MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Blind Guardian: Δύο φορές δεν είναι αρκετές και το απέδειξαν

Στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του Floyd, οι Blind Guardian ήρθαν με φόρα για το καλύτερο ποδαρικό!

Monopoli Team

Δεν είναι πολλές οι φορές που μια μπάντα διάσημη σε ένα τόσο niche κοινό έρχεται και κάνε απανωτά sold outs, προσθέτοντας μάλιστα και τρίτη μέρα για τις εμφανίσεις τους. Οι Γερμανοί “Bards” όχι μόνο το κατάφεραν αλλά φρόντισαν να ανταμείψουν το πιστό κοινό τους με δύο μαγικά live στο Floyd και ένα (το τελευταίο) να μας περιμένει την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στον ίδιο χώρο.

Η σχέση του κοινού με τους Blind Guardian, είναι λίγο-πολύ γνωστή καθώς οι συχνές επισκέψεις τους αλλά και οι τρομερές επιδόσεις τους στη σκηνή, έχουν φτιάξει ένα δεσμό εμπιστοσύνης.

Παρόλο που οι Γερμανοί μας επισκέφθηκαν μόλις το περσινό καλοκαίρι στο Release Athens 2022, το κοινό επιφύλαξε θερμή υποδοχή κατακλύζοντας το Floyd. Η ουρά που σχημάτισε ο κόσμος στην Πειραιώς από το απόγευμα της Παρασκευής, μας προετοίμασε για ένα μαζικότατο καλωσόρισμα. Σε ένα χώρο όπου σχεδόν… ντρεπόσουν να πατήσεις, πεντακάθαρο, καλαίσθητο και πολύ καλά οργανωμένο όλα έδειχναν ότι θα είχαμε ένα ευχάριστο βράδυ με αρκετό headbanging και τραγούδι για ξωτικά, μύθους και χόμπιτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτην τροχιά του ελληνικού hip-hop: Όταν ο Θόλος του ΚΠΙΣΝ γέμισε ρίμες και beats – In Orbit v.4 Day 112.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b