MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ζερόμ Καλούτα: «Γράφεται ιστορία – Ένας Afrogreco δείχνει την Ελλάδα μέσα από τα μάτια του» (vid)

Ο Ζερόμ Καλούτα έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή που παρουσιάζει και προβάλλεται κάθε Κυριακή στην ΕΡΤ1.

Monopoli Team

Κάθε Κυριακή, στις 17:00, ο  Ζερόμ Καλούτα προσκαλεί τους τηλεθεατές σε μια συναρπαστική και περιπετειώδη εξερεύνηση τόπων, ανθρώπων και παραδόσεων στη νέα ταξιδιωτική εκπομπή της ΕΡΤ1, «Φτάσαμε».

Με οδηγό το χιούμορ και τη διάθεση να γνωρίσει άγνωστες αλλά μαγευτικές γωνιές της Ελλάδας, να γίνει ένα με τους ντόπιους και να μυηθεί στον τρόπο ζωής, στις παραδόσεις και στις συνήθειές τους, ο Ζερόμ Καλούτα μπαίνει σε χωράφια, ανεβαίνει σε τρακτέρ, θερίζει, οργώνει και αρμέγει πρόβατα, εξερευνά δάση, σπήλαια και ιστορικά μονοπάτια, κατεβαίνει ποτάμια και δαμάζει κύματα, βουτά σε παγωμένα νερά, υφαίνει, κεντάει, μαγειρεύει φημισμένες τοπικές συνταγές και τραγουδά στα πιο απρόβλεπτα μέρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτέφανος Μουαγκιέ: «Με την παλιά σχολή σκηνοθετών δεν θα μπορούσε ένας μαύρος ηθοποιός να παίξει Επίδαυρο» (vid)12.09.2018

Γι’ αυτή την εντελώς πρωτόγνωρη, για τον ίδιο, εμπειρία μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star. «Εγώ είμαι κατά βάση μουσικός και ηθοποιός. Το κομμάτι της παρουσίασης είναι κάτι που μου προέκυψε τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», δήλωσε ο ίδιος, ενώ παραδέχτηκε πως όταν δέχτηκε την πρόταση είχε άγχος για το πώς θα γίνει αυτό στην πράξη. Τελικά χάρηκε που είπε το «ναι» γιατί πιστεύει πως γράφει ιστορία. «Στην περίπτωσή μου θεωρώ πως υπάρχει ένας ωραίος συμβολισμός. Ένα παιδί που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα αλλά με μεταναστευτικό υπόβαθρο φτάνει να έχει δική του εκπομπή στην κρατική τηλεόραση. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να χωνέψουμε σε αυτή την ιστορία. Ένας Afrogreco δείχνει την Ελλάδα μέσα από τα δικά του μάτια». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝέγρος του Μοριά: «Να ξέρετε ότι υπάρχει και η μαύρη Ελλάδα» (vid)12.09.2018

Στη συνέχεια μίλησε για τη μητέρα του που για χρόνια έκανε το επάγγελμα της οικιακής βοηθού. «Καθάριζε για χρόνια σπίτια κι έτσι εγώ με αυτόν τον τρόπο απέκτησα κι άλλες οικογένειες».

Όσο για το αν θα πήγαινε ο ίδιος στη Eurovision δεν φάνηκε ιδιαίτερα αρνητικός. «Είναι μεγάλη ευθύνη γιατί εκπροσωπείς μία χώρα, αλλά why not?», απάντησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαμουήλ Ακίνολα: Η περιπέτεια του να είσαι Έλληνας, μαύρος, ηθοποιός12.09.2018

Τέλος, αποκάλυψε πως ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν εκείνος που αναγνώρισε το ταλέντο του στα πρώτα του βήματα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b