MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος για το Milky Way: «Δεν είναι εύκολο για ένα παιδί να είναι διαφορετικό» (vid)

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του Βασίλη Κεκάτου, Milky Way, που κάνει πρεμιέρα στο Mega απόψε.

Monopoli Team

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του Βασίλη Κεκάτου, Milky Way, που κάνει πρεμιέρα στο Mega απόψε.

“Μεγαλώνοντας καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να μπουν στην διαδικασία να καταλάβουν. Οπότε αυτό προσπαθώ, το να εξηγήσω όλη αυτή τη φοβία προς το διαφορετικό” ανέφερε ο ηθοποιός, που υποδύεται τον Τζο, στην Ελεονώρα Μελέτη.

“Ως gay αγόρι με εμφανή θηλυπρέπεια -από μικρός ήμουν αρκετά θηλυπρεπής και δεν το έκρυβα- υπήρχε μεγάλο θέμα γιατί θα έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο που περπατάω, τον τρόπο ου μιλάω, έπρεπε να «συμμορφωθώ» και να υπάρχω με έναν τρόπο που ήταν αρεστός σε κάποιους. Και δεν είναι εύκολο. Το μεγαλύτερο θέμα είναι όταν οι άλλοι σου λένε ότι κάνεις κάτι λάθος κι εσύ δεν καταλαβαίνεις γιατί είναι λάθος… Όταν κάτι βγαίνει από μέσα σου φυσικά και κάποιος σου λέει είναι λάθος πρέπει να το αλλάξεις, σε μικρή ηλικία, δεν καταλαβαίνεις γιατί…Μεγαλώνοντας κατάλαβα. Όταν ήμουν μικρός νόμιζα ότι ήμουν “χαλασμένος”, ότι κάτι δεν πάει καλά”.

“Στην Ελλάδα υπάρχει πολύ το “εγώ μπορώ να σε δεχτώ, αλλά μην προκαλέις”, που αυτό κρύβει μεγάλη φοβία. Το να μην μπορείς να εκφράζεσαι είναι πολύ φοβικό. Στη σειρά αυτό ήταν που μου άρεσε σε αυτό το ρόλο στο Milky Way. Μακάρι να ήμουν σαν τον Τζο στα 17 μου. Ο Τζο είναι αυτός που θα ήθελα να ήμουν ή που θα ερωτευόμουν στα 17 μου. Θα τον θαύμαζα”.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Milky Way

Στο πρώτο επεισόδιο, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο» μακριά από το ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει. Ζει με τους γονείς και τη γιαγιά της. Βαριέται σχεδόν τα πάντα, εκτός από τις τέσσερις φίλες της, την Αθηνά, την Κάτε, τη Βίρνα και τη Σία με τις οποίες χορεύουν μαζί, όταν δεν πλήττουν στην τάξη.

Kάνει παρέα και με το αγόρι της, τον Τάσο, που δουλεύει στο βενζινάδικο της περιοχής. Η άφιξη του Τζο στην πόλη, ενός queer gay αγοριού, θα διαταράξει για λίγο την σχολική ανία. Όταν η Μαρία αρχίζει να νιώθει αδιαθεσία, αποφασίζει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης στις τουαλέτες του σχολείου κρυφά από όλους. Ο χρόνος σταματά. Η ζωή της δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Το Milky Way κάνει πρεμιέρα απόψε (2/11) στις 23:10 στο Mega.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b