MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: Οι 5 ταινίες που αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στην τηλεόρασή σου

Ξεχωρίσαμε τις καλύτερες ταινίες που θα παίζουν στην τηλεόραση και σε πλατφόρμες αυτό το Σαββατοκύριακο (21-22 Σεπτεμβρίου).

Monopoli Team

Digger στην ΕΡΤ2, 21/10 στις 22:00

Δραματική ταινία ελληνικής παραγωγής του 2020

Σκηνοθεσία: Τζώρτζης Γρηγοράκης, Ηθοποιοί: Βαγγέλης Μουρίκης, Αργύρης Πανταζάρας, Σοφία Κόκκαλη, Τεό Αλεξάντερ, Βασίλης Αναστασίου, Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Νικήτας, ζει απομονωμένος στην καρδιά ενός ορεινού δάσους της Βόρειας Ελλάδας. Η γη και η ισορροπία της φύσης γύρω του απειλούνται καθημερινά από τις επεκτατικές διαθέσεις μιας βιομηχανικής μονάδας. Όμως η άφιξη του γιου του, ο οποίος διεκδικεί μέρος του κτήματος που κληρονόμησε από τη μητέρα του, επιβαρύνει την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα. Οι δυο τους γίνονται εχθροί κάτω από την ίδια στέγη και αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον κατά μέτωπο, με μοναδικό μάρτυρα τη φύση.

Το Κορίτσι στη Γέφυρα στο COSMOTE CINEMA 1HD, 21/10 στις 22:50

Δραματική Κομεντί γαλλικής παραγωγής του 1999

Σκηνοθεσία: Πατρίς Λεκόντ , Ηθοποιοί: Βανέσα Παραντί,Ντανιέλ Οτέιγ,Δημήτρης Γεωργαλάς

Υπόθεση: H Αντέλ ερωτεύεται εύκολα, αλλά στο τέλος μένει παντα μόνη. Μην αντέχοντας τη ‘θλιβερή’ ζωή της επιχειρεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από μια γέφυρα. Ευτυχώς, εκεί κοντά, βρίσκεται ένας μυστηριώδης άντρας που τη σώζει… αλλά γιατί;

Άιφελ στο COSMOTE CINEMA 2HD, 22/10 στις 20:00

Δραματική ταινία γαλλικής, βελγικής και γερμανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Μαρτέν Μπουρμπουλόν, Ηθοποιοί: Ρομέν Ντουρίς,Έμα Μάκι,Πιερ Ντελαντονσάμπ

Υπόθεση: Η γαλλική κυβέρνηση ζητά από τον Άιφελ να σχεδιάσει κάτι θεαματικό για τη διεθνή έκθεση του 1889 στο Παρίσι, αλλά εκείνος θέλει απλώς να σχεδιάσει το μετρό. Όλα, όμως, αλλάζουν όταν συναντά μια γυναίκα από το παρελθόν του.

Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη στον ALPHA, 22/10 στις 21:00

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Άντονι Ρούσο,Τζο Ρούσο, Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ,Κρις Έβανς,Μαρκ Ράφαλο

Υπόθεση: Με τον μισό πληθυσμό της Γης αποδεκατισμένο, οι εναπομείναντες Εκδικητές ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας και να αποκαταστήσουν την ισορροπία στο σύμπαν.

Σουπερνόβα (Supernova) / Χάρι Μακουίν

Ο Κόλιν Φερθ και ο Στάνλεϊ Τούτσι δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας στο αφοπλιστικά συγκινητικό δράμα χαρακτήρων για όλους τους γαλαξίες που κρύβουμε μέσα μας και περιμένουν να εκραγούν.
Από τις 20 Οκτωβρίου στο Cinobo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Το μαγικό άγγιγμα του Σκορσέζε12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b