MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (6-10/11) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

Monopoli Team

Top Gun: Maverick στο COSMOTE CINEMA 1HD, 06/11 στις 21:00

Ταινία Δράσης αμερικανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Κοζίνσκι , Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ,Τζένιφερ Κόνελι,Βαλ Κίλμερ

Υπόθεση: Έπειτα από πολυετή θητεία ως πιλότος μαχητικών αεροσκαφών, ο ‘Μάβερικ’ έχει συνηθίσει να υπερβαίνει τα όριά του. Μα η εκπαίδευση μιας ομάδας αποφοίτων θα τον φέρει αντιμέτωπο με το παρελθόν του! Η ταινία τιμήθηκε με Όσκαρ.

Οι Τρεις Ήρωες (Three Kings) στο OPEN, 06/11 στις 21:00

Κωμική πολεμική περιπέτεια αμερικανικής και αυστραλιανής συμπαραγωγής 1999

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ο. Ράσελ. Παίζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Άις Κιούμπ, Σπάικ Τζονζ.

Υπόθεση: Με τη λήξη του Πόλεμου του Κόλπου, τρεις Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκουν τυχαία έναν χάρτη ο οποίος πιστεύουν ότι μπορεί να τους οδηγήσει στους… κρυμμένους θησαυρούς του Σαντάμ Χουσεΐν. Αγνοώντας τις διαταγές που τους δίνονται και με κίνδυνο να περάσουν στρατοδικείο, αποφασίζουν να κλέψουν το χρυσάφι για τον εαυτό τους. Μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία με ένα ιδανικό καστ πρωταγωνιστών και μια εύστοχη πλοκή που εγκωμιάστηκε από κοινό και κριτικούς.

Πικάδο στην ΕΡΤ2, 07/11 στις 22:00

Κομεντί, συμπαραγωγής Ισπανίας – Μεγάλης Βρετανίας 2015

Σκηνοθεσία: Μπεν Σάροκ, Πρωταγωνιστούν: Χοσέμπα Ουσαμπιάγα, Μπάρμπαρα Γκοενάγκα, Λάντερ Οταόλα, Ιτζιάρ Λατσκάνο

Καθώς αδυνατούν να βρουν δικό τους σπίτι λόγω ανεργίας, ο Γκόρκα και η Άνε, ένα νέο, άφραγκο ζευγάρι σε μια επαρχιακή πόλη στη χώρα των Βάσκων, δεν μπορούν να περάσουν χρόνο μόνοι τους ούτε στα σπίτια των γονιών τους. Καθώς οι δύο νέοι θέλουν ολοένα και περισσότερο να κάνουν έρωτα και αφού δεν έχουν χρήματα για να πάνε σε ένα ξενοδοχείο, είναι αναγκασμένοι να ψάξουν δημοφιλείς δημόσιους χώρους που χρησιμοποιούνται για σεξ, τους οποίους οι ντόπιοι αποκαλούν «πικαδέρος». Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο εύκολα όσο φαίνονται και η σχέση τους περνάει και αυτή τη δική της κρίση, καθώς οι δυο τους προσπαθούν να βρουν τρόπους διαφυγής από τα πολλαπλά «δεσμά» της οικογένειας, μιας ετοιμόρροπης οικονομίας και ενός αβέβαιου μέλλοντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Βασίλης Μαυρογεωργίου μαγεύεται από τον κόσμο του Πινόκιο12.09.2018

Jill στο COSMOTE CINEMA 2HD, 07/11 στις 22:00

Δραματική ταινία ελβετικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Στίβεν Μάικλ Χέις , Ηθοποιοί: Τομ Πέλφρι,Τζούλιετ Ράιλανς,Ντρι Χέμινγουεϊ

Υπόθεση: Η Τζιλ και τα αδέλφια της μεγάλωσαν απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς οι γονείς τους ήθελαν να τους προστατέψουν από τους κινδύνους που κρύβουν οι οργανωμένες κοινωνίες. Ωστόσο, η ζωή τους δεν ήταν και τόσο ειδυλλιακή…

Εύκολος Στόχος (The Sitting Duck), από 7/11 στο Cinobo

Σκηνοθεσία: Ζαν-Πολ Σαλομέ, Παίζουν:Αλουίζ Σαβάζ, Αλέξ Λαζουά, Γκρέγκορι Γκαντεμπουά, Πιερ Ντελαντοντσάμπς, Ζιλ Κοέν, Ιζαμπέλ Ουπέρ, Φρανσουά-Ξαβιέρ Ντεμεσόν, Μαρίνα Φόις, Ιβάν Ατάλ

Η Ιζαμπέλ Ιπέρ έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει τα πάντα. Στο βασισμένο σε αληθινή συνταρακτική ιστορία πολιτικό θρίλερ, δίνει ακόμα μία πολυεπίπεδη ερμηνεία ως ατρόμητη συνδικαλίστρια. Υπόθεση: Η υπεύθυνη συνδικαλίστρια μιας γαλλικής εταιρείας πυρηνικής ενέργειας, μαθαίνει από έγκυρες πηγές πως ο νέος CEO της εταιρείας προωθεί οικονομικο-πολιτικά παιχνίδια που απειλούν να αφήσουν στο δρόμο 50.000 εργαζόμενους. Κι ενώ πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας, η άτυχη γυναίκα δέχεται επίθεση μέσα στο ίδιο της το σπίτι και κακοποιείται σεξουαλικά.

