MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Χοακίν Φίνιξ κερδίζει τις εντυπώσεις ως «Ναπολέων» – Οι πρώτες κριτικές

Ο «Ναπολέων» του Ρίντλεϊ Σκοτ με τον Χοακίν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έρχεται στους κινηματογράφους. Οι πρώτες κριτικές για την ταινία.

Ο Χοακίν Φίνιξ ως «Ναπολέων» | Youtube Sony Pictures Entertainment
Ο Χοακίν Φίνιξ ως «Ναπολέων» | Youtube Sony Pictures Entertainment
Monopoli Team

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα της ταινίας «Ναπολέων» με τον Χοακίν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Ρίντλεϊ Σκοτ να υπογράφει τη σκηνοθεσία και τον Ντέιβιντ Σκάρπα το σενάριο.

Η ταινία είναι μια πρωτότυπη και προσωπική ματιά στην καταγωγή του Ναπολέοντα και την ταχεία, αδίστακτη αναρρίχησή του σε αυτοκράτορα, ιδωμένη μέσα από το πρίσμα της εθιστικής και συχνά ασταθούς σχέσης του με τη σύζυγό του και μοναδική αληθινή αγάπη του, τη Ζοζεφίνα, την οποία υποδύεται η Βανέσα Κίρμπι.

Η ταινία αποτυπώνει τις περίφημες μάχες του Ναπολέοντα, την αδυσώπητη φιλοδοξία και το εκπληκτικό στρατηγικό μυαλό του. Στο rogerebert.com είδαν την ταινία μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα της (σ.σ. 22 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους) και η κριτική είναι εξαιρετική για τον Ρίντλεϊ Σκοτ, όχι όμως και για το σενάριο. «Το πολεμικό έπος μεγάλου προϋπολογισμού του Ρίντλεϊ Σκοτ είναι μια σειρά από επιτυχημένες σκηνές μάχης. Για άλλη μία φορά η δεξιοτεχνία του Σκοτ είναι σε πλήρη επίδειξη εδώ, αλλά βρίσκεται στην υπηρεσία ενός βαθιά ρηχού σεναρίου» γράφουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b