MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονος

Dreams of Time, της Δάφνης Αντωνιάδου στο Θέατρο Θησείον

Η Δάφνη Αντωνιάδου σκηνοθετεί, χορογραφεί και εξερευνά οπτικά και ηχητικά τη δημιουργική διαδικασία του σύμπαντος, μέσα από το κοσμικό και το ανθρώπινο γίγνεσθαι.

Monopoli Team

Στο Dreams of Time, η Δάφνη Αντωνιάδου σκηνοθετεί, χορογραφεί και εξερευνά οπτικά και ηχητικά τη δημιουργική διαδικασία του σύμπαντος, μέσα από το κοσμικό και το ανθρώπινο γίγνεσθαι.

Παράλληλα, εξερευνά τα άκρα της ανθρώπινης κατάστασης, μέσα από το πρίσμα της ιδιοσυγκρασίας, της ευαισθησίας και της υπέρμετρης δύναμης που διέπουν τη γυναικεία φύση, δημιουργώντας κάπου ανάμεσα στη σεξουαλικότητα και τον τρόμο, μια σειρά από αισθητηριακές εμπειρίες.

Από τις 8 Νοεμβρίου έως τις 12 Ιουνίου, κάθε Τετάρτη στο θησείον θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στον Χορό, με έργα καταξιωμένων χορογράφων να εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Σκηνοθετικό σημείωμα:

«Το έργο – ένα σκηνικό γεγονός των αισθήσεων που εγκωμιάζει τις αδιόρατες κοσμικές δυνάμεις – ξεδιπλώνεται ως ένα θέαμα πόνου. Παρουσιάζεται ως ένα κράμα εμπειριών, εικόνων, αισθήσεων και αντιλήψεων που έχουν διαμορφωθεί μέσα μου, μέσα στα χρόνια. Αναφέροντας τα παραπάνω μιλάμε για την καθημερινότητα, τα όνειρα, τους εφιάλτες και την αντιληπτική εμπειρία της ανθρώπινης κατάστασης συνολικά. Τρυφερότητα, βία, ανάγκη, σεξουαλικότητα, θάνατος συνυπάρχουν πάνω στο πλάτωμα του χρόνου, στην υλικότητα του και καταγράφονται εκ νέου δημιουργώντας δυναμικές συσχετίσεις οι οποίες ενδεχομένως προσφέρουν μια στρεβλή ποιητική οπτική. Η γυναικεία εμπειρία ως αισθητηριακή αποτελεί τον πυρήνα γύρω από τον οποίο εκτυλίσσονται όλα». – Δάφνη Αντωνιάδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDance, Dance, Otherwise We Are Lost: Τετάρτες χορού στο Θέατρο Θησείον12.09.2018

H παράσταση θα προβληθεί για οκτώ Τετάρτες και συγκεκριμένα στις 6, 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου 2023 και 6, 13, 20 και 27 Μαρτίου 2024.

Έκανε sold out πρεμιέρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στα πλαίσια του ARC FOR DANCE FESTIVAL το Σεπτέμβρη του 2022 και πραγματοποιήθηκε με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Δάφνη Αντωνιάδου

Σκηνικά: Theresa Baumgartner, Βαγγέλης Ρήνας, HELLAS 3D
Κοστούμια: Χριστίνα Λαρδίκου, Ειρήνη Μαγγίνα
Μουσική: Constantine Skourlis, Stephan Richter
Φωτισμοί: Βαγγέλης Μούντριχας, Theresa Baumgartner
Χορογραφία: Δάφνη Αντωνιάδου

Παίζουν: Ξένια Σταθούλη, Σοφία Μαρτίου

Πληροφορίες: Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/dance/dreams-of-time
Παραστάσεις: Τετάρτες 6, 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου 2023 και 6, 13, 20 και 27 Μαρτίου 2024 / Ώρα έναρξης: 21:30
Πληροφορίες Χώρου: Θησείον - ένα Θέατρο για τις τέχνες, Τουρναβίτου 7, Θησείο. Τηλ: 21 0325 5444
Φωτογραφίες: Μυρτώ Γρηγορίου
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b