MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Aria Fine Catering: Χορτοφαγικό μενού με την υπογραφή της Madame Ginger

Η ARIA διοργάνωσε ένα open house event το “Maison ARIA” και για πρώτη φορά άνοιξε το «σπίτι» της στο κοινό στις εγκαταστάσεις 3.000 τμ στο Κορωπί.

Monopoli Team

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν το μενού που επιμελήθηκε ο νέος Executive Chef Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, να γνωρίσουν τη Madame Ginger που δημιούργησε με την ομάδα της το νέο plant-based menu και να δοκιμάσουν τις συνταγές που φέρουν την υπογραφήτης. Απόλαυσαν επίσης τα signature cocktails του νέου bar concept “BAR STORIES by ARIA” που δημιούργησε ο διακεκριμένος Mixologist Πάνος Μπεκιάρης αποκλειστικά για την ARIA.

Για τον Παναγιώτη Γιαννακό, ιδρυτή και ψυχή της ARIA, η νέα εποχή προτάσσει τη συλλογικότητα και την εξειδίκευση. Η εταιρεία παράλληλα κρατά σε όλα τα επίπεδα τις διαχρονικές της αξίες όπως η προσωπική φροντίδα και η απαράμιλλη ποιότητα της πρώτης ύλης. Σε αυτό το πλαίσιο ονέος Executive chef Δημήτρης Παναγιωτόπουλος ένωσε τις δυνάμεις και τη διεθνή εμπειρία του με τους ανθρώπους της ARIA ανοίγοντας μαζί ένα καινούριο κεφάλαιο στο fine catering.

Η ARIA έρχεται παράλληλα να καλύψει τη σύγχρονη ανάγκη για μία plant-based διατροφή δημιουργώντας το Plant-based Celebration Menu & Box by MadameGinger. Για το σχεδιασμό του νέου μενού, η ομάδα της Madame Ginger άντλησε έμπνευση από νοσταλγικές γεύσεις πάρτι και φαγητό που θα ήθελε να βρίσκει σε γιορτές κι εκδηλώσεις.

Mini burger αρακά με coles law, κεφτεδάκια από μαυρομάτικα με BBQ sauce, sandwichcakeμε ρεβυθοσαλάτα, σοκολατένια mousse γλυκοπατάτας με ελαιόλαδο και ανθό αλατιού και κρεμώδες cheesecake είναι μερικά μόνο από τα εδέσματα που απευθύνονται σε όλους ανεξαρτήτως διατροφικών συνηθειών προσφέροντας μια προηγμένη plant-based γευστική εμπειρία σε κάθε εκδήλωση.

Στις νέες συνεργασίες της ΑriaFine Catering ο mixologist Πάνος Μπεκιάρης υπογράφει το νέο bar concept της ARIA με signature cocktails και θεματικά bars, όπως Champagne party, Gin &Tonic party και Italian party με την αισθητική ενός εξαιρετικού premium cocktail bar.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b