MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Δεν αντέχω την εξοικείωση με τον θάνατο που προβάλλεται από τα ΜΜΕ» (vid)

«Το κοντινό πλάνο της Μαίρης Χρονοπούλου ήταν απαράδεκτο» ανέφερε ο Θοδωρής Κατσαφάδος για τις εικόνες της νεκρής ηθοποιού που δημοσιεύτηκαν.

Monopoli Team

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο, τον “Μάρτυρα Κατηγορίας” στο Θέατρο Άνεσις, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, αλλά και τη νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια “17 Κλωστές”, η οποία μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα και ετοιμάζεται για πρεμιέρα στις αρχές του 2024 στην COSMOTE TV.

«Βρίσκομαι στο θέατρο Άνεσις με την παράσταση “Μάρτυρας κατηγορίας” της Αγκάθα Κρίστι. Είμαι ευτυχής που είμαι σε αυτή τη δουλειά με αυτό το θίασο. Τέλειωσα με τον Σωτήρη Τσαφούλια τα γυρίσματα της ταινίας ’17 κλωστές’ που έγιναν στα Κυθηρα και είναι μια πραγματική ιστορία. Τώρα βρίσκομαι στα γυρίσματα της σειράς ‘Μαύροι πίνακες’ με την Κατερίνα Φιλιώτου, ενώ πρόσφατα πήρα το Α’ βραβείο ερμηνείας για τον ρόλο μου στην ταινία ‘Καθαρτήριο’ του Βασίλη Μαζωμένου, το έχω το βραβείο και είναι πολύ συγκινητικό».

Ο ηθοποιός, που έχει μιλήσει ξανά για τον θάνατο του αδερφό του μπροστά στα μάτια του όταν ήταν 9 ετών, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απώλεια της συζύγου του, λέγοντας: «Ήμασταν περίπου 40 χρόνια μαζί με τη γυναίκα μου. Γνωριστήκαμε το 1973 σε ένα θίασο του Κώστα Βουτσά σε ένα θέατρο που δεν υπάρχει πια. Έχω ζήσει πολλές απώλειες, η τελευταία της Χριστίνας μου άλλαξε τη ζωή. Δεν είναι ακριβώς θέμα θρήνου, προσπαθώ να εξοικειωθώ με μια άλλη πραγματικότητα, από το πιο απλό».

«Δεν αντέχω άλλο στην τηλεόραση, αλλά και στον έντυπο Τύπο την εξοικείωση με το θάνατο. Αυτό που συνέβη τις τελευταίες ημέρες με δημοσιεύματα με κοντινό της Μαίρης Χρονοπούλου ήταν απαράδεκτο» ανέφερε ο ηθοποιός για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν μετά τον θάνατο της αγαπητής ηθοποιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα» στο Θέατρο Μπέλλος12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b