MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις: 15 προτάσεις για τo Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου

Οι δικές μας προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε στην πόλη το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου 2023.

Monopoli Team

Ο Μισάνθρωπος: Η παράσταση του Γιάννη Κακλέα επιστρέφει στο Θέατρο Εμπορικόν

Η επιτυχημένη παράσταση του Γιάννη Κακλέα, «Ο Μισάνθρωπος», επιστρέφει, για 2η σεζόν, στο Θέατρο Εμπορικόν, για να ξεσκεπάσει, στα χνάρια πάντα του Μολιέρου, τον παραλογισμό και την υποκρισία της εποχής μας. Στον «Μισάνθρωπο», o Μολιέρος αναλύει με χιούμορ τις υπερβολές της αυλικής συμπεριφοράς, καταδεικνύει τον παραλογισμό της εθιμοτυπίας, τις ακραίες συμπεριφορές των ανθρώπων για να κερδίσουν την κοινωνική εύνοια, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όσοι επιλέγουν να αμφισβητήσουν τα επικρατούντα πρότυπα.
Παραστάσεις: Από 21 Οκτωβρίου 2023. Τετάρτη 20.00. Πέμπτη 21.00. Παρασκευή 21:00. Σάββατο 18.00 και 21.00. Κυριακή 20:00.
Εισιτήρια: Από 17€. Προπώληση: more.com.
Θέατρο Εμπορικόν, Σαρρῆ 11, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 0321 1750.

Dead Man Walking: Η μεγάλη πρεμιέρα της MET Opera σε απευθείας μετάδοση στο Μέγαρο

Με την προβολή του αριστουργήματος«Dead Man Walking» του αμερικανού συνθέτη Jake Heggie, μιας από τις πιο πολυπαιγμένες όπερες διεθνώς τα τελευταία είκοσι χρόνια, εγκαινιάζει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το δημοφιλές πρόγραμμα δορυφορικών μεταδόσεων MET HD LIVE, που δίνει τη δυνατότητα στο ελληνικό κοινό να απολαύσει εκπληκτικές παραγωγές της Μητροπολιτικής Όπερας της Νέας Υόρκης, με τα πιο λαμπρά αστέρια του λυρικού στερεώματος. Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του έργου στη ΜΕΤ, με την υπογραφή του Ivo van Hove [Ίβο βαν Χόφε], το Σάββατο 21 Οκτωβρίου (ώρα: 19.55), θα μεταδοθεί ζωντανά στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης (στα αγγλικά, με αγγλικούς υπότιτλους). Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αδελφής Έλεν ερμηνεύει η διάσημη μετζοσοπράνο Joyce DiDonato.
Παραστάσεις: Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 στις 19:55.
Εισιτήρια: 8 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 15 € ● 25 €. Προπώληση: megaron.gr.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 7282000.

Ο Αμπιγιέρ, του Ρόναλντ Χάργουντ σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη στο Θέατρο Τζένη Καρέζη

Ο «Αμπιγιέρ» του Ρόναλντ Χάργουντ, ένα από τα σημαντικότερα θεατρικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία, έρχεται για δεύτερη χρονιά στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη» από 21 Οκτωβρίου, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη. Στη σκιά του Β Παγκοσμίου Πολέμου, πίσω από τις ιστορίες των παρασκηνίων ενός ετοιμόρροπου θεάτρου της αγγλικής επαρχίας, η ακλόνητη σχέση ενός μεγάλου ηθοποιού (Σερ) με τον αμπιγιέρ του (Νόρμαν) και των υπόλοιπων μελών του θιάσου, δημιουργούν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε εξουσιαστή και εξουσιαζόμενο. *Παίζουν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ναταλία Δραγούμη, Δάφνη Λιανάκη, Απόστολος Πελεκάνος κ.α.
Παραστάσεις: Από 21 Οκτωβρίου 2023. Τετάρτη και Κυριακή: 18:30 Πέμπτη και Σάββατο: 21:15.
Εισιτήρια: Α’ ζώνη 25€ / Μειωμένο: 21€, Β’ ζώνη 21€ / Μειωμένο: 17€, Γ’ ζώνη 17€ / Μειωμένο: 14€. Προπώληση: more.com.
Θέατρο Τζένη Καρέζη, Ακαδημίας 3, Αθήνα 106 71 Τηλέφωνο: 21 0363 6144

