MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Tο πιο μικρό σπίτι της Ιαπωνίας: Έχει πλάτος 2,5 μέτρα και κοστίζει 245 ευρώ τον μήνα

Έχει χαρακτηριστεί ως το χειρότερο μικροσκοπικό σπίτι της Ιαπωνίας, ωστόσο η τιμή του το κάνει ελκυστικό – ειδικά– σε φοιτητές.

Monopoli Team

Οι τιμές των ακινήτων προς ενοικίαση τόσο στο εξωτερικό, όσο και στα μέρη μας έχουν εκτοξευτεί τον τελευταίο καιρό. Επομένως, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναζητούν ένα πιο μικρό σπίτι, προκειμένου να μπορέσουν να το αντέξουν οικονομικά. Έχουμε δει άλλωστε ακόμη και δωμάτια μόλις 5 τετραγωνικών, τα οποία νοικιάζονται και μάλιστα σχετικά εύκολα.

Ένα αντίστοιχο παράδειγμα είδαμε πρόσφατα και στο βίντεο του διάσημου Youtuber, Norm Nakamura, o οποίος επισκέφτηκε το χειρότερο μικρό σπίτι της Ιαπωνίας, στην περιοχή Νίμα του Τόκιο. Το κτίριο, στο οποίο βρίσκεται το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι ένα από τα πιο στενά που έχουμε δει, με την κατασκευή του να προκαλεί την περιέργεια των περαστικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈνα εικαστικό… Rave Party στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας12.09.2018

Με πλάτος μόλις 2,5 μέτρα, το σπίτι δεν ενδείκνυται για κλειστοφοβικούς, μιας και οι κινήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος εκεί μέσα είναι περορισμένες. Όσο για τις παροχές του σπιτιού; Yπάρχει μια μικροσκοπική κουζίνα, ένας χώρος – πιθανότατα – για το κρεβάτι κι ένα μπάνιο με ντουζιέρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτην πρόβα: «Έγκλημα και τιμωρία» στο θέατρο Πορεία12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b