδος: Δρυάδων 7, Εκάλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔήμος Αθηναίων: Χριστούγεννα στην Αθήνα με εκδηλώσεις και δράσεις για παιδιά και όλη την οικογένεια12.09.2018

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Σύλλογο Βοήθειας Παιδιών – Lalibela

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, 10:00 – 18:00, ο Σύλλογος Βοήθειας Παιδιών – Lalibela μάς προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο bazaar του που θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο χώρο του Συλλόγου Ελλήνων Αιθιοπίας. Εκεί θα βρείτε γούρια, ημερολόγια, αιθιοπικά δώρα, χειροποίητα γλυκά και εδέσματα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, κοσμήματα, είδη σπιτιού, διακοσμητικά κ.α. Τα έσοδα στηρίζουν το έργο του Συλλόγου Βοήθειας Παιδιών Lalibela για την ισότιμη πρόσβαση στην υγεία, την εκπαίδευση, την πρόνοια και την ψυχαγωγία των παιδιών της Αιθιοπίας.
Κυριακή 17/12, 10:00 – 18:00
Σύλλογος Ελλήνων Αιθιοπίας, Λουίζης Ριανκούρ 42-44, Αμπελόκηποι, Αθήνα (κοντά στο μετρό Πανόρμου). 

Και για τους τετράποδους φίλους μας

Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου – Xmass Bazaar

Την Παρασκευή 15, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, ο φιλοζωικός μη-κερδοσκοπικός οργανισμός «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου», μια ομάδα εθελοντών για τη σίτιση και ανακούφιση των αδέσποτων ζώων της περιοχής, διοργανώνει και μάς προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, στον χώρο KΟΤΕΣ Χ – Booze, στο Μοναστηράκι, με αντικείμενα από που συγκεντρώθηκαν από όλη την Αττική.
Παρασκευή 15/12, 18:00 – 22:00. Σάββατο 16/12 και Κυριακή 17/12, 11:00 – 22:00
ΚΟΤΕΣ Χ Booze, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα.

Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων: KAZ Bazaar 2023

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Πολεμικού Μουσείου, το «Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων» μάς υποδέχεται στο φετινό χριστουγεννιάτικο bazaar του. Φέτος είναι ανανεωμένο, με πολλές χειροποίητες δημιουργίες, με νεα T-shirt και είδη με το Logo τους, με τμήμα επιλεγμένων ειδών ψηλής αξίας σε απίστευτες τιμές, με την υπέρ-λαχειοφόρο αγορά να επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις – ένας στους δύο κερδίζει, και μάλιστα επιτόπου-, με δώρα για εσάς, τους φίλους, τα παιδιά, το σπίτι και τα ζώα σας.
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 10:00πμ – 18:00μμ
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 10:00πμ – 18:00μμ.
Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, Ριζάρη 2, Αθήνα

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b