Όνειρο, από την ομάδα κι όμΩς κινείται στο Θέατρο Ροές

Το «Όνειρο», η νέα παράσταση της ομάδας κι όμΩς κινείται, αφιερωμένη στο «Όνειρο καλοκαιρινής Νύχτας», παρουσιάζεται, από 21 Οκτωβρίου έως 19 Νοεμβρίου, στο Θέατρο Ροές. «Το πραγματικό δεν ενδιέφερε ποτέ κανέναν, είναι ο τόπος όπου λύνονται τα μάγια. Ειδικά σήμερα δεν είναι παρά αποθεματοποίηση νεκρής ύλης, νεκρών σωμάτων, νεκρής γλώσσας: υπολειμματική καθίζηση. Δε θα μπορούσε να ευσταθεί, χωρίς τη γοητεία που το στηρίζει: την αντανάκλασή του σε ανεστραμμένο καθρέφτη, την επικείμενη ηδονή της μαγικής ανατροπής του». *Ερμηνευτές: Γιαγκούσης Αλέξανδρος, Δαμοπουλος Νώντας, Λινάρδου Αντιγόνη, Μπαρούς Αγλαΐα κ.α.
Παραστάσεις: Από 21 Οκτωβρίου έως 19 Νοεμβρίου 2023. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00.
Εισιτήρια: Προπώληση: 13€ κανονικό, 10€ μειωμένο. Στο ταμείο: 15€ κανονικό, 12€ μειωμένο. Προπώληση: ticketservices.gr.
Θέατρο Ροές, Ιάκχου 16, Γκάζι, Αθήνα. Τηλ: 2103474312.

Η Σκιά του Μαρτ, του Στιγκ Ντάγκερμαν στο θέατρο Αργώ

Το Θέατρο Αργώ και η Αιμιλία Υψηλάντη παρουσιάζουν από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, σε σκηνοθεσία Χρύσας Καψούλη και μετάφραση της Μαργαρίτας Μέλμπεργκ, την παράσταση «Η Σκιά του Μαρτ» του Στιγκ Ντάγκερμαν. Ένας γιος, ένας άντρας, για να αγαπηθεί πρέπει να είναι δυνατός; Ωραίος; Γενναίος; Μια μητέρα και ένας γιος στο τέλος ενός πολέμου ζουν με την ανάμνηση αλλά και τον θαυμασμό ενός ήρωα. Ενός ήρωα που χάθηκε στον πόλεμο. Ενός ήρωα που αντιστάθηκε και πολέμησε τους κατακτητές της πατρίδας του. Ο ήρωας αυτός, ο Μαρτ, ήταν ο μεγάλος γιος της οικογένειας. Τώρα έχουν απομείνει μόνο η μητέρα, η κυρία Αγγέλικα και ο μικρότερος γιος, ο Γκάμπριελ. Αυτός, ο μικρότερος γιος, δεν πήρε μέρος στον πόλεμο. Μισούσε τον εχθρό αλλά φοβόταν. Μια μάνα και ένας γιος λοιπόν, που ζουν κάτω από τη σκιά ενός ήρωα γιου. Η μάνα θέλει και τα δύο παιδιά της δυνατά, ωραία και γενναία. Έτσι θέλει τους άντρες. Δεν είναι εύκολο να δεχτεί ένα γιο αδύναμο και δειλό. *Παίζουν: Αιμιλία Υψηλάντη, Φώτης Καράλης, Εμμανουέλα Κοντογιώργου, Θεόφιλος Μανόλογλου.
Παραστάσεις: Από 21 Οκτωβρίου 2023. Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 19:00.
Εισιτήρια: €15 (γενική είσοδος), €12 ( άνω των 65, φοιτητικό), €10 (ανέργων και ΑΜΕA). Προσφορά προπώλησης: €10. Προπώληση: more.com.
Θέατρο Αργώ, Ελευσινίων 13-15, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 0520 1684.

