MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Σίρλεϊ: Ο μονόλογος του Ουίλι Ράσελ με την Ελένη Ουζουνίδου για 2η χρονιά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Η Ελένη Ουζουνίδου μεταμορφώνεται ξανά σε Σίρλεϊ Βάλενταϊν, στον κωμικό μονόλογο του Ουίλι Ράσελ, ο οποίος ανεβαίνει, για δεύτερη χρονιά, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου.

Monopoli Team

Η Ελένη Ουζουνίδου ερμηνεύει για δεύτερη χρονιά τον κωμικό μονόλογο του πολυβραβευμένου συγγραφέα Ουίλι Ράσελ, «Σίρλεϊ Βάλενταϊν», ένα έργο για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και στο γάμο, αλλά και για την αναζήτηση της ταυτότητας του κάθε ανθρώπου. Από τις 11 Οκτωβρίου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου – Κεντρική Σκηνή.

Η «Σίρλεϊ Βάλενταϊν» είναι μια γυναίκα της διπλανής πόρτας. Εγκλωβισμένη σε έναν γάμο συμβατικό, με έναν καταπιεστικό σύζυγο και μια κοινωνία που την περιορίζει. Μια γυναίκα που αποφασίζει όμως να κάνει το μεγάλο βήμα, να αφήσει τα πάντα πίσω της και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Να ζήσει πραγματικά. Αυτή η έντονη ανάγκη της για ζωή την οδηγεί να ταξιδέψει από την Αγγλία στην Ελλάδα, όπου, μέσα από μια ανέλπιστη περιπέτεια, βρίσκει τελικά πολύ περισσότερα απ’ όσα αναζητούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑντίο Μπάτμαν, του Τάσου Θεοφίλου στο Πλύφα12.09.2018

Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου σκηνοθετεί μια παράσταση που ακροβατεί ανάμεσα στον ρεαλισμό και τον σουρεαλισμό, με άφθονο χιούμορ και με την υποκριτική δεινότητα της Ουζουνίδου ως αδιαμφισβήτητο προτέρημα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ουίλι Ράσελ
Μετάφραση: Νικολέτα Κοτσαηλίδου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαυρογεωργίου

Σκηνικά: Μαγδαληνή Αυγερινού
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Μουσική: Νίκος Κυπουργός
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου, Ναυσικά Χριστοδουλάκου
Χορογραφία: Επιμέλεια κίνησης: Πάρης Μαντόπουλος

Παίζουν: Ελένη Ουζουνίδου, Στάθης Γεωργαντζής

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος 18€, Μειωμένο (Άνεργοι, Φοιτητές, ΑΜΕΑ, άνω των 65) 15€
Πληροφορίες: Προπώληση: more.con
Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη στις 20:00, Πέμπτη 21:00, Σάββατο 18:30 και Κυριακή στις 21:15 (το πρόγραμμα των παραστάσεων θα τροποποιηθεί από τις 15 Νοεμβρίου)
Βοηθός Σκηνοθετη: Καλή Βοϊκλή
Link Εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/sirlei-2os-xronos/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο του Νέου Κόσμου - Κεντρική Σκηνή, Αντισθένους 7 και Θαρύπου, Αθήνα. Τηλ: 210 9212900. Ε: [email protected] | https://nkt.gr/
Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b