MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Minimal: Η stand up comedy παράσταση της Ήρας Κατσούδα για δεύτερη χρονιά στο Μικρό Κεραμεικό

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η νέα stand up comedy παράσταση της Ήρας που αγαπήθηκε από κοινό, κριτικούς αλλά κυρίως από την ίδια και αφού μετράει ήδη μια sold out σεζόν, συνεχίζει ακάθεκτη για 2 η χρονιά!

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Monopoli Team

Η νέα stand up comedy παράσταση της Ήρας Κατσούδα που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς συνεχίζει ακάθεκτη για 2η χρονιά, μετά από μία sold out σεζόν.

“Σε αντίθεση με το σαλόνι στο πατρικό της, η Ήρα προσπαθεί να ξεφορτωθεί όλα τα περιττά από τη ζωή της και να την κρατήσει με τα απολύτως απαραίτητα, σε minimal επίπεδα” διαβάζουμε στο δελτίο τύπου.

“Όμως η διάσπαση προσοχής που έχει, μια ομηρία που λαμβάνει χώρα στον νιπτήρα της, τα κριτήρια με τα οποία επιλέγονται τα Ιερά Ζώα, οι τοξικές σχέσεις, οι θεωρίες συνομωσίας, ο Νομός Ηλείας και πολλά ακόμα, δεν την αφήνουν να τα καταφέρει. Ο Μινιμαλισμός ή Τέχνη του ελάχιστου, είναι καλλιτεχνικό ρεύμα, με εφαρμογή κυρίως την γλυπτική και την ζωγραφική, που αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ την δεκαετία του 1960. Και αυτό από μόνο του δεν έχει καμία σχέση με την παράσταση”.

Ήρα Κατσούδα

Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy, με συνεχείς παραστάσεις σε Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Tο 2017 παρουσίασε την σόλο της stand up comedy παράσταση «Xωρίς Γλουτένη» και το 2019 την δεύτερη με τίτλο “Για γυναίκα, καλή είναι.” Έχει παρουσιάσει διάφορες διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων τελετές απονομής των βραβείων ΕΒΓΕ (2019, 2020), TEDx, καθώς και την τελετής έναρξης του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (2018).

Συμπαρουσίασε με τον Σπύρο Μαργαρίτη την εκπομπή «Το Δίκτυο» στην ΕΡΤ2. Δημιουργός του Podcast “ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ” που συμπαρουσιάζουν με την Δ. Νικητέα. Έχει γράψει το θεατρικό έργο «Ο Γάμος», ενώ έχει εργαστεί για χρόνια στον χώρο της διαφήμισης ως Copy Writer. Σπούδασε Οικονομικά (Α.Π.Θ.), κλασσική μουσική, χορό και υποκριτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔέκα Με Τόνο: Ο Βαγγέλης Μουλαράς στην πρώτη σόλο του παράσταση στο Θέατρο Άβατον12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ήρα Κατσούδα


Παίζουν: Ήρα Κατσούδα

Διάρκεια: 70 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος 10 €
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 19 Οκτωβρίου
Παραστάσεις: Κάθε Πέμπτη στις 21:30
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/ira-katsouda-minimal/
Πληροφορίες Χώρου: Μικρός Κεραμεικός, Ευμολπιδών 13, Αθήνα 118 54, Τηλέφωνο επικοινωνίας 6982121385
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Η εμβληματική Τραβιάτα του Νίκου Σ. Πετροπούλου επιστρέφει στην Λυρική Σκηνή
ΘΕΑΤΡΟ
Sam Morril: Ο Αμερικανός stand up comedian για πρώτη φορά στην Αθήνα
ΘΕΑΤΡΟ
Αρσέν Λουπέν: Το μυστήριο της Κούφιας Βελόνας, σε καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
«Η Παναγία των Παρισίων», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη ξανά στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
ΘΕΑΤΡΟ
Stand-upάντεχα με την Ελένη Γερασιμίδου και τον Αντώνη Ξένο, στο Θέατρο Από Κοινού
ΘΕΑΤΡΟ
Lee Miller in Hitler’s Bathtub: Η μουσική παράσταση των Γιαν Λάουερς και Μάαρτεν Σέχερς στην Πειραιώς 260
ΘΕΑΤΡΟ
The Shadows, της Afsaneh Mahian στην Πειραιώς 260
ΘΕΑΤΡΟ
Αντιγόνη, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη σε καλοκαιρινή περιοδεία
ΘΕΑΤΡΟ
Πέρσες, σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη σε καλοκαιρινή περιοδεία
ΘΕΑΤΡΟ
Ειρήνη, των Νίκου Καραθάνου και Φοίβου Δεληβοριά σε καλοκαιρινή περιοδεία
ΘΕΑΤΡΟ
Ίων, από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης και το Φεστιβάλ Δελφών σε καλοκαιρινή περιοδεία
ΘΕΑΤΡΟ
Ρωμαίος και Ιουλιέτα του Μποστ, από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης σε καλοκαιρινή περιοδεία