Ποια είναι τα σώματα της εποχής μας;, της Ίριδας Καραγιάν στο Μ54

H χορογράφος Ίρις Καραγιάν επιστρέφει με ένα νέο έργο, «Ποια είναι τα σώματα της εποχής μας;», που θα παρουσιαστεί μόνο για έξι παραστάσεις, 21-26 Οκτωβρίου 2023 στο Μ54. Η νέα παραγωγή είναι ένα ντουέτο που αρθρώνει ερωτήματα και ανησυχίες, καταγράφει σκέψεις και επιθυμεί να παροτρύνει σε μια απόπειρα να προκαλέσει τα όρια της φαντασίας και της συνύπαρξης, καθώς αναρωτιέται ποιά είναι τα σώματα της εποχής μας. Δύο νέες χορεύτριες, η Δάφνη Δρακοπούλου και η Δέσποινα Σανιδά-Κρεζία, ερμηνεύουν μαζί αλλά και σε διάκριση η μια από την άλλη ρυθμικούς χορούς, κινητικές φράσεις και χειρονομίες με στόχο να επικοινωνήσουν με το κοινό αισθητηριακά και διανοητικά. Μαζί τους, η προβολή ενός κειμένου που αρθρώνει ερωτήματα και συλλογισμούς για έναν δικαιότερο κόσμο.
Παραστάσεις: 21-26 Οκτωβρίου 2023.  Σάββατο έως Πέμπτη στις 20:30.
Εισιτήρια: 10 € (γενική είσοδος). Προπώληση: ticketservices.gr
Μ54 Μενάνδρου 54, Ομόνοια, Αθήνα. Τηλ: 697 895 8108.

Σόλνες ο Πρωτομάστορας, του Χένρικ Ίψεν στο θέατρο Αλκμήνη

Η παράσταση “Σόλνες ο Πρωτομάστορας” του Χένρικ Ίψεν έρχεται στο θέατρο Αλκμήνη απο το Σάββατο 21 Οκτωβρίου. Ένας νέος, φτωχός, άνδρας, ο Χάλβαρντ Σόλνες, θεωρεί αποστολή του στη γη να δημιουργεί ναούς και καμπαναριά. Όταν ολοκληρώνει το καμπαναριό στην παλιά εκκλησία, στο Λύσενγκερ, σκαρφαλώνει στην κορυφή του για να κρεμάσει το στεφάνι στο δημιούργημα του ακολουθώντας το έθιμο. Μόλις όμως φτάνει στην κορυφή…. Πολλά χρόνια μετά, βρίσκουμε τον Σόλνες, τον Πρωτομάστορα, όπως ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του, παντρεμένο με την Αλίνα, πετυχημένο και πλούσιο έχοντας σταματήσει να χτίζει τον οίκο του Κυρίου για να χτίσει σπίτια για ανθρώπους. Και ενώ θα έπρεπε να είναι ευτυχισμένος που πέτυχε , δεν είναι….. *Παίζουν: Ανδρονίκη Αβδελιώτη, Περικλής Αλμπάνης, Ανδρέας Ζάκας, Γιώργος Ζώης, Χρυσοβαλάντης Κωστόπουλος κ.α.
Παραστάσεις: Από 21 Οκτωβρίου 2023 έως 21 Ιανουαρίου 2024.  Σάββατο 18:00, Κυριακή 21:00.
Εισιτήρια: 16 ευρώ κανονικό, 12 ευρώ μειωμένο(Φοιτητικό, ΑΜΕΑ, Άνω των 65, Ανέργων), 8 ευρώ ατέλεια. Προπώληση: more.com
Θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 8-12, Αθήνα 118 54 Τηλέφωνο: 21 0342 8650

Μαντάμ Μποβαρί, του Γκυστάβ Φλομπέρ στο Θέατρο Αποθήκη

Η «Μαντάμ Μποβαρί» του Γκυστάβ Φλομπέρ, σε διασκευή της Έλσας Ανδριανού και σκηνοθεσία της Λιλής Μελεμέ παρουσιάζεται από το  Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο θέατρο Αποθήκη. Η Μαντάμ Μποβαρυ είναι η ιστορία της Εμμας, μιας νέας κοπέλας από την επαρχία, που ονειρεύεται διακαώς την απόδραση της από την μίζερη καθημερινότητα που την περιτριγυρίζει, αναζητώντας τις έντονες συγκινήσεις και τις συναισθηματική εξάρσεις που περιγράφονται στα ρομαντικά μυθιστορήματα που διαβάζει. Ο γάμος της με τον Σαρλ Μποβαρί, έναν αφοσιωμένο και χαμηλών τόνων επαρχιακό γιατρό που την αγαπά πραγματικά, σύντομα αποδεικνύεται κάθε άλλο παρά ιδανικός, βυθίζοντας την Εμμα ακόμα περισσότερο στην πλήξη και την απόγνωση. Παγιδευμένη σ’ ένα μικροαστικό και μίζερο περιβάλλον, γεμάτο συντηρητικές προκαταλήψεις, απομονωμένη σ έναν κόσμο φτιαγμένο από άντρες για άντρες, η Έμμα αρνείται να υποταχθεί και να επαληθεύσει τον διακοσμητικό ρόλο που έχουν προδιαγράψει οι άλλοι γι΄ αυτήν και αναζητά καταφύγιο στις χίμαιρές της.
Παραστάσεις: Από 22 Οκτωβρίου. Δευτέρα στις 20.00, Τρίτη στις 20:00, Σάββατο στις 18:00 και Κυριακή στις 21:00.
Εισιτήρια: Από 16€. Προπώληση: more.com.
Θέατρο Αποθήκη, Σαρρή 40, Ψυρρή, Αθήνα. Τηλ: Τηλ: 210-3253153.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 6 προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση στην πόλη12.09.2018