Candelaria: Ένα Τραγούδι για την Αβάνα στην ΕΡΤ, 08/11 στις 22:00

Δραματική ταινία, συμπαραγωγής Κούβας, Αργεντινής, Κολομβίας, Γερμανίας 2017

Σκηνοθεσία: Τζόνι Χέντριξ, Πρωταγωνιστούν: Βερόνικα Λιν, Άλντεν Νάιγκθ, Φίλιπ Χοκμάιρ

Η Καντελάρια βάφεται σαν έφηβη. Τι κι αν έχει περάσει ήδη τα 70; Βάζει κοκκινάδι στα μάγουλα και από το ίδιο στα χείλη. Θα βγει να τραγουδήσει στο διψασμένο για κέφι, ζωή και έρωτα κοινό της Αβάνας. Καταχειροκροτείται κάθε βράδυ και γυρίζει στο μικρό της διαμέρισμα να κοιμηθεί πλάι στον Βίκτορ Ουγκό. Ναι, έτσι λένε τον σύζυγό της. Το πρωί θα πάνε κι οι δύο για δουλειά. Εκείνος στο εργοστάσιο κι εκείνη στο ξενοδοχείο. Μια μέρα, ανάμεσα στα άπλυτα σεντόνια που μαζεύει θα βρει μία κάμερα. Θα την πάρει στο σπίτι. Ο Βίκτορ Ουγκό μέσα από τον φακό της θα ανακαλύψει τη σταρ που χειροκροτεί το κοινό της Αβάνας κάθε βράδυ. Τον έρωτα που είχε ξεχάσει ότι έχει σπίτι του. Μεγάλο Βραβείο του τμήματος Venice Days του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.

Η Μορφή του Νερού στο COSMOTE CINEMA 1HD, 09/11 στις 21:00

Ταινία Φαντασίας αμερικανικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο , Ηθοποιοί: Σάλι Χόκινς,Μάικλ Σάνον,Ρίτσαρντ Τζένκινς

Υπόθεση: Σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο της δεκαετίας του ’60, μια μουγκή και μοναχική καθαρίστρια αναπτύσσει ιδιαίτερη σχέση με ένα αλλόκοτο αμφίβιο πλάσμα, που αποτελεί ‘αντικείμενο’ φριχτών πειραμάτων… Η ταινία κέρδισε 4 Όσκαρ.

1917 στο COSMOTE CINEMA 2HD, 09/11 στις 22:00

Πολεμική ταινία αμερικανικής, βρετανικής και ινδικής συμπαραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες , Ηθοποιοί: Τζορτζ ΜακΚέι,Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν,Κόλιν Φερθ

Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου, δύο Βρετανοί στρατιώτες αναλαμβάνουν να περάσουν τις γραμμές του εχθρού και να παραδώσουν ένα μήνυμα, το οποίο μπορεί να σώσει τη ζωή εκατοντάδων συμπολεμιστών τους. Η ταινία απέσπασε 3 Όσκαρ.

Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος (Thor 2: The Dark World) στον ALPHA, 10/11 στις 12:30

Σκηνοθεσία: Άλαν Τέιλορ Παίζουν: Κρις Χέμσγουορθ, Νάταλι Πόρτμαν, Τομ Χίντλστον, Άντονι Χόπκινς, Ίντρις Έλμπα, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ρενέ Ρούσο, Κρίστοφερ Έκλεστον

Ο Θορ καλείται να σώσει τη Γη και τους Εννέα Κόσμους από έναν εχθρό, που τον καλύπτει ένα αρχαίο πέπλο μυστηρίου, παλαιότερο και από τους αιώνες. Όταν αρχίσει να κάνει αισθητή την απειλητική παρουσία της μια φυλή με αρχηγό τον εκδικητικό Μάλεκιθ, που έχει σκοπό να σπείρει παντού το χάος, ο Θορ καλείται να μπει στο πιο επικίνδυνο μέχρι τώρα προσωπικό μονοπάτι του. Άλλωστε, ούτε ο θεός Όντιν, ούτε ο Άσγκαρντ θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Σε αυτό το μονοπάτι, όμως, θα επανασυνδεθεί με την Τζέιν Φόστερ, αλλά και με μια απρόβλεπτη διάσταση των γεγονότων, που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος (Kingsman: The Golden Circle) στο STAR, 10/11 στις 23:00
Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος (Kingsman: The Golden Circle)

Κατασκοπευτική κωμική περιπέτεια αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής (2017). Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον

Παίζουν: Κόλιν Φερθ, Τζούλιαν Μουρ, Μαρκ Στρονγκ, Χάλι Μπέρι, Τζεφ Μπρίτζες, Έλτον Τζον

Υπόθεση: Όταν τα κεντρικά γραφεία της Kingsman καταστρέφονται, οι ήρωές μας ξεκινούν ένα ταξίδι, που τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού. Μια νέα περιπέτεια ξεκινά, δοκιμάζοντας τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων στα άκρα. Οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις, συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, μια διαδικασία που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια στον Έγκσι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHot or Not #87: Όσα μας άρεσαν και όσα μας «χάλασαν» αυτή την εβδομάδα12.09.2018

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b