MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αντζελίνα Τζολί: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στο Παρίσι – Πότε έρχεται Ελλάδα

Η Αντζελίνα Τζολί ξεκίνησε τα γυρίσματα στο Παρίσι, για την νέα ταινία του Pablo Larrain “Maria”, ενώ τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί και στην Ελλάδα.

Η Αντζελίνα Τζολί στα γυρίσματα της "Maria", photo:splashnews
Η Αντζελίνα Τζολί στα γυρίσματα της "Maria", photo:splashnews
Monopoli Team

Η Αντζελίνα Τζολί ξεκίνησε τα γυρίσματα στο Παρίσι, για την νέα ταινία του Pablo Larrain “Maria”, στην οποία η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται την Μαρία Κάλλας.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, τα γυρίσματα της ταινίας γίνονταν στο Palais-Royal του Παρισιού, ένα πρώην βασιλικό παλάτι που σήμερα στεγάζει πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες της χώρας, συμπεριλαμβανομένου του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η Αντζελίνα Τζολί ήταν ντυμένη στα μαύρα σε σχεδόν όλα τα στιγμιότυπα. Σε ένα στιγμιότυπο, φορούσε μαντήλι στα μαλλιά της καθώς ένα συνεργείο κάμερας την ακολουθούσε ακριβώς πίσω της- σε άλλες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, φορούσε ένα μεγάλο μαύρο καπέλο και γυαλιά καθώς στεκόταν κάτω από μια ομπρέλα με τον γιο της Maddox Jolie-Pitt.

Η ηθοποιός συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Pablo Larraín για την ταινία, η οποία εξασφάλισε μια προσωρινή συμφωνία SAG-AFTRA προκειμένου να γυριστεί κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ. Ο Larraín, 47 ετών, είναι γνωστός για τις άλλες βιογραφικές ταινίες του, Spencer και Jackie, στις οποίες οι Kristen Stewart ως πριγκίπισσα Νταϊάνα και Natalie Portman ως πρώην Πρώτη Κυρία Jacqueline Kennedy Onassis, αντίστοιχα, ήταν υποψήφιες για Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρία Ναυπλιώτου: “Ο ρόλος της Μαρία Κάλλας ήταν ευλογία – Πέρασα δύσκολα στις πρόβες”12.09.2018

Οι πρώτες επίσημες εικόνες της Τζολί ως Μαρία Κάλλας κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα, δίνοντας στο κοινό μια πρώτη ματιά. Οι επίσημες εικόνες έδειξαν την Jolie να φοράει τα ίδια γυαλιά που φορούσε στα γυρίσματα στο Παρίσι, καθώς και ένα φαρδύ δαντελένιο καπέλο σε μια φωτογραφία.

“Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που ξεκινάμε την παραγωγή της ταινίας Maria, η οποία ελπίζω ότι θα φέρει την αξιοσημείωτη ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλας στο κοινό όλου του κόσμου, χάρη στο υπέροχο σενάριο του Steven Knight, τη δουλειά όλου του καστ και του συνεργείου, και κυρίως την εξαιρετική δουλειά και την εξαιρετική προετοιμασία της Angelina”, ανέφερε ο Larraín σε πρόσφατη δήλωσή του.

Τα γυρίσματα της ταινίας “Maria” θα διαρκέσουν οκτώ εβδομάδες στο Παρίσι, την Ελλάδα, τη Βουδαπέστη και το Μιλάνο. Στην Ελλάδα αναμένονται να φτάσουν στις 14 Οκτωβρίου. Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ηλεία, αλλά και στη Θαλαμηγό “Christina O” που βρίσκεται στα Κατάπολα.

Όπως έγινε γνωστό, η Τζολί θα φορά αυθεντικά ρούχα που φορούσε η Κάλλας κατά τη διάρκεια της ζωής της. Αυτό σημαίνει ότι τα ρούχα που βλέπουμε να φορά η ηθοποιός στα γυρίσματα ανήκαν στην διάσημη ντίβα της όπερας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρία Ναυπλιώτου: “Ο ρόλος της Μαρία Κάλλας ήταν ευλογία – Πέρασα δύσκολα στις πρόβες”12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b