MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σπύρος Μπιμπίλας: «Θα γίνει μικρού μεγέθους πολιτική κηδεία για τη Μαίρη Χρονοπούλου»

Ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ανέφερε ότι θα γίνουν σεβαστές οι επιθυμίες της Μαίρης Χρονοπούλου.

Monopoli Team

Η Μαίρη Χρονοπούλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 χρόνων την Παρασκευή, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε στο σπίτι της, πρόκειται να οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Η ηθοποιός είχε αποφασίσει πως επιθυμούσε την αποτέφρωση μετά τον θάνατό της, ενώ με υπεύθυνη δήλωσή της εξηγούσε αναλυτικά τις τελευταίες επιθυμίες της, σχετικά με την κηδεία της, το πού θα τοποθετηθεί η τέφρα της, καθώς και τι θα ήθελε να φορέσει.

Ο καλός της φίλος και πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, αναφέρθηκε στις τελευταίες της επιθυμίες της ηθοποιού, τονίζοντας ότι θα γίνουν σεβαστές.

“Μας έλεγε πάντα ότι έχει ετοιμάσει τα πάντα και ότι έχει αφήσει το χαρτί που λέει πώς θα γίνουν τα πάντα, γι’ αυτό και δεν θα γίνει η καθιερωμένη κηδεία η εκκλησιαστική, γιατί δεν ήθελε. Θα γίνει μια πολύ μικρού μεγέθους πολιτική κηδεία. Θα σεβαστούμε ακριβώς αυτό που ήθελε η Μαίρη. Γιατί μόνο έτσι μπορείς να σεβαστείς τη μνήμη κάποιου. Αν τα παρακούσεις κάνεις κακό στη μνήμη του”.

Όσο για το πότε θα γίνει η κηδεία, ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, ανέφερε: “Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει γιατί υπάρχει μια χρονοβόρα διαδικασία επειδή δεν είχε συγγενείς η Μαίρη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαίρη Χρονοπούλου: Οι πιο σημαντικές στιγμές και οι άγνωστες πλευρές της μεγάλης σταρ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b