Ο Grandson για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο εκρηκτικός Grandson θα βρεθεί στη σκηνή του Gagarin 205 για μια μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023. H μουσική του Grandson δε γνωρίζει όρια και ο ίδιος δε διστάζει να δανειστεί στοιχεία από οποιοδήποτε είδος. Συνδυάζει rock, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική προσφέροντας ένα μοναδικό και πρωτόγνωρο ηχητικό αποτέλεσμα το οποίο εμπλουτίζει με στίχους που καταπιάνονται με τον εθισμό, τα θέματα ψυχικής υγείας, την κοινωνική δικαιοσύνη και τους αγώνες της καθημερινής ζωής. Είναι ένας ατρόμητος καλλιτέχνης, που δε διστάζει να θίξει σημαντικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα, τόσο μέσω της μουσικής του, όσο και μέσω της ακτιβιστικής του δράσης.
Σάββατο 21/10, 20:00
Εισιτήρια: 33€. Προπώληση: ticketservices.gr
Gagarin 205, Λιοσίων 205, 10445 Αθήνα, τηλέφωνο 2114112500.

O Βύρων Τσουράπης στον Σταυρό του Νότου Club

Ο Βύρων Τσουράπης, ο τραγουδοποιός που έχει γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από την εκπομπή «Μουσικό κουτί», ως μέλος της μπάντας του κουτιού, αλλά και από τις ζωντανές εμφανίσεις του στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου τα τελευταία χρόνια, ταξιδεύει και φέτος έχοντας στις αποσκευές του τα όμορφα τραγούδια του από τον δίσκο «Λέξεις Μακρόσυρτες» και έρχεται για δύο μοναδικές παραστάσεις στον Σταυρό του Νότου Club τα Σάββατα 21 και 28 Οκτωβρίου.
Σάββατο 21 και Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 22:30.
Εισιτήρια: Γενική Είσοδος: 13€. Προπώληση: Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος. Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.
Σταυρό του Νότου Club Θαρύπου 37, Αθήνα 117 43 Τηλέφωνο: 21 0922 6975.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Σταυρό του Νότου

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκηςστην έναρξη της χειμερινής του περιοδείας, εμφανίζεται στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου για τρεις παραστάσεις, τα Σάββατα 14,21 και 28 Οκτωβρίου. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός ανταμώνει ξανά με το κοινό του, σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια κυρίως από το προσωπικό του ρεπερτόριο. Έχοντας 40 χρόνια δισκογραφικής πορείας, έχει αφήσει έντονο το στίγμα του, παραμένοντας ένας από τους πιο ευαίσθητους μουσικούς δημιουργούς της γενιάς του.
Σάββατο Σάββατα 14,21 και 28 Οκτωβρίου. 22:00
Εισιτήρια: Γενική Είσοδος: 13€. Προπώληση: more.com
Σταυρός του Νότου, Θαρύπου 37, Αθήνα 117 43 Τηλέφωνο: 21 0922 6975.

Ο «κολοσσός του σαξοφώνου» Oded Tzúr και το κουαρτέτο του στο ΚΠΙΣΝ

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 21.00, ο Φάρος του ΚΠΙΣΝ υποδέχεται τον Oded Tzùr και το κουαρτέτο του που μετασχηματίζουν τα μυστικά της ινδικής μουσικής παράδοσης σε spiritual τζαζ, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Microcosmos. Ο Oded Tzúr είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς σαξοφωνίστες στη διεθνή σκηνή της τζαζ. Με έδρα τη Νέα Υόρκη και με σημαντικά άλμπουμ στη σύγχρονη δισκογραφία, συγκρίνεται εύλογα με «ιερά τέρατα» του παρελθόντος όπως ο Sonny Rollins και ο John Coltrane. Τον περιγράφουν ως έναν «συναρπαστικό νέο Κολοσσό του σαξοφώνου» – όπως αποκαλούσαν τον Rollins πίσω στα 50s – ή του δίνουν μια περίοπτη θέση στην αισθητική τάση της σύγχρονης spiritual τζαζ, σχεδόν ανάλογη με αυτή που είχε ο Coltrane στα 60s.
Κυριακή 22/10, 20:30
Εισιτήρια: Γενική είσοδος 15€, μειωμένο 10€. Προπώληση: ticketservices.gr
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Φάρος), Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα.

