MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Απαγορεύεται η Μουσική!, από την Ομάδα Κοπέρνικος για 2η χρονιά Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το «Απαγορεύεται η Μουσική!», από την Ομάδα Κοπέρνικος, που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, θα παρουσιαστεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Monopoli Team

Η μεγάλη επιτυχία της Ομάδας Κοπέρνικος, το «Απαγορεύεται η Μουσική!», που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, θα παρουσιαστεί για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης , κάνοντας πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου. 

Το έργο

«Σε μια όμορφη και ήσυχη πολυκατοικία, ο κύριος Ευδαίμων, ένας στρυφνός και πειθαρχημένος διαχειριστής, ζει μια απολύτως αθόρυβη καθημερινότητα. Όλα ανατρέπονται, όμως, όταν στο διπλανό διαμέρισμα μετακομίζει ένας νεαρός μουσικός! Ο κύριος Ευδαίμων, ενοχλούμενος από τις μελωδίες και τους πρόσχαρους ήχους του, καταστρώνει ένα παμπόνηρο σχέδιο για να τον διώξει μακριά. Την ίδια ώρα, ο νεαρός γείτονας, προσπαθεί να κερδίσει τη φιλία του, αποδεικνύοντάς του ότι η μουσική βρίσκεται παντού, ακόμα και μέσα στην αποστειρωμένη και άηχη ζωή του!».

Όσο κι αν ο τίτλος προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο, πρόκειται για μια παράσταση γεμάτη μουσική, χιούμορ και κέφι που μας αποδεικνύει, με τον πιο όμορφο και ευφάνταστο τρόπο, ότι Όλα είναι μουσική! Η πλούσια με νοήματα ιστορία μιλάει για τη φιλία, τη διαφορετικότητα, την ελευθερία και τον σεβασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Δεντρόπαιδο, της Μισέλ Ριμλ στο Θέατρο Τζένη Καρέζη12.09.2018

Πώς μπορούν εν τέλει πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι να ταιριάξουν μεταξύ τους και τι έχουν να πάρουν ο ένας από τον άλλον, όταν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση για συνεργασία; Τι γίνεται, όταν οι ρόλοι αντιστρέφονται και γινόμαστε εμείς ο «διαφορετικός»; Με πρωτότυπα τραγούδια που ερμηνεύονται ζωντανά επί σκηνής με φυσικά όργανα (πιάνο, ακορντεόν, γιουκαλίλι κ.α) αλλά και με τη βοήθεια των παιδιών – θεατών (!) αποδεικνύεται πως όλοι δικαιούνται το σεβασμό και μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία και στη χαρά! Πέρα από την έντονη μουσική παρουσία και τα εκπαιδευτικά χαρακτηριστικά, από την παράσταση δεν λείπει το χιούμορ, η δράση, η έντονη διάδραση και οι έξυπνοι θεατρικοί διάλογοι, στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε δουλειά της ομάδας Κοπέρνικος.

Το κείμενο υπογράφουν οι, δύο φορές βραβευμένοι με το Κρατικό Βραβείο, συγγραφείς Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, ιδρυτικά μέλη της ομάδας Κοπέρνικος, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει – για άλλη μια φορά – ο ευρηματικός Γκάυ Στεφάνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζέλα, Λέλα, Κόρνας και … ο Κλεομένης, από τη Συντεχνία του Γέλιου στο Σύγχρονο Θέατρο12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Γκάυ Στεφάνου

Σκηνικά: Γκάυ Στεφάνου
Κοστούμια: Δέσποινα Μακαρούνη
Μουσική: Άγγελος Αγγέλου
Φωτισμοί: Μιχάλης Κλουκίνας
Χορογραφία: Άννα Τσάφα

Παίζουν: Ελισσαίος Βλάχος, Χρύσα Κοτταράκου, Γιώργος Σκαρλάτος, Βασίλης Χατζηδημητράκης

Διάρκεια: 70 λεπτά χωρίς διάλειμμα
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 12€ Μειωμένο εισιτήριο για ομάδες, ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι, Άνεργοι: 10€
Σενάριο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη
Πληροφορίες: Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία (κρατήσεις: 210-8674657, 210-8665144, (Δευτ. – Παρ. 9.30 - 13.30), [email protected] )
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 12:00
Βοηθός Σκηνοθετη: Άννα Τσάφα
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/mcf-apagorevetai-i-mousiki/?lang=el
Πληροφορίες Χώρου: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος. Τηλέφωνο θεάτρου: 210 341 8550
Φωτογραφίες: Μιχάλης Κλουκίνας
ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
  • Αθήνα
Ταύρος
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Απο 22/10/2023 εως 28/04/2024
Πειραιώς 206 (ύψος Χαμοστέρνας)
Κυριακή: 12:00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b