MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Home Cinema: 5 ταινίες που αξίζει να δούμε στην τηλεόραση αυτό το Σαββατοκύριακο

Ξεχωρίσαμε τις καλύτερες ταινίες που θα παίζουν στην τηλεόραση και σε πλατφόρμες αυτό το Σαββατοκύριακο (18-19/11).

Monopoli Team

Queenpins στο COSMOTE CINEMA 1HD, 18/11 στις 21:00

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Άρον Γκαντέτ,Γκίτα Πουλαπίλι , Ηθοποιοί: Κρίστεν Μπελ,Κίρμπι Χάουελ Μπαπτίστ,Βινς Βον

Υπόθεση: ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Δυο φίλες σε οικονομικό αδιέξοδο στήνουν μια απάτη με πλαστά κουπόνια. Κι ενώ το παράτολμο σχέδιό τους αποφέρει εκατομμύρια, οι Αρχές αρχίζουν να αναζητούν τα ίχνη τους… Η ταινία είναι εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα.

Μικρό Έγκλημα στην ΕΡΤ2, 18/11 στις 22:00

Δραματική ταινία ελληνικής παραγωγής του 2008

Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου, Παίζουν: Άρης Σερβετάλης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ράνια Οικονομίδου, Αντώνης Κατσαρής, Αρτώ Απαρτιάν, Ελένη Κοκκίδου

Ο Λεωνίδας (Άρης Σερβετάλης) έχει µόλις αποφοιτήσει από τη Σχολή Αστυνοµικών και παίρνει την πρώτη του µετάθεση σ’ ένα πανέµορφο, πλην όµως αποµονωµένο νησί του Αιγαίου. Οι επαγγελµατικές του προκλήσεις αρχικά περιορίζονται στο να τοποθετεί πινακίδες «Απαγορεύεται ο Γυµνισµός» στις ερηµικές παραλίες του νησιού, όµως όταν ανακαλύπτει το πτώµα του γέρου Ζαχαρία σ’ έναν γκρεµό, το καθήκον τον καλεί σε δράση. Ήταν ατύχηµα ή, όπως υπαγορεύει το ένστικτο του Λεωνίδα, τα πράγµατα δεν έγιναν τόσο απλά; Στην προσπάθειά του να βρει τις απαντήσεις, ο Λεωνίδας θα ακολουθήσει µία ανορθόδοξη έρευνα, θα γνωριστεί µε όλους τους κατοίκους, θα ερωτευτεί και µέσα από την πολύ ιδιαίτερη σχέση που θα αναπτύξει µε το νησί, θα λύσει τελικά το µυστήριο γύρω από το θάνατο του Ζαχαρία.

1917 στο COSMOTE CINEMA 2HD, 19/11 στις 19:50

Πολεμική ταινία αμερικανικής, βρετανικής και ινδικής συμπαραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες , Ηθοποιοί: Τζορτζ ΜακΚέι,Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν,Κόλιν Φερθ

Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου, δύο Βρετανοί στρατιώτες αναλαμβάνουν να περάσουν τις γραμμές του εχθρού και να παραδώσουν ένα μήνυμα, το οποίο μπορεί να σώσει τη ζωή εκατοντάδων συμπολεμιστών τους. Η ταινία απέσπασε 3 Όσκαρ.

Άφθαρτος στο ΣΚΑΪ, 19/11 στις 23:20

Ταινία μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2000

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Ρόμπιν Ράιτ Πεν, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Ο Ντέιβιντ Νταν, ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, που εργάζεται ως φύλακας σε ένα στάδιο, θα είναι ο μόνος επιζών από ένα τραγικό δυστύχημα σε τραίνο, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους όλοι οι επιβάτες. Ο ίδιος καταφέρνει ως εκ θαύματος όχι μόνο να βγει ζωντανός, αλλά και χωρίς κανένα τραυματισμό. Μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο ένας μυστηριώδης άντρας, αναλαμβάνει να του εξηγήσει τι κρύβεται πίσω από το άφθαρτο σώμα του. Τεράστια κινηματογραφική και εισπρακτική επιτυχία, υποψήφια για αρκετά βραβεία, που θεωρείται μια από τις καλύτερες ταινίας του Νάιτ Σιάμαλαν μετά την “Έκτη Αίσθηση”, αλλά και ένα από τα καλύτερα φιλμ του είδους του.

Rustin, από 17 Νοεμβρίου στο Netflix

Μια βιογραφική ταινία με οσκαρική αύρα. Το Rustin, με τον Colman Domingo στον ομώνυμο ρόλο, εξιστορεί τον αγώνα του Bayard Rustin, πιστού συμβούλου του Martin Luther King Jr., ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στον ακτιβισμό για ελευθερία και ισότητα. Η ταινία σκιαγραφεί τις άγνωστες πτυχές της ζωής του, μέχρι και πώς οργάνωσε την ιστορική πορεία του 1963 στην Ουάσινγκτον για Εργασία και Ελευθερία.

[relart 1]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b