MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Χορεύοντας με τη θύελλα, του Peter Quilter στο θέατρο Πειραιώς 131

Η Γιούλη Ηλιοπούλου και ο Τάκης Παπαματθαίου πρωταγωνιστούν στο ξεκαρδιστικό έργο του Peter Quilter, το οποίο κάνει πρεμιέρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Monopoli Team

Το νέο ξεκαρδιστικό έργο του πολυβραβευμένου Peter Quilter, “Χορεύοντας με τη θύελλα”, κάνει πρεμιέρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με επίκεντρο δύο αντίθετα πλάσματα που προσπαθούν να συνδεθούν σε έναν μοναχικό κόσμο. Η Γιούλη Ηλιοπούλου επιστρέφει στην θεατρική σκηνή ερμηνεύοντας τον ρόλο της θυελλώδους εκκεντρικής Τζούντιθ, με τον Τάκη Παπαματθαίου στον ρολο του ιδιόρρυθμου και μοναδικού Πάτρικ.

Το ξεκαρδιστικό έργο καταπιάνεται με τις ανθρώπινες σχέσεις, με κύριο θέμα του, την μοναξιά του ανθρώπου στην σύγχρονη κοινωνία. Μέσα από άφθονο γέλιο, ανατρεπτικές καταστάσεις αλλά και στιγμές συγκίνησης, ο συγγραφέας αγγίζει τις ανθρώπινες ψυχές στέλνοντας στους θεατές σημαντικά μηνύματα για την ζωή μας   και τη διαχείριση αυτής μέσα στο σύγχρονο κοινωνικό περιβάλλον που συχνά απαξιώνονται τα ανθρώπινα συναισθήματα με αποτέλεσμα την σκληρή ψυχική απομόνωση των ανθρώπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ φίλος μου ο Ντοστογιέφσκι, της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Θέατρο Άλφα12.09.2018

Η υπόθεση

Ο Πάτρικ ζει μια αυστηρά μοναχική ζωή και εκπλήσσεται όταν χτυπάει η πόρτα του, κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης θύελλας. Εμφανίζεται σαν άλλη θύελλα η Τζούντιθ, μια εκκεντρική γυναίκα από το διπλανό χωριό, σε αναζήτηση ψωμιού, αυγών και παρέας. Ο Πάτρικ κάνει τα πάντα για να φύγει η απροσδόκητη επισκέπτης όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όταν όμως η καταιγίδα γίνεται πιο ασταθής, είναι σαφές ότι η Τζούντιθ και ο Πάτρικ είναι υποχρεωμένοι να μείνουν μαζί στο σπίτι, ώσπου να κοπάσει η θύελλα. Η τακτοποιημένη ζωή του Πάτρικ στο αυστηρά νοικοκυρεμένο σπίτι του θα ανατραπεί από την θυελλώδη προσωπικότητα της Τζούντιθ. Ξεκαρδιστικές και απρόσμενες καταστάσεις θα αλλάξουν τελικά το τοπίο στις ζωές των δύο μοναχικών ανθρώπων.

Μια συγκινητική και συχνά ξεκαρδιστική ιστορία συντροφικότητας, άφθονου γέλιου και δακρύων, κρασιού, χορού και πίτσας…

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Peter Quilter
Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Τάκης Παπαματθαίου

Σκηνικά: Μιχάλης Σδούγκος
Κοστούμια: Dear Violet
Μουσική: Alpha Records - Κρίστελ Καπερώνη
Φωτισμοί: Λάμπρος Σουνδιάς
Χορογραφία: Ειρήνη Μεσήνη

Παίζουν: Γιουλη Ηλιοπούλου, Τάκης Παπαματθαίου

Διάρκεια: 90 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Από 14€
Πληροφορίες: Προπώληση εισιτηρίων: more.com
Παραστάσεις: Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00
Βοηθός Σκηνοθετη: Δέσποινα Κασιώτη
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/xoreuontas-me-tin-thyella/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Πειραιώς 131, Πειραιώς 131, Αθήνα. Τηλέφωνο: 2103450922
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b