Η Καμεράτα επιστρέφει στο Μέγαρο με έργα των Händel και J. S. Bach

Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής επιστρέφει στη βάση της, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με μια μαγική βραδιά μπαρόκ μουσικής, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 8:30 μ.μ. Υπό τη μουσική διεύθυνση του διεθνώς καταξιωμένου μαέστρου Γιώργου Πέτρου, θα ερμηνεύσει σε όργανα εποχής έργα Georg Friedrich Händel και Johann Sebastian Bach. Θα ακουστούν οι Ορχηστρικές σουίτες αρ. 3 και αρ. 4 του μεγάλου Κάντορα της Λειψίας και οι τρεις σουίτες που αποτελούν την περίφημη Μουσική των νερών του Händel, ενός συνθέτη που η Καμεράτα και ο Γιώργος Πέτρου έχουν αναδείξει επανειλημμένα μέσω των ζωντανών τους εμφανίσεων αλλά και μέσω των βραβευμένων δισκογραφικών τους καταθέσεων.
Κυριακή 22/10, 20:30
Εισιτήρια: €10.00 Φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+ & πολύτεκνοι €15.00 €24.00 €30.00 €38.00 €46.00 €55.00. Προπώληση: 210 72 82 333 και megaron.gr.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 7282000.

Η Yilian Cañizares στο Half Note Jazz Club

Για μια ακόμη φορά το Half Note πρωτοπορεί, ανοίγοντας το διεθνές του πρόγραμμα για την καινούργια σεζόν με την μοναδική Yilian Cañizares. Για τέσσερις εμφανίσεις από Παρασκευή 20 έως και Δευτέρα 23 Οκτωβρίου. H εντυπωσιακή Κουβανή – βιρτουόζος βιολονίστα, εκπληκτική τραγουδίστρια και συνθέτης – είναι τα τελευταία δέκα χρόνια μια πραγματική σταρ της μουσικής και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η μουσική της Cañizares, κρατώντας την Κουβανική ταυτότητά της, συνδυάζει με απαράμιλλο τρόπο, την jazz, την κλασσική και τους Αφρο-Κουβανικούς ρυθμούς.
Από Παρασκευή 20 έως Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023. 21:30, 22:30.
Εισιτήρια: από 20€. Προπώληση: More.com
Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Αθήνα, Τηλέφωνο: 21 0921 3310

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Οι 5 ταινίες που αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στην τηλεόρασή σου12.09.2018

«Curriculum Vitae»: Ομαδική έκθεση στην Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι – κartάλος»

Η Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι – κartάλος» σε συνεργασία με το Α’ Εργαστήριο Ζωγραφικής και την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, παρουσιάζει την έκθεση σε επιμέλεια του καθηγητή της Α.Σ.Κ.Τ. Άγγελου Αντωνόπουλου «Curriculum Vitae», δέκα νέων καλλιτεχνών απόφοιτων του Α’ Εργαστηρίου Ζωγραφικής της ΑΣΚΤ. Η αίθουσα τέχνης αγκάθι – κartάλος υποδέχεται τους νέους καλλιτέχνες δίνοντας την δυνατότητα να εκθέσουν την δουλειά τους λειτουργώντας υποστηρικτικά στη μετάβαση τους από τα χρόνια των σπουδών τους στο χώρο των προσωπικών καλλιτεχνικών επιλογών και διαδρομών.
Εγκαίνια: Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, 18:00-21:00.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 8 Νοεμβρίου 2023
Ωράριο: Δευτέρα έως και Παρασκευή 11:30 – 13:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 19:00 – 20:30.
Αίθουσα τέχνης αγκάθι – κartάλος, Μηθύμνης 12 & Επτανήσου, Πλ. Αμερικής, Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι γυναίκες καταλαμβάνουν το ΕΜΣΤ12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b