MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νέγρος του Μοριά: «Να ξέρετε ότι υπάρχει και η μαύρη Ελλάδα» (vid)

Ο σύγχρονος “τραμπέτης” Νέγρος του Μοριά, κατά κόσμον Kevin Zans Ansong, βρέθηκε χθες στο “Στούντιο 4” και μίλησε για το τραμπέτικο, αλλά και για την εμπειρία του στην Ελλάδα ως μαύρος Έλληνας.

Monopoli Team

Ο ράπερ και σύγχρονος “τραμπέτης” Νέγρος του Μοριά, κατά κόσμον Kevin Zans Ansong, βρέθηκε χθες (26/10) το μεσημέρι στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4”, όπου μίλησε για το τραμπέτικο, το νέο είδος μουσικής που παρουσίασε με τον παραγωγό του Odydoze στον νέο του δίσκο “ΘΡΑΣΥΣ” (ο οποίος μας άρεσε πολύ), αλλά και για την εμπειρία του στην Ελλάδα ως Αφροέλληνας.

“Το τραμπέτικο συνδυάζει τον παλιό ελληνικό ήχο με το σήμερα. Θέλουμε να έχουμε και ένα ελληνικό στοιχείο, για να έχει συνέχεια ο ελληνικός ήχος, που είναι πολύ πλούσιος και τον έχουμε αφήσει” ανέφερε ο ΝΤΜ για τον πρωτότυπο ήχο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Γιαγκίνηδες φέρνουν στην Αθήνα αυθεντικό ρεμπέτικο από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης12.09.2018

“Οι γονείς μου είναι από τη Γκάνα, έχω γεννηθεί εδώ στους Αμπελόκηπους, έχω βαφτιστεί εδώ, έχω πάρει απολυτήρια, πληρώνω φόρους, κόβω τιμολόγια, αλλά ταυτότητα δεν έχω. Αλλά αν δεν πληρώσω, θα μου σκάσει ειδοποίηση για πλήρωσε τους φόρους, γιατί κάποιοι πεινάνε”, δήλωσε ο ράπερ, ο οποίος σχολίασε πως περιμένει ακόμα την έκδοση της ταυτότητας.

“Δικαίωμα ψήφου δεν έχω, κάθε τόσα χρόνια πρέπει να πηγαίνω στου υπουργείο μετανάστευσης, να ανανεώνω το διαβατήριο και πάει λέγοντας. Νιώθεις ότι σε βγάζουν στην απέξω και όταν είσαι στην απέξω μαζεύεσαι”.

Ο ΝΤΜ μίλησε και για τις δύο επερχόμενες συναυλίες του σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. “Είναι το θρασύτατο live. Πολλοί κάνουν ωραίες συναυλίες, κάνουν νούμερα, εγώ έχω ένα πράγμα να πω είμαι ο καλύτερος showman, όταν κάνω live. Στο live κανείς δεν με κάνει κουμάντο” είπε και κλείνοντας θύμισε σε όλους “να ξέρετε υπάρχει και η μαύρη Ελλάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Νέγρος του Μοριά έρχεται για ένα “θρασύτατο” live στο Fuzz Club12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b