MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Η κατεστραμμένη Lamborghini από τον «Λύκο της Wall Street» σε δημοπρασία

Το αυτοκίνητο που προφανώς δεν μπορεί να οδηγηθεί, θεωρείται «θρυλικό» χάρη στη συμμετοχή του στην ταινία με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντι Ντι Κάπριο.

Monopoli Team

Υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα που πωλούνται σε δημοπρασίες και δεν θα οδηγηθούν ποτέ, επειδή θα μπουν αμέσως σε κάποια έκθεση. Υπάρχουν κι άλλα, όπως η Lamborghini Countach που είδαμε στον «Λύκο της Wall Street», που δεν θα οδηγηθούν επειδή απλά δεν είναι λειτουργικά.

Το κατεστραμμένο supercar, το οποίο είναι ένα από τα πολλά «θύματα» του Τζόρνταν Μπέλφορντ, του χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην αμφιλεγόμενη κινηματογραφική ταινία, θα πωληθεί από τον οίκο Bonham’s μέσα στον Νοέμβριο σε δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στο Άμπου Ντάμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαλλιτέχνες αποσύρουν έργο τους από την Εθνική Πινακοθήκη των ΗΠΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη Γάζα12.09.2018

Μπορεί το αυτοκίνητο να μην μπορεί να οδηγηθεί, αλλά σίγουρα αυτό δεν θα εμποδίσει κάποιον να ανταποκριθεί στην επταψήφια εκτίμηση του οίκου δημοπρασιών. Ακόμα και αν δεν έχετε παρακολουθήσει την ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε που πραγματεύεται την απληστία της Wall Street κατά τις δεκαετίες του 1980 και του ’90, όλο και κάπου θα έχετε δει την εικόνα της ολόλευκης Countach.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b