MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το τελευταίο αντίο σήμερα στην Μαίρη Χρονοπούλου

Σήμερα οι στενοί φίλοι της Μαίρης Χρονοπούλου συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της ηθοποιού στην Παιανία για να πουν το δικό τους “αντίο”.

Monopoli Team

Σήμερα (13/10) στις 11 το πρωί, οι στενοί φίλοι της Μαίρης Χρονοπούλου συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της ηθοποιού στην Παιανία για να πουν το δικό τους “αντίο” στο αποχαιρετιστήριο πάρτι που είχε ζητήσει η ίδια, καιρό πριν φύγει από τη ζωή τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, σε ηλικία 90 ετών.

Η ηθοποιός είχε ζητήσει αντί για κηδεία, να γίνει ένα “τελευταίο πάρτι” στον κήπο του σπιτιού της για τους φίλους της, οι οποίοι ζήτησε να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά.

Το φέρετρο της Μαίρης Χρονοπούλου ήταν κι αυτό λευκό, ενώ το φόρεμα που ζήτησε η ίδια να φορά στο τελευταίο της ταξίδι, είναι εκείνο που φόρεσε στη μεγάλη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στην Αλεξανδρούπολη, σχεδιασμένο από τον Χάρη Τσιάρα.

Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωσε βρέθηκε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, που ανέφερε: «Είμαστε όλοι πάρα πολύ συγκινημένοι. Η λέξη “πάρτι” με έχει ενοχλήσει, είναι μια σεμνή γιορτή αποχαιρετισμού. Μιλάμε για έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο, έναν άνθρωπο που αφήνει ένα στίγμα για την ίδια την κοινωνία, έναν αγωνιστικό άνθρωπο. Θα ξαναπώ ότι εγώ τη Μαίρη τη γνώρισα σε μια διαδήλωση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μία πρωταγωνίστρια είχε κατέβει στους δρόμους για να διεκδικήσει τα δικαιώματα των ηθοποιών. Και μου είχε πει ότι αν χρειαστεί θα ξανακατέβει στους δρόμους για να μπορέσετε να ζήσετε καλύτερα από εμάς. Αυτό κάτι δείχνει, τι σημαντικός χαρακτήρας ήταν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαίρη Χρονοπούλου: Οι πιο σημαντικές στιγμές και οι άγνωστες πλευρές της μεγάλης σταρ12.09.2018

Στις 13:30 η σορός της ηθοποιού θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Στις 15:30 θα γίνει αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας και στις 16:25 παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b